Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: Více
A tam už by chybělo jen: Jsem takový kamarádský, milý a opuštěný pejsánek…
![]()
@Klopotkova píše: VíceŠpatně formulovaný text
@Lukyn_1257 píše: Více
Základem je poutavý název tématu.
Do tématu napsat, jakou hledáš ženu, jak máš velké přirození, když jde o milenecký vztah, tak tato informace je důležitá, jaké sexuální praktiky jsou ve tvém repertoáru, napsat, zda máš zázemí na schůzky, zda se budou schlzky odehrávat na hotelech nebo preferuješ ženy s vlaszním bydlením, kde se budou odehrávat schůzky,
Dále co nabízíš. Zda jsi v sexu výkonný, z jakého jsi kraje, zda jsi mobilní, zkrátka uvést o sobě vše důležité.
@Lukyn_1257 píše: Více
No a ještě jsem zapomněla dodat, takový hodně přítulný.
![]()
@Klopotkova Zubař, 33 let, přítulnej, sympatickej, nekoušu, 190 cm, 92 kg, 18 cm, znamení lev, vlastní bydlení v Praze, auto s manuální převodovkou a vždy super vlasy ![]()
@Lukyn_1257 tak teď už určitě víš, jak ztvárnit svůj inzerát, aby vystihoval vše potřebné a důležité. ![]()
Dala bych na rady madam Klopotkové.
![]()
@Rich90 píše: Více
Máš velkou výhodu, že máš 190 cm, pro takové muže mám slabost.
Tak to já taky. ![]()
Ale přece jen trochu pozor!!
Píše, že je Lev a ta jeho prezentace tomu i značně odpovídá.
Samá chvála až do nebes.
![]()
Takhle to bylo myšleno, tyto věci bych řešil v sz s někým, kdo má případný zájem.
Ale vlastní zázemí nemám, mobilní jsem - to beru jako samozřejmost, místa schůzek jsou na domluvě, kraj mám uvedeny, sexuálně stradam delší dobu, nemám tedy zkušenosti ve specifických praktikach, většině se nebráním a moje delka je 13-14 Cm.
Je to král zvířat, tak co čekáš
Blbci jsou všude, nelze škatulkovat podle znamení zvěrokruhu.
Jestli ti můžu poradit, tak zkus Amateři, popřípadě ten Tinder. Tam určitě na nějakou babu narazíš.
Vím. ![]()
Jen jsem chtěla tak trochu vyzkoušet tvoji reakci.
![]()
Amatéři mě napadli, ale v tom množství inzerátu on hledá ji a ona hledá jeho mi to přišlo jako malá pravděpodobnost, jak jsem psal, se seznamkama nemám zkušenost, což mi potvrdí Klopotkova
a třeba se jen pletu
@Lukyn_1257 Ten nepoměr pro nás v tomhle není dobře nastavený no
Vytvořil bych krátký, poutavý text, přidal fotku a poslal ženským, které hledají a zároveň bych to poslal několika profilům jen tak, třeba těm, které přidávají fotky. Zrušit to můžeš vždycky no ![]()