Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gabrielaaa píše:
@Nika 88 dostala jsi to?no já dnes zkusila dva testy a na obouch je zase úplně minipidi duch, ale zase mamatesty jiný jsem tu nesehnala, a já jim prostě nevěřím, dostat to mám ve čtvrtek tak uvidíme až ve čtvrtek…
tak doufam, ze predvanocni radost bude ![]()
@Nika 88 tak to jsme 2.Ja to mam fakt ted nejaky nepravidelny. V zari jsem to dostala 15.V rijnu 6 a ted v listopadu 1.Tak jak si teda mam merit tu ovulaci. ![]()
Ano, dostala. Taky jsem si dělala test, mamatest, ale sněhobílo…Co bych dala za ducha, za naději
Budu na tebe myslet, určitě to klapne
A jak se cítíš? Máš nějaké příznaky?
Je to šílené, pořád se mi to zkracuje nechápu. To by mě taky zajímalo, jak si měřit při takových cyklech ovu. Já se dokážu orientovat jen podle ovu hlenu - ten ale nemám každý měsíc a i když se podle něj řídím, tak to stejně nedopadne, tak nevím. Vím, že musím vytrvat a být trpělivá, ale je to ubíjející
Snad ten prosinec bude měsíc zázraků ![]()
No tak ten hlen, vypadal jak bilek jsem mela v zari.Ale,myslela jsem, ze je to vytok.Ja to opravdu pri prvnim tehotenstvi vubec neresila, byla jedna ms a pak uz tehu.Ted teda tenhle priznak ovulace nepozoruju, spis me vzdycky par dni po ms picha v pod brisku.Ach jo. Tak zaciname byt s pritelem malinko nervozni.Jeho deti mu sli taky hned.Tak nevim, nejak nam neprislo na mysl, ze spolu by nam to trvalo dyl. Mozna ted ten vek, stres predtim a ms nepravidelna ![]()
Neboj, to klapne
Vypadá to, že jste oba v pořádku, takže je to otázka času. Vím, že nikoho nebaví čekat, ale tím že už děcka máte bude to čekání příjemější
Já po vánocích půjdu k doktorovi, nevim co je, nebo co dělám blbě ![]()
@Nika 88 no hele já zase ty duchy nechápu, dneska ho mám zase, ale duch prostě, jako mám to za dva dny dostat a takhle netuším, ale z minulé zkušenosti tomu už nevěřím…
Chápu, že už nevěříš, ale ten duch tam je, a to je naděje, počkej ty dva dny a zkus to znovu
Čichám úspěch! Držim palce! ![]()
@Gabrielaaa ta poslední jde vidět pěkně a sílí to, super, že by???
![]()
Myslim, že je to na dobré cestě! Kdyby to byl špatný duch, bude pořád stejné intenzity, ale tobě dušík pěkně sílí!
Nechci nic zakřiknout a tak mlčím
Ale potichounku se za tebe raduju! ![]()