Vyšisovaný kočár

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
331
22.4.12 18:07

vyšisovaný kočár

prosím jak obarvit vyšisovanou boudu kočárku? jde to např barvama na textilie? nezkoušel jste někdo? novou korbu semi nedaří sehnat, je to kočár BABY SMILE ale starší kolekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1580
22.4.12 19:24

Ahojky , mě taky mrzelo že se mi vyšisovala boudička a tak jsem si koupila v drogerii barvu na textilii a výsledek katastrofální :cert: :cert: navíc když bouda uschla, a přejela jsem prstem po boudě měla jsem na něm barvu, takže jsem si na MMB našla paní která přešívá boudy různých kočárku a udělala mu novej kabát, je moc šikonvá a ani není drahá, udělá k tomu třeba ve stejné barvě i nánožník, cokoliv a do různých barev že je kočárek v podstatě jako originál :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
22.4.12 20:33
@lulinka10 píše:
Ahojky , mě taky mrzelo že se mi vyšisovala boudička a tak jsem si koupila v drogerii barvu na textilii a výsledek katastrofální :cert: :cert: navíc když bouda uschla, a přejela jsem prstem po boudě měla jsem na něm barvu, takže jsem si na MMB našla paní která přešívá boudy různých kočárku a udělala mu novej kabát, je moc šikonvá a ani není drahá, udělá k tomu třeba ve stejné barvě i nánožník, cokoliv a do různých barev že je kočárek v podstatě jako originál :palec: :palec:

prosím o odkaz na tu pí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
22.4.12 21:53

jasně je to na mimibazarku- http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
po levé straně v liště má i výběr, nebo ji klidně pošli přímo zprávu s tvým dotazem a ona ti poradí co by bylo nejlepší, dá i vybrat z látek :palec: hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
17.2.13 21:31

Oživuji téma.
Mám vyšisovaný kočár hnědé barvy. Nyní chci koupit též hnědý, ale chci nějak zabránit tomuto vyšisování. Koupila bych jinou, světlou barvu, ale není v kolekci :(. Co mám pro to udělat, nějak naimpregnovat či nějaký jiný fígl. Dost mě to štve, protože aktuální kočár je v dobrém stavu, ale prodat jej mohu díky šislé boudě za minimum :zed:
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.2.13 21:37
@1024 píše:
Oživuji téma.
Mám vyšisovaný kočár hnědé barvy. Nyní chci koupit též hnědý, ale chci nějak zabránit tomuto vyšisování. Koupila bych jinou, světlou barvu, ale není v kolekci :(. Co mám pro to udělat, nějak naimpregnovat či nějaký jiný fígl. Dost mě to štve, protože aktuální kočár je v dobrém stavu, ale prodat jej mohu díky šislé boudě za minimum :zed:
Díky

Koupit kočár s vysokým „faktorem“… Třeba co já mám vybranej od Hartana, tmavě hnědej, tak prodavačka mi četla z toho prospektu, že má ten faktor nebo co koliksi, což je na naše podmínky úplně v pohodě, a pokud s ním nepojedem na 14 dní k moři, kde bude denně 12 hodin na přímým slunku, tak to nic neudělá a vlétě není problém jezdit bez nánožníku a na zimu hodát a není nic poznat… Zkus se mrknout po tomhle, jinak netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
17.2.13 21:53

@Seizdra Tak o tom faktoru slyším poprvé. Golfky jsem vybírala asi rok a nyní když jsem se konečně rozhodla, tak zase mají jen hnědou, černou nebo červenou barvu u které je mi jasné že bude jasná :zed:
Možná se zkusit zeptat prodejce-dovozce jak je na tom faktor. Díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.2.13 21:59
@1024 píše:
@Seizdra Tak o tom faktoru slyším poprvé. Golfky jsem vybírala asi rok a nyní když jsem se konečně rozhodla, tak zase mají jen hnědou, černou nebo červenou barvu u které je mi jasné že bude jasná :zed:
Možná se zkusit zeptat prodejce-dovozce jak je na tom faktor. Díky za tip.

Prosím tě než zacneš mluvit o faktoru, tak si o tom něco zjisti, já to řekla laicky, mám to spojeny s faktorem v krému na opalování, nejspíš se tomu říká oficiálně jinak :D ať si neudělaš ostudu. Ale vysvětlení by odpovídat mělo, jakože čím vyšší ten faktor, tím je větší jistota, že to nevybledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.2.13 22:01
@1024 píše:
Možná se zkusit zeptat prodejce-dovozce jak je na tom faktor. Díky za tip.

http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…

„Uzamykatelná otočná přední kola zajistí dokonalé jízdní vlastnosti a pohodlí při jízdě.
boudička s odvětráváním a UV filtrem 50+ “

Tak jsem to našla, viz. webky nahoře :) Je to UV Filtr. Prej ten 50+ je hodně odolnej, samozřejmě pokud budeš mít kočár nonstop na slunku, tak ti asi nikdo nezaručí, že by pomohl třeba filtr 200 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
17.2.13 22:22

@Seizdra Co vím, tak jsem to četla jen u Callista Cybex, jinak ať hledám jak hledám nikde jsem na jiný s faktorem krom Hartanu a Cybexu nenarazila. Já věděla proč chtít světlou barvu, nechce se mi zase vybírat jiný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
18.2.13 12:51

Mame černou teutonii, taky ma filtr 50+ a za 2 roky nevysisoval.

• Citovat
  • Upravit
2969
18.2.13 16:28

Ach jo. Vznesla jsem dotaz k prodejci, dovozci jsem zvědavá, ale fakt krom těchto dvou jsou jen slunečníky s UV 50+ a ty já nechci :pocitac:
Callisto jsem měla v hledáčku, ale je po složení moc dlouhý :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí