Kdo (ne)čeká MS?

Anonymní
11.9.13 15:09

Kdo (ne)čeká MS ??

Ahojky holky :) čekatelky :) určitě nejsem jediná, která (ne)čeká tu mršku červenou… Jsme s přítelem „nováčci“… snažíme se teprve 1. měsic…
Já ji očekávám…17.-19. září… TAK SNAD NEDORAZÍ! :D brala jsem dlouho HA tak nevím mohlo se to, ale povést… Je některá z Vás na tom podobně?? Zkušenější poraďte… Kdy si udělat 1: testík :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38135
11.9.13 15:13
@Anonymní píše:
Ahojky holky :) čekatelky :) určitě nejsem jediná, která (ne)čeká tu mršku červenou… Jsme s přítelem „nováčci“… snažíme se teprve 1. měsic…
Já ji očekávám…17.-19. září… TAK SNAD NEDORAZÍ! :D brala jsem dlouho HA tak nevím mohlo se to, ale povést… Je některá z Vás na tom podobně?? Zkušenější poraďte… Kdy si udělat 1: testík :)

17.-19. zari :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.13 15:17

@jane-e asi joo nu :D člověk to stejně asi dřív neovlivní možná nějakeho ducha zrovna tak.. muže byt ale duch opravdu jen duch?

• Citovat
  • Upravit
97
11.9.13 15:18
@Anonymní píše:
Já ji očekávám…17.-19. září… TAK SNAD NEDORAZÍ! :D brala jsem dlouho HA tak nevím mohlo se to, ale povést… Je některá z Vás na tom podobně?? Zkušenější poraďte… Kdy si udělat 1: testík :)

Ahojky, já taky (ne)čekám MS - 14.9. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
11.9.13 15:19

Ahoj :) Já tu mršku proradnou (ne)čekám už 2,5 roku a ona potvora vždycky přijde a vždycky mě potrápí, páč si chodí jak se jí zachce :,(.. Ale mám tento měsíc nasazený nějaký účinný přípravek a velkou dávku optimistické nálady, tak snad zabere a MS pěkně dlouho neuvidím.. Jinak čekám to buď mezi 19.9- 30.9. a nebo klasika po 40 dnech což by bylo až někdy v říjnu..Testovala bych až v den vynechání, ale vzhledem k tom, že to máš čerstvě po vysazení, ti to i přesto nemusí přijít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.9.13 15:19
@jane-e píše:
17.-19. zari :think:

nemyslím si že toto datum je správné. To je datum očekáváné MS, takže já bych TT dělala až 20. září :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.13 15:23

@roksy25 jejej to je teda! tak dlouhé cykly… to ti vubec nezavidím :( Každopadně jsem zvědavá jak to bude u mě… netuším proto bych raději byla v tom než se stresovat s delkou cyklu :think:

• Citovat
  • Upravit
97
11.9.13 15:25

@roksy25

Ahojky,

asi mám stejné problémy s MS - mám každý měsíc cca 7 dní zpoždění - takže jsem každý měsíc „těhotná“ a každý měsíc zklamaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
11.9.13 15:27
@Anonymní píše:
@roksy25 jejej to je teda! tak dlouhé cykly… to ti vubec nezavidím :( Každopadně jsem zvědavá jak to bude u mě… netuším proto bych raději byla v tom než se stresovat s delkou cyklu :think:

No já jsem HA vysadila v roce 2010, první MS přišla normálně a pak si to dělalo co chtělo, nejdelší cyklus byl asi 4 měsíce :zed:, ale já měla problém i před HA, takže se to dalo tak nějak čekat..Přeji ti ať to vyjde a jsi jedna z těch která dobře reaguje na vysazení antiko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
11.9.13 15:28

Já vysadila HA (brána 7 let) v srpnu a MS měla být v pondělí 9.9., zatím nic. Mimi plánuji na listopad. Takže já jsem z těch, které na tu MS fakt čekají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.9.13 15:31

@Xverunka
A jak se cítíš? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
11.9.13 15:31

@Nika 88 Tak to máme stejně. Nejhorší je že si vsugerovávám příznaky. Normálně vím, že to patří k MS, ale ten můj mozek si říká: a co když už je to mimčo :zed: pak sedím jak ubulená želva na záchodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
11.9.13 15:33
@Anonymní píše:
@roksy25 jejej to je teda! tak dlouhé cykly… to ti vubec nezavidím :( Každopadně jsem zvědavá jak to bude u mě… netuším proto bych raději byla v tom než se stresovat s delkou cyklu :think:

proč anonym??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.13 15:35

@roksy25 takže říkaš… že pocit na časté močení a bolest v podbřišku muže byt jen vsugerace? ajaj to asi taky budu příští týden bulet

• Citovat
  • Upravit
97
11.9.13 15:36
@roksy25 píše:
@Nika 88 Tak to máme stejně. Nejhorší je že si vsugerovávám příznaky. Normálně vím, že to patří k MS, ale ten můj mozek si říká: a co když už je to mimčo :zed: pak sedím jak ubulená želva na záchodě…

Mám to naprosto stejně :zed: Je to šílený. A čím víc to nejde, tím víc jsem jak šílená. Ale teď už na to peču, jestli to dostanu, tak na to prdim 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí