Proč si nehraje s hračkami?

Anonymní
11.3.25 13:11

Proč si nehraje s hračkami?

Ahoj, samozřejmě vím ze každé dítě je jiné a jinak se vyvíjí ale poslední dobou mi děla trochu starost mého dítěte hraní.
Co tak vidím ostatní děti v jeho věku(12m) uz si hraji.. kostičky dávají do otvoru, různý cvakátka na motorických hračka otevírají, čudlíky mačkají atd..prostě mají zájem.
Jenže u mého nic takového není. Jediný co s hračkami dělá je ze si je dává do pusy nebo háže o zem.
Snažím se si s nim hrát, ukazovat mu co na co je a stejně nic.
Pomůže proste jen čas nebo je něco co můžu udělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5920
11.3.25 13:33

Chce to čas, já měla akorát poházený věci, vyházený šuplíky a z hračky je zajímal akorát obal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
11.3.25 13:37

Nejoblíbenější hračka u nás je kastrol, vařečka, poklička a rámusit a rámusit.. hračka ho bere max minutu, dvě a pak někam letí :nevim: jo a teď ho moc baví vysavač, luxujeme třeba 3× denně :pankac:
Jedině u čeho vydrží jsou knížky, ale musím ho mít na klíně a povídat a povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.3.25 14:16

Ahoj. Tohle je pro tento věk úplně normální. Moje dítě si nějak extra nehraje ani v 18 m. Baví ho knížky, tancování, drancování, házení, ničení. V roce taky hračky spíš žužlalo, vyhazovalo šuplíky, všude běhalo, lozilo. A to je tak vše. Vůbec bych se tím netrápila. Na cílené hraní má spoustu času. Zapojuj ho do domácího chodu, ať objevuje svět kolem sebe. Hračky nejsou ani potřeba. A vyčkej. Není třeba na dítě tlačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí