Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zájem nemám, ale u těchto typů “inzerátu” mi vždycky chybí fotka dotyčného
pod pojmem vzhledově průměrný nevim, co si představit. Není vše o vzhledu, ale při seznámeni v tomto stylu to asi hraje roli ![]()
@Deni.Tr píše: Více
No, tu ti pošle až potom…neboj. ![]()
Jen jestli to bude on.
Škoda, že nemáš zájem, dala bys mi pak vědět, jak je natom. ![]()
@Deni.Tr píše: Více
Průměrný vzhled je možná blbě napsaný, ale chtěl jsem tím upřesnit, že nejsem chlap z reklamy módních značek, ale ani chlap nikdy nemel hezkou holku/zenu. Kdybych chtěl přidat fotku k inzerátu, tak bych si spis založil seznamku, ale to z určitých důvodu nechci ![]()
@Lukyn_1257 píše: Více
Vždyť sis ji založil tady. A i na seznamce můžeš být bez fotky.
@Petram123 píše: Více
Myslel jsem klasickou seznamku napr tinder, třeba se pletu, nemám zkušenost, ale bez fotky to asi nejde. Každopádně ať je to cokoliv, tak to mám tady a bez fotky ![]()
No jasný a v případě zájmu rád pošleš do sz…proč ne?
Tak ti přeji hodně štěstí a úspěšný výběr. ![]()
Tak u tinderu by to jaksi postrádal smysl. Ale jsou i jiné seznamky. Ono když hledáš milenecky vztah, tak tam zadání logicky dávat foto nechtějí.
@Černá Madonna píše: Více
Přesně tak, zaslání fotek je samozřejmost a díky ![]()
To zcela určitě, ale zapomněl jsi napsat, jakou ženu hledáš… nebo přesněji, co od ní očekáváš? ![]()
Možná, když narovinu specifikuješ své požadavky, tak nebudeš ztrácet čas s těmi, které by si hned po prvním kole vyřadil. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Hledam zenu normální postavy (ne boubelku ani kost a kůže), která pečuje o svůj vzhled a má určitou míru inteligence. Splnujes? ![]()
Já bych řekla, že ano. ![]()
Jen bude asi problém věk a bydliště.
![]()
Ale, takové požadavky určitě musí splňovat každá druhá. ![]()
Kdybych byla muž a hledala tady někoho na milenecký vztah, tak bych si určitě dala záležet na textu, něco jako: Chcete mě? Jsem zajda apod.
Je mi 33 let, postava lehce sportovní, vzhledově průměrný, introvertní povaha, zajištěný a hledám ženu z Pardubického kraje na seznámení a při vzájemně sympatií na něco víc. Ideální je hezká postava a inteligentní úroveň.
Příspěvek upraven 27.04.24 v 22:25