Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Žádný strachy, dneska jdeš k doktorovi a ten to rosekne. Věci se dají do pohybu a bude. Ani se ti nedivím, že tě to semlelo, když ani nevíš na čem jsi
Hlavně dej pak vědět co ti řekl. Držím palečky ať to dopadne co nejlíp ![]()
No to by bylo super, pozoruji ho už druhý měsíc
Jinak douufám, že máš pravdu – jinak jsme to zase prošvihli
MS mi má přijít kolem 9, tak uvidíme…
Drzím palečky!
A je to u tebe normální, že to dostáváš dřív? Mě to právě poslední měsíce zlobí a dostávám to každý měsíc o několik dnů dřív. Nechápu proč, nikdy se mi to nedělo. Navíc mě poprvé ve 25 letech začala před MS bolet prsa, nechápu. No tak jsem na nás zvědavá holky, máme to (ne)mít v podobnou dobu – tak tu doufám budou samé pěkné zprávičky ![]()
Jinak já krom víkendového nakupování nové zimní bundy žádné vzrůšo – jsem pořád v práci.
Držte se! ![]()
Tak holky, teď sem se vrátila od doktorky.. A stejný scénář jako vždy, zkrátka porucha
stres, hormony atd…Píchla mi agolutin a mám dál zkoušet Nosifol.. a až se začneme naplno snažit, myšleno po té nedávné pauze kvůli mé operaci tak se mám objednat a postoupíme dál..Doufám že MS přijde a nebudu muset na další injekci..
Ale abych nebyla jen negativní, tak Vám všem přeji ať ta mrška nepřijde ![]()
@roksy25 teda to mě mrzí… je třeba hodit se do klidu, neboj až se budete snažit mudra to určitě nějak posichruje něčím a zadaří se brzy ![]()
@Gabrielaaa Děkuji za podporu
jinak teda počkám na MS a začnu s tou teplotou, musím dostudovat a taky to tu dočíst, trochu jsem to flákala ![]()
Holky já si myslím, že ten stres fakt udělá velkej problém v těle. Já to normálně dostávala koncem měsíce. Ale řešilo se plno věcí, takže jsem to nějak nehlídala. No mám zas příznaky jako před ms, takže určitě dorazí.
Ted si dáme pauzu měsíc, pořádně si tu ms začnu zapisovat.Taky mám pořád takovej bílej slaboučkej výtok. Tak si vezmu vaginálni globulus cum natrio tetraborico. Třeba to je taky tim. Jinak jsem našla stránky astrocentrum. Hustý, uplně vše sedí jak o mě tak o příteli i o prckovi a i to že tenhle rok se nebude dařit otěhotnět, nebo problémy v těhotenství. Tak ještě, že už to mám do konce roku za pár
Držím pěsti všem ![]()
Ahoj holky. Menstruace měla přijít už 27.10.2013 a stále nic. Mám jen nahnědlý výtok, bolení prsou i podbřišku. S přítelem jsme se snažili o dítě třičtvrtě roku ale bohužel se to nevydařilo. Pak jsem dostala dobrou pracovní nabídku a už jsme na to dítě tolik nemysleli. Že by to právě teď vyšlo?
@zuzana.preckova90 jo to bude ono ![]()
já jsem to tenhle měsíc taky pojala jako že buď a nebo sexovali jsme obden, tak uvidíme
já to mám dostat 6-7 listopadu
@zuzana.preckova90 no jo, někdy to tak bývá, zaměstnáš hlavu něčím jiným a šup
. Už sis dělala test?
Dnes si kupuji test a hned s ranní močí otestuju..Jsem strašně nervozní a strašně zvědavá. Taky mám velké bolesti zad kterými jsem nikdy netrpěla
@zuzana.preckova90 podle mě můžeš i teď z moči, když už máš zpoždná tkovou dobu takby to bylo vidět i teď
3 dny mi nepřijde tak dlouho…nebo myslíš že by to už ukázalo?
@zuzana.preckova90 já plánuji testovat 3 dny před, je to sice individuální, ale myslím, že ty už budeš mít dálnice i teď odpoledne