Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dannka Taky je mi to líto. Kolik máš let? Určitě se ti povede porodit miminko. Držím pěsti.
ženský!! tak jak je? já zase testuju jak pošuk a to to mám dostat až o víkendu.. z minulkých dnů se mi zdá že na těch testech nějací dušíci jsou, ale fakt úplně mikro duchové, a z dnešních absolutně nic.. už se celkem smiřuju s tím že ńic a to jsme do toho tak bušili..ach jo zase nervy… ![]()
@Gabrielaaa Neplaš, na TT máš čas. Ale já to o víkendu taky nevydržela a udělala si ho i přes sobotní špinění. A… nic
Ahojda, žijeme tady 2 roky
Jinak S. Irsko spadá pod Anglii tak se tady platí librama. Irsko je samostaný a mají tam Eura.Do Dublinu to máme to máme asi 2 hodky. A k oceanu tak hodku
malej tady nastoupil do školy, takže anglicky už mluví plynule, ale musíme dělat každý rok přezkoušení z češtiny v Cechách, takže to je někdy záhul.
No, já se zařekla, že ted na testiky taky prdím, vydržím do ms…ikdyž, přítel by testoval každý den, hrozně si miminko taky přeje. Jo a už začínam taky bláznit s věcičkama. Já se držím jen toho, že se nemá kupovat kočárek domu, než se mimi narodí. Jenže tady se těm věcičkám nedá odolat a hlavně koupíš to fakt zapakatel. A značkové. Přemýšlela jsem, že to taky časem začnu vozit a prodávat. Ted jsem koupila nike botičky nové za 2 libry..cc 60kč. A 5 bodíček next 3.50 libry.
Jo jinak znám 3 lidi co se jim ted tady narodili dvojčata, jestli to ovzduší
…tý jo to by byl masakrrr ![]()
@Febee píše:
Ahojda, žijeme tady 2 rokyJinak S. Irsko spadá pod Anglii tak se tady platí librama. Irsko je samostaný a mají tam Eura.Do Dublinu to máme to máme asi 2 hodky. A k oceanu tak hodku
malej tady nastoupil do školy, takže anglicky už mluví plynule, ale musíme dělat každý rok přezkoušení z češtiny v Cechách, takže to je někdy záhul.
No, já se zařekla, že ted na testiky taky prdím, vydržím do ms…ikdyž, přítel by testoval každý den, hrozně si miminko taky přeje. Jo a už začínam taky bláznit s věcičkama. Já se držím jen toho, že se nemá kupovat kočárek domu, než se mimi narodí. Jenže tady se těm věcičkám nedá odolat a hlavně koupíš to fakt zapakatel. A značkové. Přemýšlela jsem, že to taky časem začnu vozit a prodávat. Ted jsem koupila nike botičky nové za 2 libry..cc 60kč. A 5 bodíček next 3.50 libry.
Jo jinak znám 3 lidi co se jim ted tady narodili dvojčata, jestli to ovzduší
…tý jo to by byl masakrrr
To je docela mazec, jet za prací to zahraničí i s rodinou. Jednoduché to asi nebylo. A ty dvojčata, to by byl nářez
![]()
Ahoj holky, moc děkuju za podporu
Taky doufám, že už to tentokrát vyjde a nebude se to opakovat. Jinak je mi 29, tak to snad ještě není tak hrozný
Já jsem taky nedočkavá a už jsem testovala, ale sněhobílo. No ale ještě bylo brzo, tak jsem pořád optimistka
A to jsem po tom potratu říkala, že už do toho snad znova ani nepůjdu..ale tak co bylo bylo a jede se dál.
Teda ty ceny v Irsku, to zní až neuvěřitelně. Taky si myslím, že vození věcí by bylo úspěch…já bych si teda určitě něco odkoupila ![]()
No právě každý si myslí, že zahraničí tak je draho, ale já každý pondělí jdu do města a přijdou s nějakou radostí
Takže kufřík se už pomalu plní, nehledě na oblečení i pro dospělé. Přítel vždycky říká krajina zázraku
Určitě bych pak dala vědět
Nehledě na to, že tady jsou děti na prvním místě pro stát, kdo má jen 2 tak je divnej.Jsou tu ruzné akce pro ně pořád, ale hlavně jsem byla v šoku, že je to pro všechny věkové hranice zadarmo. Nafukovací hrady, poníci atd.No,rozhodnutí jsem přijet nebylo nejlehčí a začátky tak ne, ale už je fajn
Jinak jsem koukala, že tady prodávají těhotenské testy myslím clearblue, ukazují i týdny, od početí. Máte s ním nějakou zkušenost?
@NikaKaa jj já vím času dost ale toho našeho miláčka jsem touhle dobou už na testu měla.. a hlavně mě matou ty dušíci.. no objednala jsem si test clear lue, digitální, na něm se dušíci nechytaj, buď jo nebo ne, tak ho v pátek zkusím ![]()
Já s ním zkušenosti mám, ale ne takhle brzy na začátku. Testovala jsem s ním v 7tt, protože mi pořád přišlo, že je něco špatně.. a ukazoval 2-3 týden (počítá to od oplodnění), takže mě tenkrát moc neuklidnil. Ale něco špatně bylo, takže já bych mu i věřila.
Taky se chystám testnout o víkendu, tak doufám, že se to tu zahemží fotkama // ![]()
Tak @Gabrielaaa a @Dannka držím pěsti. Mně včera klesla teplota, dnes ještě víc a hned u nás byla ta mrška jedna červená. Asi máme doma útulno či co, že se jí tam tak líbí.
Ahojky holky, koukam, že nejsem jediná co nevydržel netestovat do ms ![]()
Jinak u mě sněhobílo - poslední 3-4 dny bolest prsou, návaly, únava…Prsa mě nikdy neboleli, byla jsem si skoro jistá a prd ![]()
Každopádně vám moc držím palce, určo to vyjde ![]()
Ahoj holky, zbyl mi tu jeden mamatest a tak jsem ho rano prubla..a? je tam duch, krasnej! ![]()
@Gabrielaaa No tak to je paráda, pošli fotečku, ať vidím, jak vypadá ![]()