Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nika 88 jj to je pravda, když už jednoho miláčka mám, je na myšlenky na snažení a na to jak to dopadne méně času, ale já budu v prdeli kvůli té práci no…no prostě ro musí vyjít sexujeme každý de…ufff ![]()
Každý den? Tak to klapne, to je jasné! Mě přijde, že já mam ovu jen když jsme oba v práci… Ale co, však jednou to vyjde!
@Nika 88 vyjde neboj, ovuluješ 24 hodin, to by bylo aby se to nestihlo, cca v polovině cyklu na tom 5 dní ležte a ono se to povede! ![]()
No to právě nejde, máme velmi blbou pracovní dobu, takže se v podstatě 14 dní v měsíci nevidíme
Ale já si to nějak ošéfuju
Někde jsem četla, že ta spermie na to vajíčko čeká až 5 dní, je to pravda? ![]()
@Nika 88 já si myslím že tak dlouho nevydrží a pokud jo tak ta šance je strašně malá… myslím že tak ten den max dva že vydrží, ale už to není tak velká pravděpodobnost, že tam bude ta jedna rychlá a zdravá co si vejce provrtá..
kolika dení máš cyklus a jaký de jsi dneska od prvního dne menstruace?
A pak mi ještě napiš kdy jsi měla první den menstruac, já ti orientačně řeknu kdy bys průměrně měla mít nejplodnější dny, v ty dny by sis mohla zkusit ovu test a pak aspoň budeš mít tucha kdy se snažit nejvíce ![]()
@Gabrielaaa píše:
A pak mi ještě napiš kdy jsi měla první den menstruac, já ti orientačně řeknu kdy bys průměrně měla mít nejplodnější dny, v ty dny by sis mohla zkusit ovu test a pak aspoň budeš mít tucha kdy se snažit nejvíce
Cyklus mám za poslední 3 měsíce cca 30 dní. Dnes jsem 13 dní od začátku poslední menstruace. Dostala jsem to tedy 12.9. Ty už jsi si dělala ty ovu testy? Já je ještě nikdy nepoužila, jen vím, že jsou.
Děkuji ![]()
@Nika 88 jj já si je dělám, čárka na nich sílý takže si myslím že tak za dva tři dny bude ovulace
Tak by jsi měla mít nejplodnější období od 26. září do 9. října a příští ms cca 12 října
Jééé děkuji
A nejsou ty testy drahé? Kupují se v balení, nebo po jednom jako TT?
Ahoj holky tak jak se daří u snažení? já už jsem podle testů po ovulaci, no snažily jsme se každý den, a pár dní to ještě posichrujeme uvidíme
Ahóóóój ![]()
Tak já asi ovulaci nemám. V předpokládaných dnech mi podle ovu testů vyšlo, že ovu nemám. Tak nevím. Uvidíme ![]()
Držím palečky, aby ti to vyšlo! Kdy máš dostat ms? ![]()
Ahoj, chci se zeptat snažíme se o miminko přes půl roku a stále nic.. Předevčírem přišla menstruace, kterou mám mít 6 dní, jenže krvácela jsem 2 dny a od té doby špiním.. chci se zeptat můžu být těhotná?
Ahojky, osobní zkušenost nemám, ale co jsem slyšela tak spoustu holek to mají tak jak popisuješ a pak zjistí, že čekají miminko ![]()
Udělala jsi si TT?