Proč tak strašně pláče měsíční chlapeček ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
121
29.5.18 22:53

@Petrusska007 …kdyz mu strčím do zadečku rourku, tak prestane plakat a je spokojenej, skoro si to užívá. Pak je hodnouckej, kouka na hracky, povida…Ale za pul hodiny zase rev…Tak jsem si myslela, ze to prdiky uz nejsou…driv to takhle časté nebylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
29.5.18 23:10

@Veverko ven chodime kazdy den, miluje kocarek a drncání :) v nem vubec neplàče. Ted jak jsou vedra, tak davam kratky rukav I nohavičky…vodu taky zbožnuje…teplotu nemá.
Papá dobre, kojim plus mame prikrm…davam I trosku čajìku…
Je to hrozny, prvni dite a nevíte, co se deje…pripadam si ted fakt neschopně :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.18 23:42

Dobrý večer, měli jsme podobný problém, pláč miminka bylo, že chtěl ještě spinkat, pomáhalo nám max. hod pobýt doma a a po hodině dát do kočárku spinkat, byli jsme takto venku skoro celý den. Zkuste to. Miminko možná potřebuje ještě dospat.

• Citovat
  • Upravit
2064
30.5.18 08:06

@Giselleine asi tě nepotěším, ale pokud to není nějaký jiný zdravotní problém, tak u nás od období od 1 měsíce do 3 měsíců byl každý den jiný. Většinou převládal řev kvůli břichu, pomohl vždy jen šátek (jinak se nevyprděl, neusnul). Teď, kolem 4. měsíce se to začíná zlepšovat a přešli jsme na Manducu. Jakmile začne být neklidný a hystericky plakat, tak beru Manducu, dudlík a 5 minut s ním v Manduce houpu a on se tak na 2-3 hodiny v kuse vyspí (někdy jde ve spánku odložit do postýlky, ale většinou se nenechá, začne se probouzet, tak si ho v tě Manduce nechám ;) )

A ještě jsem chtěla dodat - u dvou předchozích dětí jsem tohle v takové míře nezažila, tak je to pro mne také nová zkušenost, ale asi to opravdu bude tím, že každé mimčo je jiné a tohle je prostě víc kontaktní a potřebuje víc chovat a být neustále na těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí