Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@picard16 píše:
Navštívil jsem před měsícem Kišiněv, kam jsem přeletěl z Itálie. Bylo potřeba se z letiště nějak dostat do ubytování. Nastoupil jsem do maršrutky, kde mi ochotna průvodčí poradila, kde mám vystoupit. Chtěl jsem ji dát celý obnos těch jejich peněz, myslím že to jsou Lei, tak nějak… Nechtěla. Ale byla milá. Je to nějaká neslušnost nabízet dýško, navíc v zemi kde se mají hůř než jsme zvyklí?
PS na jaře mám v plánu jet ještě do města Porto.
Jo takhle průvodčí s Kišiněva, tak je tím známá, z toho si nic nedělej. V Portu naopak na průvodčího pozor, tomu když nedáš spropitné, tak hrozně sprostě nadává.
@stinga píše:
Jsem zklamaná - já myslela, že téma založil Zdenda
Taky jsem to chtěla napsat. Asi jeho bohatší brácha?
Jestli jsi nabízel LEI, tak to nechtěla, protože mají LEU. To je jako bys v Africe dával dýško v $, namísto v „něčem jiným“. Taky by to vůbec nechtěli. A pak ještě možný konflikt hodnoty. Třeba to bylo omylem v hodnotě měsíční výplaty… ![]()
@Markéta80 píše:
@stingajá taky
I já, chtěla jsem napsat, že to bude asi tím, že haléře už dávno neplatí…… ![]()
Dal jste málo. Příště musíte přitlačit a nejlépe v tvrdé měně.
@picard16 píše:
O jakého Zdendou jde?
Byl by to dobrý parťák?
Určitě. Má naspořeno a nebojí se pustit chlup, aby se pobavil. Loni v létě si na koupáku koupil kolu A ZÁROVEŇ párek!
@picard16 píše:
O jakého Zdendou jde?
Byl by to dobrý parťák?
Nejlepší! Naučil by tě nerozhazovat za dýška!
nevíš, jak je dneska draho? ![]()
Tak buď to bylo směšně málo nebo v některých zemích a profesích se spropitné nedává a případně je to dokonce považováno za nevhodné. A nebo prostě na spropitné nevěří ![]()
https://youtu.be/grAoQ3Q0cpQ?…
@Michelle_M píše:
Určitě. Má naspořeno a nebojí se pustit chlup, aby se pobavil. Loni v létě si na koupáku koupil kolu A ZÁROVEŇ párek!
Navštívil jsem před měsícem Kišiněv, kam jsem přeletěl z Itálie. Bylo potřeba se z letiště nějak dostat do ubytování. Nastoupil jsem do maršrutky, kde mi ochotna průvodčí poradila, kde mám vystoupit. Chtěl jsem ji dát celý obnos těch jejich peněz, myslím že to jsou Lei, tak nějak… Nechtěla. Ale byla milá. Je to nějaká neslušnost nabízet dýško, navíc v zemi kde se mají hůř než jsme zvyklí?
PS na jaře mám v plánu jet ještě do města Porto.