Proč se uživatelé v diskusích napadají?

Klopotkova
16.12.21 12:40

Proč se uživatelé v diskusích napadají?

Zdravím.
Tím myslím diskuse konkrétně tady na e-miminu.
A to třeba ohledně partnerských vztahů. Uvedu příklad. Žijete ve volnějším manželství, máte milence, jste bisexuální a někteří lidi tento fakt špatně vstřebávají, i když se jich to vůbec netýká, dá se předpokládat, že se s vámi nikdy nesetkají a dávají najevo, jak oni žijí standardně, ne-li dokonale.
Potom vás v diskusích, kde se manželský/partnerský život vůbec neřeší, napadají a zcela mimo mísu vám ten váš život dávají tzv. „sežrat“.
Proč jsou ti lidé takoví? Vždyť každý jsme nějaký.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20897
16.12.21 12:43

Protože jsme v anonymním prostoru, kde každý ma naprostou pravdu a nikdo ti nemůže dát přes hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
16.12.21 12:43

Tak na internetu je každý za anonymem hrdina. :lol: Spíš mají sami nudný život a potřebují se u tvrdit v tom, že je to v pořádku a oni jsou ti „normální“.
Ale zlatý heslo: Žij a nech žít.
A je rozdíl mezi tím říct, jak to mají doma oni nebo radou a tím, jak ty říkáš napadáním. Možná někdo nepozná tu hranici? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
16.12.21 12:45

@Klopotkova Já za vším hledám traumata z dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
16.12.21 12:46
@jahodacervena píše:
@Klopotkova Já za vším hledám traumata z dětství.

No když se podíváš na průřez mýma příspěvkama, tak bys řekla, že jako mladýmu se mi stalo úplně všechno co tě jen může napadnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
16.12.21 12:47

S takovymi lidmi musi byt ve skutecnosti hrozne tezke zit / vyjit, alespon podle meho nazoru… hodne to o nich (mozna nas, nevim :lol:) vypovida, pritom si to sami neuvedomuji nebo nechteji priznat… podle me za tim stoji nedostatecne otevreny pohled na svet, ziji si ve sve bublince a mysli si, ze jsou tak stastni a beda, jak jim tu bublinku nekdo narusi zvenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24681
16.12.21 12:48

Protože na netu je každý hrdina. Z očí do očí by to 99% lidí takto neřeklo, to se vsadím. Mně to taky vadí. :roll: Každý názor, i když odlišný, se podle mého dá vyjádřit slušně. A absolutně nechápu, proč je někdo napadán třeba i za to, že vůbec založí diskusi (pokud to teda není stopadesátá na stejné téma, ale i tak), proč si “to” nevygooglí. Od toho snad tohle fórum je, aby se lidi ptali, někdo si třeba rád popovídá, chce téma víc rozvést, chce osobní zkušenost a tak… :nevim:

Příspěvek upraven 16.12.21 v 12:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27669
16.12.21 12:49

Tak pokud se to týká speciálně tebe tak ty lidi záměrně provokuješ a svůj trošku speciální život a vztahy vystavuješ takže se pak nediv lidi dráždíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
16.12.21 12:49
@Cenarius píše:
Protože jsme v anonymním prostoru, kde každý ma naprostou pravdu a nikdo ti nemůže dát přes hubu.

souhlasim, ze kdyby se takove konverzace vedly z oci do oci, malokdo by se vyjadril tak naprimo, spis by s dotycnym / dotycnou „soucitili“ a pak je za prvnim rohem zdrbli :lol: dnesnimu svetu vladne fales a pretvarka a snaha byt s kazdym na oko za dobre, aby clovek mel vsude otevrena zadni vratka, kdyby nahodou… proste bezpaternost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
16.12.21 12:50

Čili mám být sluníčková a ve všech diskusích souhlasit se zakladatelkou, bez ohledu na téma a můj názor? Nebo jak si to představuješ? prostě vyjádřím svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41182
16.12.21 12:51
@Klopotkova píše:
Zdravím.
Tím myslím diskuse konkrétně tady na e-miminu.
A to třeba ohledně partnerských vztahů. Uvedu příklad. Žijete ve volnějším manželství, máte milence, jste bisexuální a někteří lidi tento fakt špatně vstřebávají, i když se jich to vůbec netýká, dá se předpokládat, že se s vámi nikdy nesetkají a dávají najevo, jak oni žijí standardně, ne-li dokonale.
Potom vás v diskusích, kde se manželský/partnerský život vůbec neřeší, napadají a zcela mimo mísu vám ten váš život dávají tzv. „sežrat“.
Proč jsou ti lidé takoví? Vždyť každý jsme nějaký.

fakt? mi přijde, že tě tu už každý zná a neřeší, neb si udělal svůj názor.
Asi jsi chtěla kolem sebe rozčeřit vodu s novými uživateli a přitáhnout na sebe opět pozornost, ale chtělo by to něco víc…tlustý impotentní milenec a povlečení s krtečkem už moc netáhnout, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41182
16.12.21 12:52
@ka2ka píše:
Tak pokud se to týká speciálně tebe tak ty lidi záměrně provokuješ a svůj trošku speciální život a vztahy vystavuješ takže se pak nediv lidi dráždíš ;)

a ze zcela stejného důvodu založila tuto diskuzi…asi potřebuje před vánoci trochu víc té pozornosti :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
16.12.21 12:53

Spíš si myslím, že se jedná celkové o agresivní a namyšlene jedince, :( kteří snadno tu agresivitu vybiji přes diskusi. Navíc jim nehrozí žádný postih. Třeba v práci nebo u partnera by jim to neprošlo a takhle se můžou seberealizovat. Bůhví co je to ve skutečnosti za paka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24681
16.12.21 12:53
@JitulkaJ píše:
S takovymi lidmi musi byt ve skutecnosti hrozne tezke zit / vyjit, alespon podle meho nazoru… hodne to o nich (mozna nas, nevim :lol:) vypovida, pritom si to sami neuvedomuji nebo nechteji priznat… podle me za tim stoji nedostatecne otevreny pohled na svet, ziji si ve sve bublince a mysli si, ze jsou tak stastni a beda, jak jim tu bublinku nekdo narusi zvenci

Já si myslím, že většina z nich se právě ve skutečnosti nechová tak radikálně, jak píše do diskusí. To je ta zdánlivá bublina anonymity. Jako síla rozběsněného davu. V něm taky lidi dělají věci, co by normálně nikdy sami neudělali. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
16.12.21 12:54
@Keyllah píše:
a ze zcela stejného důvodu založila tuto diskuzi…asi potřebuje před vánoci trochu víc té pozornosti :think: :mrgreen:

zřejmě má nezpracovaná traumata z dětství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová