Kdo (ne)čeká MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
161
4.11.13 21:02
@Gabrielaaa píše:
@Nika 88 dostala jsi to? :,(no já dnes zkusila dva testy a na obouch je zase úplně minipidi duch, ale zase mamatesty jiný jsem tu nesehnala, a já jim prostě nevěřím, dostat to mám ve čtvrtek tak uvidíme až ve čtvrtek…

tak doufam, ze predvanocni radost bude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
4.11.13 21:13

@Nika 88 tak to jsme 2.Ja to mam fakt ted nejaky nepravidelny. V zari jsem to dostala 15.V rijnu 6 a ted v listopadu 1.Tak jak si teda mam merit tu ovulaci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.11.13 21:48

@Gabrielaaa

Ano, dostala. Taky jsem si dělala test, mamatest, ale sněhobílo…Co bych dala za ducha, za naději :oops: Budu na tebe myslet, určitě to klapne :hug: A jak se cítíš? Máš nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.11.13 21:55

@febee

Je to šílené, pořád se mi to zkracuje nechápu. To by mě taky zajímalo, jak si měřit při takových cyklech ovu. Já se dokážu orientovat jen podle ovu hlenu - ten ale nemám každý měsíc a i když se podle něj řídím, tak to stejně nedopadne, tak nevím. Vím, že musím vytrvat a být trpělivá, ale je to ubíjející :zed: Snad ten prosinec bude měsíc zázraků :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
4.11.13 23:16

No tak ten hlen, vypadal jak bilek jsem mela v zari.Ale,myslela jsem, ze je to vytok.Ja to opravdu pri prvnim tehotenstvi vubec neresila, byla jedna ms a pak uz tehu.Ted teda tenhle priznak ovulace nepozoruju, spis me vzdycky par dni po ms picha v pod brisku.Ach jo. Tak zaciname byt s pritelem malinko nervozni.Jeho deti mu sli taky hned.Tak nevim, nejak nam neprislo na mysl, ze spolu by nam to trvalo dyl. Mozna ted ten vek, stres predtim a ms nepravidelna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
5.11.13 08:51

@febee

Neboj, to klapne :hug: Vypadá to, že jste oba v pořádku, takže je to otázka času. Vím, že nikoho nebaví čekat, ale tím že už děcka máte bude to čekání příjemější :kytka: Já po vánocích půjdu k doktorovi, nevim co je, nebo co dělám blbě :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
5.11.13 11:21

@Nika 88 no hele já zase ty duchy nechápu, dneska ho mám zase, ale duch prostě, jako mám to za dva dny dostat a takhle netuším, ale z minulé zkušenosti tomu už nevěřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
5.11.13 11:52

@Gabrielaaa vidíš, aspoň duch, třeba to skutečně vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
5.11.13 12:34

@Gabrielaaa

Chápu, že už nevěříš, ale ten duch tam je, a to je naděje, počkej ty dva dny a zkus to znovu :palec: Čichám úspěch! Držim palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
5.11.13 12:52

Vidite neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
5.11.13 12:54

A tady jsou ze vcera ten spodni. vrchni zpredevcira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
5.11.13 13:05

Ten dole vidim pekne…to vypada nadejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
5.11.13 13:28

@Gabrielaaa ta poslední jde vidět pěkně a sílí to, super, že by??? :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.11.13 10:05

Myslim, že je to na dobré cestě! Kdyby to byl špatný duch, bude pořád stejné intenzity, ale tobě dušík pěkně sílí! :dance: Nechci nic zakřiknout a tak mlčím :| Ale potichounku se za tebe raduju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
6.11.13 11:10

Dekuju dnes rano jsou tam taky.. @Nika 88

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie