Proč to zase nejde :-(

7157
14.9.13 20:01

proč to zase nejde :-(

Ahoj.. s manželem se už snažíme o druhé miminko a zase to nejde.. ach jo.. po špatných zkušenostech už jsem na umělé oplodnění jít nechtěla, ale nakonec nás to asi nemine :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1040
14.9.13 20:05

Nejsi sama, my se také snažíme o druhé a už dlouho nic. První se zadařilo rychle. Teď už jsem ve stadiu, kdy si říkám, zda-li vůbec to druhé jednou bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65360
14.9.13 20:08

Jsem na tom stejně, co se dá dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.9.13 20:12

Nejhorší je, že můj manžel už není nejmladší.. :-(takže i to je problém.. sice spermiogram má na výbornou, ale nechci, aby ten věkový rozdíl byl moc velký.. no co se dá dělat.. v lednu si nejspíše pojedeme pro mrazačky.. jenže teď zase to rozhodnutí.. dát si jedno nebo dvě.. ach jo.. :(

Příspěvek upraven 14.09.13 v 20:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
14.9.13 20:13

Mě pomohla kombinace těchto dvou věcí:
tento gel http://www.otehotnet.cz/…3008457.html
a bylinkový čaj od léčitelky paní Svatavy Mrázkové (bohužel nevím množství), ale seznam bylinek přikládám. Nejsou to žádné drijáky, ale klidně konzultuj s bylinkářem, jestli v okolí nějakého máš. Pila jsem to ráno a večer šálek, louhovala jsem 5 minut.
sedmikráska květ
pampeliška květ
kopřiva list černý bez květ
měsíček květ
kokoška pastuší tobolka
lékořice
třezalka květ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65360
14.9.13 20:15

@kelynka no u nás jsem zase ve veku už i já pro mrazacky jsem byla 6krat a nic tak jedine cele znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.9.13 20:15

Prostuduji a kdyžtak pořídím, děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.9.13 20:17
@Petra Z píše:
@kelynka no u nás jsem zase ve veku už i já pro mrazacky jsem byla 6krat a nic tak jedine cele znova.

jejda, tak to musí být na psychiku :( kolik embryii jste si nechali zavést u KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2701
14.9.13 20:48

Ahoj holky, tak koukam, ze v tom nejsem sama…my mame ctyr letou holcicku a o druhe se snazime uz 13 mesicu a nic…spermiogram take v poradku, tak nevim co dal… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65360
14.9.13 21:05

@kelynka vždy jedno jen poslední pokus 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.9.13 21:32

A první mimčo máte přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
14.9.13 21:37

Ahoj tak já mám z ketu dvojčátka a za sebe vím, že kdybych ještě chtěla děti (to už nehrozí tři stačí :D ) tak bych si dala zavést jen jedno - dvojčatové těhu bylo náročné a případné miminko by mělo větší šanci, že bude všechno v pořádku.

Držím palce, ať se mrazáček chytne a jsi brzo dvojnásobná maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.9.13 21:42
@rusovlaska.e píše:
Ahoj tak já mám z ketu dvojčátka a za sebe vím, že kdybych ještě chtěla děti (to už nehrozí tři stačí :D ) tak bych si dala zavést jen jedno - dvojčatové těhu bylo náročné a případné miminko by mělo větší šanci, že bude všechno v pořádku.Držím palce, ať se mrazáček chytne a jsi brzo dvojnásobná maminka.

děkuji moc.. já už jsem dvojčátka čekala.. bohužel celé těhu bylo rizikové a nedopadlo to dobře, takže další těhu a čekat zase dvě bych nezvládla… jenže určitě, když se zavedou dvě, je ta šance větší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
14.9.13 21:53

@kelynka jo jo chápu tě, všechno tohle se mi taky honilo v hlavě a ještě to, že jsem věděla že ty naše mrazáčky jsou zamraženy po dvou a co bude s tím druhým? když si nechám zavést jedno? tak jsem se tehdy rozhodla pro dvě.
Proč jsi rodila tak brzo, dalo by tomu nějak v budoucím těhu pomoct, kdyby bylo dvojčatové a ještě bych taky zvážila kdo se bude starat o Sarah, až budeš ležet s dvojkama. Máš to složité. Ideální kdyby se zadařilo přirozeně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65360
14.9.13 21:55

@kelynka první máme pravě z Ivf po kterém jsem měla dost mrazáčků. ale už nemáme. vyšel mi 1.ket ale pak to skončilo blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí