Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dneska desitkovej test dr. max a nic. je to jasny uz sem o tom i cetla, mamatest dela falesny duchy
No vidíš, a já dneska mamatest a ani ťuk ![]()
Tak ještě počkám na MS a začnu měřit BT v puse od 1DC.
Ale těhotně se cítím, mám uplně stejný příznaky jako poprvé, tak zkusím změřit zase za 3 dny…třeba jsem měla ovulaci dýl než si myslím ![]()
Ahojte holky už jsem vám sem psala měsíc zpoždění už netestuji dnes jsem byla u doktora a na ultrazvuku nic a vzali mi krev takže mi držte palce zítra to budu vědět na tuty ![]()
Holky tak dneska už ani kapička, včera asi 4 během poledne a odpoledne a teď nic. Tak žeby?? ![]()
Tak ještě vydržet pár dní na testík a pak už se jen radovat ![]()
A Leni tobě držím palce, na těhotenství to teda nevypadá, tak hlavně ať jsi zdravá ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte holky už jsem vám sem psala měsíc zpoždění už netestuji dnes jsem byla u doktora a na ultrazvuku nic a vzali mi krev takže mi držte palce zítra to budu vědět na tuty
@Kaaacule píše:
Holky tak dneska už ani kapička, včera asi 4 během poledne a odpoledne a teď nic. Tak žeby??
Tak holky dejte vědět, držím pěsti ![]()
Ahóóóój ![]()
@roksy25
No je to na bobeček…Každá máme něco
Hlavně mi napiš jak jsi dopadla u doktora, budu na tebe myslet ![]()
@NikaKaa
Takže 1DC je první den menstruace?
V tom případě jsem holky v čoudu, mám to už 3 den
Takže jsem to projela co? Noooo, neva - já mám teď menstruaci každých 14 dní tak co… ![]()
@Nika 88 Nic jsi neprošvihla, někdo během menstruace vůbec neměří, nic neřeš a zítra začni s měřením, je to důležité až pro stanovení ovulace. Měření při MS by mělo význam tehdy, když by sis myslela, že jsi těhotná i přes MS (stává se to)- to by pak teplota zůstala nahoře i v době MS, neklesla by
@Kaaacule píše:
Holky tak dneska už ani kapička, včera asi 4 během poledne a odpoledne a teď nic. Tak žeby??
@Anonymní píše:
Ahojte holky už jsem vám sem psala měsíc zpoždění už netestuji dnes jsem byla u doktora a na ultrazvuku nic a vzali mi krev takže mi držte palce zítra to budu vědět na tuty
Tak holky, držím všechny pěstičky, myslím na Vás ![]()
Tak to mě mrzí @Gabrielaaa
A já pořád doufala, že ten tvůj duch něco znamenal ![]()
@Dannka jo to já taky a hlavně takový brutální snažení… fakt skoro každý den.. už nevím je to třetí měsíc co se nedaří… ![]()