Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gabrielaaa tak že by u tebe gel zabral?? To je paráda
. U mě zatím nic, zkoušíme dál. Gelu mám dost ![]()
@Ajdulka píše:
JJ. No snad jo.. je mi jasný, že se teď stejně budu pozorovat a s každým píchnutím lítat na wc jestli už to není ms. Do laborky můžu, máme jich tu pár..jen když o tom přemýšlím, tak mi to přijde zbytečné, když řekl, že vidí neprasklý folikul.. nevím.. jenže mi to stejně asi nakonec nedá.
No a co když dozrávaly dva folikuly a praskl jen jeden??
No nad tím právě taky koumám. Ale nevím, jestli by tam ten jeden takhle držel i kdybych už byla těhotná?
@Ajdulka píše:
No nad tím právě taky koumám. Ale nevím, jestli by tam ten jeden takhle držel i kdybych už byla těhotná?
já si myslím, že ve vaječníku jsou všechna vajíčka na celý reprodukční život ženy (během života se nová netvoří) a po obvodu toho vaječníku je víc dozrávajících vajíček v různé fázi dozrávání. Když otěhotníš, HCG zapříčiní, že další vajíčko už nedozrává. Možná tam bylo větší vajíčko (třeba mělo dojít k ovu brzy po příští MS) a teď se ten vývoj zastavil
Ahojky, děkuju za odpověď. Mě právě zarazilo, že na to dr. tak upozornil, že je tam jeden neprasklý a že těhotenství striktně vyloučil. Tak uvidím co udělá agolutin a zda ms dorazí..
Ahoj holky můžu s přidat? MS má dorazit příští pátek ale doufám že se nestane ![]()
jinak mě bolí prsa a jsou celkem zvětšená, teplotu měřím a jsme jak na horské dráze pořád stoupá pak o něco klesne ![]()
Jinak všem snažilkám držím palečky
@Gabrielaaa píše:
Jinak ženský, koupila jsem rakouský test, který dle intenzity čárka ukáže jaký je to týden a vyšla mi krásná čárka 1-2 týdny.. juchůůůůůa tak vás tady všechny pěkně nakazímmmm!!!
No klaaaaaasna zprava
mam radost, opravdu ![]()
Ahoj holky tak jak se dari? Ja jdu zitra na gyndu tak uvidime. Preju prijemne snazeni a doufam ze vas vsechny pekne nakazim
@Gabrielaaa píše:
Ahoj holky tak jak se dari? Ja jdu zitra na gyndu tak uvidime. Preju prijemne snazeni a doufam ze vas vsechny pekne nakazim
Ahojky tak si dneska dopadla? ![]()
Ahhojky tak tehu potvrzene ale je brzy samo nebylo nic vviddet ta na dalsi kontrolu jdu 3.12.
No parada
a jak ti je, kdybys netestovala poznala bys to na sobe? uz to nekdo vi?
@Gabrielaaa Ahojky, veliká gratulace
mám velkou radost, že se podařilo ![]()
@roksy25 děkuju
holky zkuste taky ten gel, třeba se povedlo fakt díky němu ![]()
Uvidíme. Jen jsem zvědavá jak to tedy je.
Hlavně se zkouším někde dočíst jestli může být víc folikulů a z jednoho mimi a druhej neprasknutej.. ale nemůžu nic najít, takže holt překvapení.
Jo teď už mám taky lepší náladu, když vím, že to bude řešit. Po jaké době se podařilo vám?
Děkuju za odpovědi i podporu.