Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem milým snažilkám, která se pokouší o miminko od září 2013. Tuto diskuzi jsem založila za účelem sdělování si svých pocitů při snažení, rad, podpory v tomto období a poznání snažilek ve stejném období jako já..Je jedno jestli se snažíte o první, druhé mimi atd…
Ahojky, muzu se pridat? s pritelem se snazime o miminko, ale porad nic :/ ted jsme si rekli, ze na to zkusime min myslet a snad uz se zadari…co ty? jak dlouho se snazite o miminko? bude prvni?
Ahojky, zdravím tě tu a určitě se můžeš přidat, jsem ráda
Od kdy se snažíte, nebo od kterého dne jste se rozhodli a snažíte
? My jsme se chtěli začít snažit do konce tohoto roku o druhé mimi, už jednoho prďolku doma máme…ale já jsem se pořáde nějak nemohla rozhoupat, tak muž s tím začal sám…je to teprve pár dnů a už mě to pohltilo a začínám projíždět diskuze atd
Začali jsme vlastně od neděle teď
Vy se snažíte o první? Chtěla jsem ještě říct pro všechny, že pokud máte některá zájem, založila jsem i uzavřenou skupinu, pokud někdo z vás chce přispívat a mít větší soukromí, můžete si zažádat, je to právě za účelem většího soukromí a také chci jen pár členů, je to pak takové,,rodinnější,, než aby tam bylo 50 lidí a aby jsme se v tom pak ztrácely…už jednou jsem od prvního snažení prošla s pár lidičkama až po porod a byla to skvělá zkušenost, podporovaly jsme se, radily, sdílely pocity a zážitky, bylo to nádherné…je to skupina se stejným názvem odemě
Je to na vás ![]()
Ahoj, taky se přidám, ale anonymně, protože nechci šířit, že to zkoušíme. Snažíme se o druhé dítě od neděle. Uvidíme, jak se zadaří.
Byla bych rozhodne pro byt v uzavrene skupine:) jak se jmenuje? pridala bych se…jinak, no snažíme se bych tomu asi neříkala, prostě spolu spíme a necháváme to na přírodě. Už od února, jenže teď je září a pořád nic, přítel je v pohodě, ale já tajně začínám depkařit, že je semnou něco špatně…tolik měsíců a pořád nic:// proto jsem vlastně koukla i na tuhle www stránku, hledám a zjišťuju „zaručené“ rady jak konečně otěhotnět:(( je mi z toho fakt smutno… A kolik ti je? tvůj první mimísek je plánovanej?
Už jsem napsala nad tvým příspěvkem skupinu, zkus ji najít, pokud nepůjde, pomůžu ještě
Možná by sem šel dát odkaz…zkusím se podívat.
@Thomasita nějak se mi nedaří najít, zkus, prosím, odkaz, ten by měl jít. ![]()