Kdo (ne)čeká MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13046
24.9.13 12:07

@Nika 88 jj to je pravda, když už jednoho miláčka mám, je na myšlenky na snažení a na to jak to dopadne méně času, ale já budu v prdeli kvůli té práci no…no prostě ro musí vyjít sexujeme každý de…ufff :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.9.13 14:56

@Gabrielaaa

:lol: Každý den? Tak to klapne, to je jasné! Mě přijde, že já mam ovu jen když jsme oba v práci… Ale co, však jednou to vyjde!

:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
24.9.13 20:19

@Nika 88 vyjde neboj, ovuluješ 24 hodin, to by bylo aby se to nestihlo, cca v polovině cyklu na tom 5 dní ležte a ono se to povede! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.9.13 11:48

@Gabrielaaa

No to právě nejde, máme velmi blbou pracovní dobu, takže se v podstatě 14 dní v měsíci nevidíme :cert: Ale já si to nějak ošéfuju 8) Někde jsem četla, že ta spermie na to vajíčko čeká až 5 dní, je to pravda? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.9.13 11:57

@Nika 88 já si myslím že tak dlouho nevydrží a pokud jo tak ta šance je strašně malá… myslím že tak ten den max dva že vydrží, ale už to není tak velká pravděpodobnost, že tam bude ta jedna rychlá a zdravá co si vejce provrtá..
kolika dení máš cyklus a jaký de jsi dneska od prvního dne menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.9.13 12:01

A pak mi ještě napiš kdy jsi měla první den menstruac, já ti orientačně řeknu kdy bys průměrně měla mít nejplodnější dny, v ty dny by sis mohla zkusit ovu test a pak aspoň budeš mít tucha kdy se snažit nejvíce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.9.13 12:07
@Gabrielaaa píše:
A pak mi ještě napiš kdy jsi měla první den menstruac, já ti orientačně řeknu kdy bys průměrně měla mít nejplodnější dny, v ty dny by sis mohla zkusit ovu test a pak aspoň budeš mít tucha kdy se snažit nejvíce ;)

Cyklus mám za poslední 3 měsíce cca 30 dní. Dnes jsem 13 dní od začátku poslední menstruace. Dostala jsem to tedy 12.9. Ty už jsi si dělala ty ovu testy? Já je ještě nikdy nepoužila, jen vím, že jsou.

Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.9.13 12:13

@Nika 88 jj já si je dělám, čárka na nich sílý takže si myslím že tak za dva tři dny bude ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.9.13 12:14

Tak by jsi měla mít nejplodnější období od 26. září do 9. října a příští ms cca 12 října

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.9.13 12:34

@Gabrielaaa

Jééé děkuji :kytka: A nejsou ty testy drahé? Kupují se v balení, nebo po jednom jako TT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
29.9.13 11:51

Ahoj holky tak jak se daří u snažení? já už jsem podle testů po ovulaci, no snažily jsme se každý den, a pár dní to ještě posichrujeme uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
30.9.13 06:23

Ahóóóój :mavam:

@Gabrielaaa

Tak já asi ovulaci nemám. V předpokládaných dnech mi podle ovu testů vyšlo, že ovu nemám. Tak nevím. Uvidíme :nevim:

Držím palečky, aby ti to vyšlo! Kdy máš dostat ms? ;)

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.9.13 08:51

Ahoj, chci se zeptat snažíme se o miminko přes půl roku a stále nic.. Předevčírem přišla menstruace, kterou mám mít 6 dní, jenže krvácela jsem 2 dny a od té doby špiním.. chci se zeptat můžu být těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
30.9.13 12:07

@Radenka

Ahojky, osobní zkušenost nemám, ale co jsem slyšela tak spoustu holek to mají tak jak popisuješ a pak zjistí, že čekají miminko :)

Udělala jsi si TT?

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
30.9.13 12:40

@Radenka jediná rada těhotenský test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek