Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
prosím jak obarvit vyšisovanou boudu kočárku? jde to např barvama na textilie? nezkoušel jste někdo? novou korbu semi nedaří sehnat, je to kočár BABY SMILE ale starší kolekce
Ahojky , mě taky mrzelo že se mi vyšisovala boudička a tak jsem si koupila v drogerii barvu na textilii a výsledek katastrofální
navíc když bouda uschla, a přejela jsem prstem po boudě měla jsem na něm barvu, takže jsem si na MMB našla paní která přešívá boudy různých kočárku a udělala mu novej kabát, je moc šikonvá a ani není drahá, udělá k tomu třeba ve stejné barvě i nánožník, cokoliv a do různých barev že je kočárek v podstatě jako originál
![]()
@lulinka10 píše:
Ahojky , mě taky mrzelo že se mi vyšisovala boudička a tak jsem si koupila v drogerii barvu na textilii a výsledek katastrofální![]()
navíc když bouda uschla, a přejela jsem prstem po boudě měla jsem na něm barvu, takže jsem si na MMB našla paní která přešívá boudy různých kočárku a udělala mu novej kabát, je moc šikonvá a ani není drahá, udělá k tomu třeba ve stejné barvě i nánožník, cokoliv a do různých barev že je kočárek v podstatě jako originál
![]()
prosím o odkaz na tu pí.
jasně je to na mimibazarku- http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
po levé straně v liště má i výběr, nebo ji klidně pošli přímo zprávu s tvým dotazem a ona ti poradí co by bylo nejlepší, dá i vybrat z látek
hodně štěstí ![]()
Oživuji téma.
Mám vyšisovaný kočár hnědé barvy. Nyní chci koupit též hnědý, ale chci nějak zabránit tomuto vyšisování. Koupila bych jinou, světlou barvu, ale není v kolekci
. Co mám pro to udělat, nějak naimpregnovat či nějaký jiný fígl. Dost mě to štve, protože aktuální kočár je v dobrém stavu, ale prodat jej mohu díky šislé boudě za minimum ![]()
Díky
@1024 píše:
Oživuji téma.
Mám vyšisovaný kočár hnědé barvy. Nyní chci koupit též hnědý, ale chci nějak zabránit tomuto vyšisování. Koupila bych jinou, světlou barvu, ale není v kolekci. Co mám pro to udělat, nějak naimpregnovat či nějaký jiný fígl. Dost mě to štve, protože aktuální kočár je v dobrém stavu, ale prodat jej mohu díky šislé boudě za minimum
Díky
Koupit kočár s vysokým „faktorem“… Třeba co já mám vybranej od Hartana, tmavě hnědej, tak prodavačka mi četla z toho prospektu, že má ten faktor nebo co koliksi, což je na naše podmínky úplně v pohodě, a pokud s ním nepojedem na 14 dní k moři, kde bude denně 12 hodin na přímým slunku, tak to nic neudělá a vlétě není problém jezdit bez nánožníku a na zimu hodát a není nic poznat… Zkus se mrknout po tomhle, jinak netuším ![]()
@Seizdra Tak o tom faktoru slyším poprvé. Golfky jsem vybírala asi rok a nyní když jsem se konečně rozhodla, tak zase mají jen hnědou, černou nebo červenou barvu u které je mi jasné že bude jasná ![]()
Možná se zkusit zeptat prodejce-dovozce jak je na tom faktor. Díky za tip.
@1024 píše:
@Seizdra Tak o tom faktoru slyším poprvé. Golfky jsem vybírala asi rok a nyní když jsem se konečně rozhodla, tak zase mají jen hnědou, černou nebo červenou barvu u které je mi jasné že bude jasná
Prosím tě než zacneš mluvit o faktoru, tak si o tom něco zjisti, já to řekla laicky, mám to spojeny s faktorem v krému na opalování, nejspíš se tomu říká oficiálně jinak
ať si neudělaš ostudu. Ale vysvětlení by odpovídat mělo, jakože čím vyšší ten faktor, tím je větší jistota, že to nevybledne ![]()
@1024 píše:
@Seizdra Tak o tom faktoru slyším poprvé. Golfky jsem vybírala asi rok a nyní když jsem se konečně rozhodla, tak zase mají jen hnědou, černou nebo červenou barvu u které je mi jasné že bude jasná
http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…
„Uzamykatelná otočná přední kola zajistí dokonalé jízdní vlastnosti a pohodlí při jízdě.
boudička s odvětráváním a UV filtrem 50+ “
Tak jsem to našla, viz. webky nahoře
Je to UV Filtr. Prej ten 50+ je hodně odolnej, samozřejmě pokud budeš mít kočár nonstop na slunku, tak ti asi nikdo nezaručí, že by pomohl třeba filtr 200 ![]()
@Seizdra Co vím, tak jsem to četla jen u Callista Cybex, jinak ať hledám jak hledám nikde jsem na jiný s faktorem krom Hartanu a Cybexu nenarazila. Já věděla proč chtít světlou barvu, nechce se mi zase vybírat jiný ![]()
Mame černou teutonii, taky ma filtr 50+ a za 2 roky nevysisoval.
Ach jo. Vznesla jsem dotaz k prodejci, dovozci jsem zvědavá, ale fakt krom těchto dvou jsou jen slunečníky s UV 50+ a ty já nechci ![]()
Callisto jsem měla v hledáčku, ale je po složení moc dlouhý
.