Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, chtěla bych poradit. Jsem dnes 34. den cyklu, už pátý den mě bolí břicho, jak před menstruací, ale ms nepřichází. Tento týden v úterý jsem si dělala test, ale byl negativní. Ovulační test mi tento měsíc vyšel pozitivně (dvě silné čárky) dokonce dvakrát, a to 18. den cyklu a potom zase 28. den cyklu, nevím, nechápu…Neměly byste nějakou radu či zkušenost?
díky
@Dani23 Taky jsem to tak měla…test sněhobílý…vyšel až 35.nebo 36.den. a vidíš metřík
Kdy to běžně dostáváš?
Já jsem taky měla silné MS bolesti, MS nikde, což bylo hodně podezřelé a o dva dny později už slabá čárka ![]()
Uplně stejně jsem to měla já
a ted mi v postýlce spinká 2měsíční holčička ![]()
Ahoj holky prosím o radu, v červenci jsem vysadila antikoncepci MS jsem dostala 23.7.-29.7. další MS jsem měla 15.8.-21.8. na internetu jsem si našla že mám ovulku 23.8.-26.8. v tu dobu proběhl sex ted mjěla být MS 7.9. a nic MS neproběhla. Těhotenský test je negativní a dneska jsem si měřila teplotu v pochve a byla 37,1 tak nevím. M§že te mě poradit jsem v tom nová a mimi chceme. Moc děkuji
@Dani23 Jo a občas ovu test vychází se 2čárkáma právě když je žena těhotná, možná proto tam pozitivita dvakrát.
@michlačíková Diskuzi jsi už zakládala se stejným příspěvkem. Hledala bych odpovědi tam…
@Dani23 Taky jsem to tak měla. Příznaky a MS nikde. Metřík vidíš. ![]()
Taky jsem to tak měla..bolesti jako když má přijít menzes a ona nikde..po týdnu zpoždění jsem si dělala test a dvě krásné čárky…:)
Mám to samé, dnes 35dc a MS nikde, měla dorazit včera, test negativní, navíc jsem byla na folikumetriii a tam mi zjistil, že nemám ovu, navíc beru proveru na srovnání cyklu a asi přestaly zabírat nebo nevím… přála bych si, abych byla těhu, ale tím, že 12dc nebyly folíci, tak asi není možné, že by od té doby folíci narostly a tím byla ovu později, ale tomu nevěřím… Tobě přeju, aby to bylo miminko ![]()
Holky děkuji moc za odpovědi, musím říct, že jste mě potěšily
zítra udělám znovu test a uvidíme..
@Philippe
ms po vysazení antiko jsem měla hooodně nepravidelnou, pak po zamlkém těhu pokaždé v rozmezí 30 dnů, takže se to zřejmě díky tomu upravilo.. s těmi ovulačními testy mě to právě dostalo úplně, taky jsem to slyšela, že může ovu test vyjít pozitivně při těhotenství, ale zároveň by už měla být aspoň slabá čárka na těhu testu? nebo se mýlím? ![]()
@Petulikk
a nenapsal ti doktor clostilbegyt? já jsem právě po prvním měsíci, co jsem ho brala otěhotněla (bohužel to nedopadlo)… jinak jsem předtím dostala asi dvakrát agolutin injekci na vyvolání ms… teď se to ale v poslední době srovnalo samo… naštěstí
jinak děkuji a tobě přeju to stejné, všechno je možné, třeba ovulace proběhla dost později ![]()
@Dani23 Tak nevím, já měla sněhobílo pak jsem testovala až za 4dny a byla tam 2.čárka. Ale na to, jak jsem testovala pozdě nebyla úplně stejně tmavá jako testovací, ale byla hned, jak jsem ji vyndala. A byla z odpolední moči. Ráno jsem ji pak měla druhý den paradoxně slabší. Zkusila bych testit třeba zítra. Já teda měla klasický PMS, tutově jsem si myslela, že to dorazí. Ale právě mě taky mátlo to, že mě to břicho bolelo tak dlouho. Většinou bolelo a za dva dny dorazila. Tentokrát nic
A bolí mě tak podobně doteď ![]()
@Philippe No já to mám stejně, normálně mě bolí břicho tak den a pak hned ms a teď bolí už od pondělka a pořád nic
no zítra ještě budu testovat a pokud tam nic nebude (to už bude 35 DC), tak asi zavolám k doktorovi ![]()
zatím budu doufat, v tu lepší variantu ![]()
a ve kterém jsi týdnu či měsíci? ![]()