Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gabrielaaa testama a sma ji na sobe poznám že ji mam a podle cyklu zatim me vycházi každý 12 nebo 13 den, a práve v te ovulaci se to nikdy nepodařilo i když vím že byl ten sex, proste nevim proč je to blbe.Asi jsou to fakt nervy že to človek čeka amyslí na to pořád,,myslím že se na to asi vyprdnu a hotovo
@j.borufka no ale mě třeba to vyprdnout se na to nějak nejde…
Ahojky stále i nově přibývající snažilky ![]()
Já už jsem na to rezignovala. Soustředíme se teď s přítelem na šetření korunek na koupelnu, a snažíme se být aktivní ve zvelebování bytečku. Když mám období, kdy hodně myslim na mimi, tak sem jak zabržděná. Pořád na to myslim a veči dělám automaticky, nejsem schopná si ani vytrhat obočí
Nehledně na to, že jsem pořád ubulená
Takže s tím je konec! Budu dělat jakože nic - však já toho prcka navábim! ![]()
Navzdoru mému rozodnutí jsem stále holka co (ne)čeká MS ![]()
Přeju hóóódně pozitivní energie ![]()
@Febee píše:
Niki tak držím pěstia jak se cítíš? mě teda jediný co tak bolí prsa. Jinak před těma 9 rokama jsem tohle vůbec neřešila, ovulace atd.Ale ted je to jiný. Pořád něco čtu, pídím jak na holčičku, kterou oba chceme
Tak to prý je větší pravděpodobnost 2 až 5 dní před ovulaci.Ale,víš jak…
hlavně, aby tam už brzo byly 2 čárky
JJ, taky mě pobolívají prsa, spíš mi v nich trne. Už tak 4 dny. Měřím bazální teplotu (můj chlap se mi směje)
a graf je úplně stejný, jako jeden těhotenský graf, co jsem našla na webu. Pořád si říkám, že to určitě nebude, abych nebyla zklamaná, ale znáš to. Tak ráda bych a nakonec zklamaná stejně budu
. Ale neberu to moc tragicky, rozhodně nebulím na záchodě. Jinak, co se snažíme, mám každý měsíc pocit, že bych mohla být těhotná.
Ale kdyby se to teď povedlo, tak bych si ho porodila ke 40-tinám. A taky bychom chtěli holku, jejda ta by byla rozmazlená, měla by kromě nás ještě 3 sourozence (15,18,23). ![]()
@j.borufka Nevím, jak se v tom orientuješ (nechci si hrát na chytrou), ale zkus něco před ovulací, spermie putuje do vejcovodu 8 hodin. Jo a někde jsem četla babskou radu, že po styku je účinné spermiím trochu pomoct. Prstem nahmatat čípek a celý ho jakoby opatlat ejakulátem. Zkusila jsem to, tak napíšu, podle testu, jestli to bylo účinné nebo ne.
Vím, že to zní blbě, ale pokud to někomu pomohlo… Za to nic nedáš ![]()
@NikaKaa jejda ja si asi čipek nenahmatam neumim to a docela seibojimmm uvidím co bude budu se snažit na to nemyslet, ale napiš držim ti palce
@Nika 88 taky sesnažim nečím zabavit ale moc me to nejde, nebo nemam nic tak duležiteho,,s tím šetřením je to fajn ale ja šetřit neumíím, anavic mame vše zařizene taky bych potřebovala se na neco soustředit
@Gabrielaaa me to taky nejde ale alespon se o tom snažim, jak dlouho se snažite??my pul roku a ted už ty nervy mam mnohem lepší než na začátku tento mesíc ani ovulku hlidat nebudu fakt na to prdím, beru jen bylinky aten femigard mam ho doma dva mesíce a ješte sem ho neuživala myslím že to asi zazrak neudela ale stal 400 tak at tam neleži,,taky piju čaj z maliniku prej se ma pit před ovulaci, nevím zda bude učinkovat ale četla jsem že je i na rýmu a te se me pomohl zbavit alespon neco
@j.borufka kočko maliník néééééé..
kontryhel, maliním se užívá před porodem, uvolňuje porodní cesty!
hele já na to taky myslím, taky mě to sere, ale už doma jedo zlato máme, a to je můj život… snažíme se druhý měsíc, JIřík šel napoprvé ![]()
@j.borufka píše:
@Nika 88 taky sesnažim nečím zabavit ale moc me to nejde, nebo nemam nic tak duležiteho,,s tím šetřením je to fajn ale ja šetřit neumíím, anavic mame vše zařizene taky bych potřebovala se na neco soustředit
JJ, taky mi to nešlo, ale už jsem unavená. A jak dlouho se snažíte? A ty už děti máš?
@j.borufka Není důvod se bát, čistýma rukama je to v pořádku. Čípek je až úplně vzadu. Ale je to na tobě.
Ahoj holky, tak dneska se mi ani nechtělo probouzet, zdál se mi nádherný sen
Normálně pověrčivá vůbec nejsem, ale asi to pro jednou zkusím.. Jinak MS stále nikde a došly mi testy zakže musím dokoupit a zkusím ráno testnout. Zatím nemám ani MS příznaky..
@NikaKaa Vítám tě
Jinak tedy jsi dobrá
, já ten čípek ani neumím nahmatat ![]()
@roksy25 No taky to běžně nedělám (děložní hlen nesleduji), stojí za zmínku, že při ovulaci jde fakt blbě nahmatat, protože je zkrácený a měkký, ale mimo ovulaci ho nahmatáte snadno. děkuji za přivítání. ![]()
@NikaKaa nemáš zač
jinak děkuji za radu, zkusím to, teda jestli to dostanu a budeme se snažit dál..
@Gabrielaaa ne i malynik mužeš četla jsem že ho do ovulace mužeš pit taky