Proč to dělají?

228
30.4.24 10:27

Proč? Proč to delaji

Dobrý den, poznala jsem jednoho muže, vše bylo super, hezky se to vyvíjelo krásně jsme si psali a najednou začal ztrácet zájem. V neděli jsme se ještě sešli, ale už to nebylo tak super. Rozloučili jsme se pusou a tím nás kontakt již skončil.
Vím, že je to nejlepší na samém začátku.
Avšak proč? Proč to dělají?
Chápu kdy by mi napsal, nejsi můj typ, nechci tě. Neklapalo by to. Prostě bez vysvětlení se vzdálil. Jen mě pomotal hlavu a šel o dům dál.
Zbyly mi oči pro pláč, jdu dál, potkám někoho lepšího.
Je mi smutno. Smutno, že si nezasloužím vztah… :? Proč nemůžu být konečně šťastná? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12672
30.4.24 11:00
@slečna97 píše: Více

Zahackoval se jinde, mel jich rozdelanych vice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13797
30.4.24 11:03

A jak dlouho to trvalo? „Hezky jsme si psali“ bohužel není záruka ničeho… Prostě jste si nesedli, to je přeci normální u dvou lidí, kteří se potkají virtuálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.24 11:04

Život jde dál…vše se děje z nějakého důvodu. ;) Nestál by za to, když není případně schopen ani říct narovinu “díky za hezký čas, ale bohužel to necítím a nechci to zbytečně prodlužovat”. Takového člověka nepotřebuješ ve svém životě. Šťastná se nauč být hlavně sama se sebou a lidé co mají přijít přijdou v moment, kdy je vlastně vyhledávat ani nebudeš :kytka:

Příspěvek upraven 30.04.24 v 11:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
30.4.24 11:09

Možná na to nemá jen „koule“, ti napsat, že to s tebou dál nevidí, nebo má rozdělaných víc (což je dneska normální) a holt čeká jak se to vyvrbí jinde, aby se případně ozval zase tobě. Je to hrozné, nesmíš se ale tolik upínat na to psaní, ačkoli je to těžké, protože tohle začíná být standart i po delší době psaní a scházení, pak přijde „ghosting“ a je to. Ber to tak, že nestál za to a čeká na tebe někdo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
30.4.24 11:17

Kolikrat jste se videli? Jen v tu nedeli?
Psani neznamena vubec nic a ani to, ze si pisete dele a oddalujete setkani, neznamena nic. Ja se schazela vzdycky max do tydne.
Evidentne vas mel rozdelano vic a jina mu sedla vic :nevim:. Bohuzel to tak chodi, vim, o cem pisu. Chapu i to tvoje upnuti se na to. Zkus se uvolnit, seznamuj se dal, ale nic od toho necekej. Ja toho muze s velkym M potkala taky az, kdyz jsem si rekla, ze na to kaslu a budu sama :nevim:. Lehce se to rika, hur realizuje, ale je to tak. Bude dobre, uvidis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10925
30.4.24 11:48

Nebyla jsi nejspis sama a nektera mu pak sedla vic. Je to prirozeny pri seznamovani po netu. Taky by sis “nechala” toho, co se ti libi vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
30.4.24 11:56

Ja teda jeste doplnim, ze sama jsem si prosla tim, co zakladatelka nekolikrat. Nektery mi napsal, ze sorry, jiny vyghostoval. Ale uprimne priznavam, ze jsem kolikrat zmizela i ja, zalezelo na sympatiich. Kdo mi nesedel vubec, tomu jsem nepsala nic, kdo mi sympaticky byl, ale nepritahoval me, tomu jsem napsala, ze by to neslo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77823
30.4.24 12:19

jejda a proč to tak prožíváš? však jste spolu ještě ani nechodili, no tak jsi mu při osobním setkání nesedla, to se stává,
až půjdeš na rande popadesáté, tak to tak prožívat nebudeš,
anebo se raději neseznamuj, pokud odmítnutí prožíváš tak zraněně - vždyť o nic nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12672
30.4.24 13:13

@slečna97 Jeste doplnim..nemusi psat sms..nekteri chlapi nejsou na psani, ale pak zavolaji, kdyz te chteji videt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
30.4.24 14:04

Nejhorší je, že jsme se neviděli jen jednou, ale asi pětkrát. A
Neberu to zraněně, beru to tak že to má být.
Jsem zvyklá v životě fungovat sama…
Líto mi to je.
Každopádně pro mě je nyní cíl krásná dovolenka 🙂a kdo ví, třeba přijde i pro mě kousek štěstí, a někdo mnohem mnohem lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
30.4.24 17:16

Zase buď ráda, že jsi s ním nespala a pak se na tebe nevykašlal, já po dlouholetém rozchodu se normálně seznámím, dojde na sex a pak už nemám zájem pokračovat, mám nejspíš nějaký blok, takže začnu zase nanovo i když bych se ani tolik snažit již nemusel..Přitom ženy pěkné a celkem šikovné, ale možná je to i tím, že bývalka nastavila laťku až moc vysoko a celkově mě její um, vůně a vizáž přitahovala, že mám tendenci neustále porovnávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová