Kdo (ne)čeká MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4776
4.10.13 09:12

@Pájunka Tak držím pěsti, aby nepřišla. Dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
4.10.13 09:17

@NikaKaa
Ahojky,
přítelovi bylo teď 27, mě bude 27 za půl roku, no já jsem totiž byla taková naivní slepička, co věřila jednomu doktorovi a v lednu jsem se sebrala, k němu už nešla a našla si novou lékařku, je úžasná. Zjistila, že mám náznak PCO, jsem bez ovulace a jeden čas jsem to bez hormonů nedostala i několik měsíců. Pro začátek mám zkusit Nosifol a jelikož jsme kvůli zdravotním problémům museli odsunout snažení, tak se to tak neřešilo a čeká se na to až budu min. měsíc brát Nosifol a podle toho jak zabere nebo ne se bude postupovat dál, ale mám pocit, že teď bude na řadě utrog. nebo ten clost. a pak mluvila o spermiogramu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
4.10.13 10:25

@roksy25 Aha, no já s tímto nemám vůbec žádné zkušenosti, jen jsem si říkala, že tak dlouho bez nějakého zjišťování je divné. Tak doufejme, že Nosifol zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
4.10.13 11:39

@NikaKaa snad :nevim: bylo by to fajn, už to neřešit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
4.10.13 12:22

@roksy25 To teda jo, to věřím. Taky bych to chtěla mít vyřešeno. Měřím bazální teplotu (už jsem o tom psala) a vůbec ten graf tento měsíc nevypadá zle. Ale zatím není důvod k radosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
4.10.13 12:41

@NikaKaa V tom já se moc nevyznám, vždycky sem si říkala, že tak a teď to budu hlídat, měřit a testovat, ale nakonec jsem rezignovala a zkrátka jsme se v určité dny předpokládané ovulace snažili více. Jako párkrát jsem zkoušela testovat ovulace, ale nic moc jsem z toho nepobrala…
Jé tak to ti přeji aby to dopadlo dle očekávání grafu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
4.10.13 13:54

@roksy25 No abych ti řekla, tak ty grafy jsou pro mě taky velká neznámá, mám pocit, že vypadá nadějně a nic. Ale tento je téměř stejný, jako jeden těhotenský na webu. Ale jak říkám, ještě raději žádná radost, každá jsme jiná a reagujeme jinak. Uvidím co TT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Febee
4.10.13 14:27

Ted žijem v Severním Irsku. :) Jinak to máme podobné, přítelem má z předchozího vztahu, chlapečka a holčičku. Já klučíka, jsou si všichni věkově podobě, takze když přijedem do Cech a někam všichni jedem tak jsme jak Hujerovi :D Jo to nepočítam toho broučka, který snad brzo přijde,2 psi a kocoura :pankac: Ještě k těm bolavým prsou…začaly mě bolet vaječníky a podbřišek, včera horkost.No přesně příznaky jako, kdyz to mám dostat, ale Nečekám ji 15. :think: Tak nevím co bude :nevim: Jinak holky ktěm svatbám. My jsme spolu 7 let a zasnoubená jsem už 2roky :D a myslím, že se říká do roka, ne? :cert:

• Citovat
  • Upravit
97
5.10.13 06:49

@roksy25

Ahóóój :mavam:

Téééda, to je teda sloh :pankac: Hned se mi lépe snídá :palec:
No uvidíme jak to dopadne, každopádně děkuji za tipy a rady. V životě se mi mnohokrát vyplatilo nic neřešit a ono se to vyřešilo samo 8)
Já nemám kolem sebe lidi co by nám předhazovali rozchody dlouhodobých párů, ba naopak - kolikrát si myslim, že i kdybych chtěla, tak už nikdy nemůžu být bez přítele, jsme braný jako pár. Mamky nás mají rádi stejně atd. Mám problém v tom, že nikdo z našich společných přátel nejsou sezdaný a prosazují názor, že je to zbytečný a že to ničí vztahy - myslim si, že na to přítel slyší. Nevim. :nevim:
Pokud ti někdo vypráví o párech, který plánovali svatbu a po 10 letech se rozešli, tak je to nepřející blb! :roll:
12 dní zpoždění? Fíííha, tak to jsem zvědavá! Moc vám to přeju! Hlavně sem napiš jak dopadlo další testování - mírně sem nakukuji, když jsem v práci ;)
Jinak se raduji z chřipajzny a je to otravný - hlavně ten nos! No ale jednu výhodu to má - v práci za mnou lidi moc nechodí, tak je klid (chudák kolegyně) :lol:

Přeji krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
5.10.13 06:54
@Febee píše:
Ted žijem v Severním Irsku. :) Jinak to máme podobné, přítelem má z předchozího vztahu, chlapečka a holčičku. Já klučíka, jsou si všichni věkově podobě, takze když přijedem do Cech a někam všichni jedem tak jsme jak Hujerovi :D Jo to nepočítam toho broučka, který snad brzo přijde,2 psi a kocoura :pankac: Ještě k těm bolavým prsou…začaly mě bolet vaječníky a podbřišek, včera horkost.No přesně příznaky jako, kdyz to mám dostat, ale Nečekám ji 15. :think: Tak nevím co bude :nevim: Jinak holky ktěm svatbám. My jsme spolu 7 let a zasnoubená jsem už 2roky :D a myslím, že se říká do roka, ne? :cert:

Posílám podrav do Irska - mé vysněné země!

Jak jsi psala o zásnubách - ano říká se do roka! Já jsem 7 let zasnoubená, tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Febee
6.10.13 16:04

Taky zdravím :mavam: :)Je tady krásně až teda na to počasí, ale ted tady zrovna bylo dlouhodobě sluníčko coz tady není zvykem :think: Jinak holky nějaké novinky vy :?: já jsem dneska v práci zjistila, že mám naruzovělý vytok. Mám 5 dní po ovulaci.Tak možná, že uhnizdování vajíčka? Teda jestli to nebude začátek menzesu, ale ten až 15. :think:

• Citovat
  • Upravit
1214
6.10.13 18:00

Ahoj holky, můžu mezi vás? :) MS čekám někdy příští týden, ale doufám, že už nedorazí. Jsem po přirozeném potratu ve třetím měsíci, měsíc jsme měli počkat a teď jsme to znovu zkusili. Tak jsem jak na trní, co se bude teď dít…Jinak předtím se mi povedlo otěhotnět druhý měsíc snažení.
Všem vám přeju krásná zdravá miminka co nejdřív a budoucím nevěstám hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Febee
6.10.13 20:37

To je mě moc líto Dannko, ale neboj se jistě se brzo znova zadaří a přivedeš na svět krásné miminko :palec: Tak moc držím palečky at ms nedorazí, dej vědět :mavam:

• Citovat
  • Upravit
97
6.10.13 21:42
@Febee píše:
Taky zdravím :mavam: :)Je tady krásně až teda na to počasí, ale ted tady zrovna bylo dlouhodobě sluníčko coz tady není zvykem :think: Jinak holky nějaké novinky vy :?: já jsem dneska v práci zjistila, že mám naruzovělý vytok. Mám 5 dní po ovulaci.Tak možná, že uhnizdování vajíčka? Teda jestli to nebude začátek menzesu, ale ten až 15. :think:

A můžu se zeptat jak dlouho v Irsku žiješ? Můsí to tam být nádherné! Noooo někde jsem četla, že uhnizďování vajíčka je doprovázeno mírným krvácením a i doba odpovídá :palec: Nechci nic zakřiknout, ale vypadá to slibně! Držím palce ;)

@Dannka

Vítám tě mezi náma. Mrzí mě co se ti přihodilo, ale věřím, že se v brzké době zadaří a vše bude v pořádku :palec: Stejně jako nám všem tady :dance:

Já jsem tomu tenhle měsíc moc nedala, takže moc nedoufám, ale uvidíme…Mám to (ne)dostat 12.10. takže ještě týden :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
7.10.13 10:42
@Febee píše:
Taky zdravím :mavam: :)Je tady krásně až teda na to počasí, ale ted tady zrovna bylo dlouhodobě sluníčko coz tady není zvykem :think: Jinak holky nějaké novinky vy :?: já jsem dneska v práci zjistila, že mám naruzovělý vytok. Mám 5 dní po ovulaci.Tak možná, že uhnizdování vajíčka? Teda jestli to nebude začátek menzesu, ale ten až 15. :think:

Hmmm, Irsko, taky to tam miluju, byla jsem tam 3× na dovči, nádherná země. Jinak výtok bych na MS netipovala, je fakt brzy. Teplotu neměříš? Napověděla by ti.
No a drobný nepříliš pozitivní příspěvek týkající se mého možného těhu. v sobotu jsem začala špinit (což je u mě před MS pravidelně) a dnes mi klesla teplota, tak ji čekám každým okamžikem. Tak zase příští měsíc.

Příspěvek upraven 07.10.13 v 10:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital