Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nika 88 Ani mi nepovídej, já to samé, prsa mě bolela víc než týden a k tomu včera nevolnost. To fakt nemívám. A nic.
Dobrá sugesce, potřebovala bych zaměřit pozornost na něco jiného.
Vyfotim ale nevim jak to bude videt, malej nam rozbil fotak a telefon neni moc kvalitni, az malej pujde spat pokusim se o to
Ahoj holky, taky bych se ráda k vám přidala. S manželem se snažíme o mimčo od letošního června, kdy jsem po 8 letech vysadila HA. MS (ne)čekám 17.10.2013, tak snad už ta mrška nepřijde.
Tak mi nejde tel. spárovat s noťasem, pak řeknu JIrkovi mýmu ať se na to mrkne
@kasatko vítej ![]()
Ahojky,
vítám všechny nové, které nečkají ![]()
@Gabrielaaa gratuluji k dušíku a přeji ať sílí
takže ti to nakonec vyšlo ![]()
Jinak tedy já mám dnes 45den cyklu, MS nikde a dnešní TT negativní
Ještě zkusím zítra, až se vyspím po noční a pak se objednám k Dr., to není normální
Prsa mě vůbec nebolí, jen mě poslední týden pobolívá v podbřišku, ale je to v krátkých návalech, není to klasická bolest a nadmutí před MS…Tak uvidím no, jestli to není zase sugesce..
@roksy25 a třeba není a budš těhulka, ono i testy některým neukážou těhu třeba i dva týdny po očekávaný ms, zajdi k dr a budeš chytřejší
@NikaKaa děkuji, také držím pěsti, doufám že již brzo budeme psát jak jsme těhotné a ne o tom, jak ta mrcha přišla
Můj manžel vždycky MS okumentuje slovy, „zase ta svině přišla na návštěvu jo“ ![]()
To je hrůza! Prdim už na to fakt. Už nevim jak se mám snažit…A kolikátý den jsi testovala? ![]()
@kasatko píše:
Ahoj holky, taky bych se ráda k vám přidala. S manželem se snažíme o mimčo od letošního června, kdy jsem po 8 letech vysadila HA. MS (ne)čekám 17.10.2013, tak snad už ta mrška nepřijde.
Aóóóój
Vítám tě u nás ![]()