Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojky holkyčekatelky
určitě nejsem jediná, která (ne)čeká tu mršku červenou… Jsme s přítelem „nováčci“… snažíme se teprve 1. měsic…
Já ji očekávám…17.-19. září… TAK SNAD NEDORAZÍ!brala jsem dlouho HA tak nevím mohlo se to, ale povést… Je některá z Vás na tom podobně?? Zkušenější poraďte… Kdy si udělat 1: testík
17.-19. zari ![]()
@jane-e asi joo nu
člověk to stejně asi dřív neovlivní možná nějakeho ducha zrovna tak.. muže byt ale duch opravdu jen duch?
@Anonymní píše:
Ahojky holkyčekatelky
určitě nejsem jediná, která (ne)čeká tu mršku červenou… Jsme s přítelem „nováčci“… snažíme se teprve 1. měsic…
Já ji očekávám…17.-19. září… TAK SNAD NEDORAZÍ!brala jsem dlouho HA tak nevím mohlo se to, ale povést… Je některá z Vás na tom podobně?? Zkušenější poraďte… Kdy si udělat 1: testík
Ahojky, já taky (ne)čekám MS - 14.9. ![]()
Ahoj
Já tu mršku proradnou (ne)čekám už 2,5 roku a ona potvora vždycky přijde a vždycky mě potrápí, páč si chodí jak se jí zachce
.. Ale mám tento měsíc nasazený nějaký účinný přípravek a velkou dávku optimistické nálady, tak snad zabere a MS pěkně dlouho neuvidím.. Jinak čekám to buď mezi 19.9- 30.9. a nebo klasika po 40 dnech což by bylo až někdy v říjnu..Testovala bych až v den vynechání, ale vzhledem k tom, že to máš čerstvě po vysazení, ti to i přesto nemusí přijít…
@jane-e píše:
17.-19. zari
nemyslím si že toto datum je správné. To je datum očekáváné MS, takže já bych TT dělala až 20. září ![]()
@roksy25 jejej to je teda! tak dlouhé cykly… to ti vubec nezavidím
Každopadně jsem zvědavá jak to bude u mě… netuším proto bych raději byla v tom než se stresovat s delkou cyklu ![]()
Ahojky,
asi mám stejné problémy s MS - mám každý měsíc cca 7 dní zpoždění - takže jsem každý měsíc „těhotná“ a každý měsíc zklamaná ![]()
@Anonymní píše:
@roksy25 jejej to je teda! tak dlouhé cykly… to ti vubec nezavidímKaždopadně jsem zvědavá jak to bude u mě… netuším proto bych raději byla v tom než se stresovat s delkou cyklu
No já jsem HA vysadila v roce 2010, první MS přišla normálně a pak si to dělalo co chtělo, nejdelší cyklus byl asi 4 měsíce
, ale já měla problém i před HA, takže se to dalo tak nějak čekat..Přeji ti ať to vyjde a jsi jedna z těch která dobře reaguje na vysazení antiko..
Já vysadila HA (brána 7 let) v srpnu a MS měla být v pondělí 9.9., zatím nic. Mimi plánuji na listopad. Takže já jsem z těch, které na tu MS fakt čekají.
@Nika 88 Tak to máme stejně. Nejhorší je že si vsugerovávám příznaky. Normálně vím, že to patří k MS, ale ten můj mozek si říká: a co když už je to mimčo
pak sedím jak ubulená želva na záchodě…
@Anonymní píše:
@roksy25 jejej to je teda! tak dlouhé cykly… to ti vubec nezavidímKaždopadně jsem zvědavá jak to bude u mě… netuším proto bych raději byla v tom než se stresovat s delkou cyklu
proč anonym??? ![]()
@roksy25 takže říkaš… že pocit na časté močení a bolest v podbřišku muže byt jen vsugerace? ajaj to asi taky budu příští týden bulet
@roksy25 píše:
@Nika 88 Tak to máme stejně. Nejhorší je že si vsugerovávám příznaky. Normálně vím, že to patří k MS, ale ten můj mozek si říká: a co když už je to mimčopak sedím jak ubulená želva na záchodě…
Mám to naprosto stejně
Je to šílený. A čím víc to nejde, tím víc jsem jak šílená. Ale teď už na to peču, jestli to dostanu, tak na to prdim ![]()
Ahojky holky
čekatelky
brala jsem dlouho HA tak nevím mohlo se to, ale povést… Je některá z Vás na tom podobně?? Zkušenější poraďte… Kdy si udělat 1: testík 
Já ji očekávám…17.-19. září… TAK SNAD NEDORAZÍ!