Kdo (ne)čeká MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
8.10.13 13:41

@NikaKaa

Tak to je mi líto :| Je to na prd. Těžko se mi to snáší… :zed: Myslela jsem si, že se zaměřím na byt…ale vydrželo mi to týden a je to tu zase. Kdyby alespoň nezačli bolet ty prsa! Ihned jsem se začala pozorovat a zase dotoho spadla. A testla :pocitac: No je to 11 (dpo) a nic, sněhobílo… :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
8.10.13 13:45

Ahoj holky, no tak to tu začíná vypadat nadějně :palec: už máme první duchy, těhu příznaky…já se teda taky pořád zkoumám. Prsa už mám celý omačkaný, jak pořád zkouším, jestli náhodou něco nepoznám :lol:
Tak držím všem palce, snad tu „svini“ hooodně dlouho neuvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
8.10.13 14:04

A vy si holky měříte bazální teplotu nebo jak víte, kolik dní je to po ovulaci? Jako já tomu moc nerozumím, ale myslim ze 11 dpo je ještě dost brzo na to něco poznat…nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
8.10.13 14:11

@Dannka
Myslíš, že je to brzo? No nevim, nějak jsem to tady vyčetla, že už je to na důšíka (když těhotná jsi) no, jestli to nevyjde, budete mi holky muset vysvětlit jak se ta bazální teplota měří a co je z toho důležitý… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
8.10.13 14:28

@Dannka 11 DPO už někdo dušíka má, záleží na tom, kdy se uhnízdí vajíčko (píšou 7-10 DPO, někde píšou 5-12), takže pokud by se uhnízdilo 7. den, tak za 4 dny do 11.dne se už nějaké HCG vytvoří. Ale jsou to fakt dušíci, stejně testuješ dál a dál než je dálnice. :D
NO a BT měřím, i když v podstatě pokaždé se mi graf jeví nadějně a nakonec zatím se nezadařilo. Jde o to, že poznáš ovulaci, pak můžeš mít v době hnízdění tzv. implementační pokles (ale to má jen určité procento) a pak, že při těhotenství by se vyšší teploty měli držet nad pomyslnou hranicí, rozdělující FT a LT. Např. Já mám od MS do ovu teplotu 36,3-36,5 a po ovu vyskočí na 36,8-37. Když se tam udrží nebo ještě roste i v době těsně před MS a během MS, je to velice nadějné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
8.10.13 14:32
@kasatko píše:
@NikaKaa děkuji, také držím pěsti, doufám že již brzo budeme psát jak jsme těhotné a ne o tom, jak ta mrcha přišla :) :) Můj manžel vždycky MS okumentuje slovy, „zase ta svině přišla na návštěvu jo“ :lol:

Mě ten můj jen suše komentuje slovy: hm, tak já se radši klidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
8.10.13 14:37

@Nika 88 Hm, když je na to člověk naladěný, tak se neúspěch blbě snáší. Taky mě to vždycky mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
8.10.13 15:12

Ahaa, díky :) No tak vidis @Nika 88, třeba se mimčo 11. den teprve zavrtávalo :)
Já chtěla taky začít měřit BT, ale zrovna jsem měla chřipku (asi po sto letech), tak to nechám kdyžtak na příští měsíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
8.10.13 19:16

@NikaKaa

Děkuji za upřesnění :kytka:

@Dannka
Tak začnem spolu?? Taky si jí začnu měřit. Ale očekávím 12.10. červánky, tak nevim kdy začneš ty?

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
8.10.13 20:13

Holky tak si zařiďte účet na fertilityfriend, tam je super graf, každej den zapíšete teplotu, kterou musíte měřit třeba v puse, než ráno vstanete z postele jinak to nemá cenu, no a tam si to zapíšete a ono vám to samo zapíše graf a určí ovulaci a tak pod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
9.10.13 08:26

Jak jsem zakládala tuhle diskuzi tak jsem nepředpokládala, že se to tu tak pěkně rozjede :)tak snad nepříjde mrcha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
9.10.13 09:36

Jasně @Nika 88, to je dobrej nápad. Já netuším, kdy má mrcha přijít, vždycky jsem to měla nepravidelně :cert: Ale řekla bych, že tak někdy 12.-16.10. Tak když by nám to těhotenství náhodou tenhle měsíc nevyšlo, tak začnem spolu :)
Už jsem si i zřídila účet na tom fertilityfriend, abych si to prohlídla a nevypadá to složitě. A kde budeš měřit? Četla jsem, že v puse to není tak spolehlivý, ale zase nevim jak by to člověk měřil pres menstruaci, takže já asi zůstanu u tý pusy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1731
9.10.13 10:14

Ahoj holky. Pridam se k vam do diskuze. S manzelem se take snazime o nase prvni mimco. HA jsem vysadila po 8 letech v cervnu. Doufam ze to brzo vyjde… preju vam aby vam to vyslo co nejdrive…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
9.10.13 10:29

Vítej @kasatko :mavam:
Určitě to brzo vyjde, hlavně myslet pozitivně ;)
A kdy máš termín MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
9.10.13 12:00

Ahoj žey… tak dnešní testy negativní.. už sem z toho na nervy… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...