Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše: Více
Myslíš asi spíš odtučněné mléko? Všeobecně to plnotučné dodá mlíčku lepší chuť, děti ho lépe přijímají. Ale co do celkového obsahu tuků je to jedno - na to jsou přísné normy, které musí počáteční mléko splňovat.
Odtucnene nebo odstredene je levnejsi. Daji pryc mlecny tuk a nahradi ho palmacem a tim vyrobce vic vydela
@Tarena píše: Více
Aha, takze s delsim zasycenim miminka to nema nic spolecnyho nejspis… ![]()
Tak oni ten tuk, co sebrali z mleka zade doplni z jinych zdroju, viz ten palmovy olej
Na lepší zasycení jsou speciální sytící mléka, zeptej se v lékárně na vzorečky, pokud ti jde o tohle ![]()
@unuděná mam doma novorozence, ne rocni dite, nemuzu mu kazdej den dat jinej vzorecek jestli mu to sedi… ![]()
Tak každej den samozřejmě ne, ale pokud máš pocit, že mu nesedí mléko, které mu dáváš, a má po něm hlad, tak je jaksi změna nejspíš potřeba ![]()
Zdravim, vsimla jsem si jednoho z hlavnich rozdilu mezi UM: plnotucne vs odstredene mleko. Snazila jsem se vygooglit, v cem je plnotucne lepsi, moc se mi to nepodarilo. Kamaradka rikala, ze dite je po nem treba dele nasycene, je to mozne? Ze to pomuze v noci s krmenim kdy vydrzi dele… tak nevim
Je to pravda? A dalsi vyhody/nevyhody?
PS: bavim se o pocatecnim mlece cili od narozeni