Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NikaKaa kolik jsi dávala tak půlku toho dávkovače? a myslíš že se ta druhá půlka dá pak použít třeba další den, když to frknu do lednice? ![]()
Po ovulaci? asi žádnej, já nějak ale výtoky neměla nikdy tak nevím, při ovulaci by měl být nějaký hlen, občas ho najdu na papíru při utírání
Achjo mampocit že to nevyjde opet
celou dobu poovulaci me bolely prsa a včera asi 10 den me to přešlo a nebolí me nic
vytok mam bílej trochu hustejale asi ho mam každy mesíc
@j.borufka i v těhotenství bývá bílý hustý, já po ovu mívám sucho ![]()
@Gabrielaaa Ahoj, ten aplikátor s gelem se má 3× zmáčknout, zmáčkla jsem jen jednou a když to dáš do lednice do mikroténového sáčku, tak si myslím, že se s tím nic nestane. I kdyby to v lednici nebylo. Ani ta tuba se neuchovává v lednici. Do sáčku bych to dala, aby to nevyschlo. My už máme po snažení. Tak teď jen čekat ![]()
@NikaKaa bezva já ho použiju asi zítra a pak ty dva ob den, a ten nevyužitej až třeba ke konci ![]()
Holky, nevím, jestli už to tu někdo nepsal, ale potřebovala bych se zeptat: Když přijde čirý táhlý hlen, znamená to že ovu je tu, nebo že bude až následující den? Jinak u mě bezezměny ![]()
@Gabrielaaa Jak se vede?
![]()
Ahojky, tak já dnes začínám 64DC, MS nikde, všechny testy negativní:(, od včerejška mám opět citlivá prsa, bolesti v podbřišku a silný výtok.. Všechny tyhle příznaky mám střídavě, pár dní klid a pak znovu..Na úterý sem objednaná tak se to rozsekne.. A můžu vám říct, že je to na palici nejraději bych hned věděla jak to je, ty myšlenky jsou děsné, jednou si říkám, je to naprd, nejspíš další porucha, tentokrát pořádná a pak už zase plánuji pletení a říkám si jaká je to paráda, jednou tak podruhé tak, docela mě to semlelo, nezvládnu se plně něčemu věnovat a myšlenkami jsem jinde ![]()
@Nika 88
jo dobrý, máme asi po ovu tak uvidíme za cca 10 dní. jinak já myslím že ten čirý je den před, ale nejsem si jistá, já ani jiný nějak nevypozoruju… ![]()
@roksy25 no ty voe, to je fakt hustý no, ale já bych si asi žádné naděje nedělala ty testy by ti už těhu ukázaly určitě, bude tam něco, ale neboj to se vyyřeší, u doktora ti to všechno poví a pak už to půjde ![]()
Ahojky,, jojo také očekávám, ale teď. Narozdíl od Vás doufám že dorazí. Jinak Vám přeji aby to dobře dopadlo ![]()
Ahojky, no já to naposled dostala o týden dřív 6.10.Takže vubec nevím kdy tu ovulaci teda mám. Jinak mě opět bolí prsa tak, že si na ně nemužu ani sáhnout. Tak jsem zvědavá co bude. Ještě jsem si test nědělala. Tenhle měsíc se snažím vypínat. Byla zumba a vířivka, byl tady taky halloween a s prckem kolotoče, takže hezky relax;)a co vy jste prováděly?