Kdo (ne)čeká MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5420
14.9.13 20:27

@Nika 88 Tak to si tu dovču užijte.. Až to půjde, třeba se na té dovče zadaří, i když težko říct, takhle brzy po MS :nevim: ale prý i to se stává.. My jich máme víc, jsme na baráčku takže lítají všude možne, jenže ty malý zustávájí doma a já z toho za chvíli zešílím. normálně mě dneska mamka trochu vyděsila, prý je docela možné, že nemůžu otěhotnět kvůli kočkám.. Nevim nějak se mi to nezdá, vždyt je tolik plodných rodin, co mají čičiny.. Slyšela jsi o tom někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
14.9.13 20:54

@Gabrielaaa To je mi líto :hug: Celý měsíc :mrgreen: to bych asi nedala :mrgreen: sem ráda, že to kolem ovulace stíhám obden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
15.9.13 06:39

@Gabrielaaa

Ahóóóój :mavam:

Koukam holky, že ta mrcha dorazila tenhle měsíc každé znás :pocitac: Příští měsíc to určitě vyjde, cítím to v kostech! Musíme se do toho opřít, takže hnedka jak odejde krvavá Mary jdu na to! Holky fandim vám a držte se! Já teď na chvíli zmizim - dovčááá, ale pak se tu zase ukážu.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
15.9.13 09:56

@Nika 88 děkujeme, jasně že to musí klapnout!!! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
15.9.13 10:26

@Nika 88 jéjé mám takové tušení že i mi dorazí :( ale zatím vyčkávám! říkaš příští měsic?! :cert: :lol: beru tě za slovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MVS
15.9.13 16:42

Když tady čtu tu vaší diskuzi tak vám skoro závidím, že jste to dostaly… Vysadila jsem HA 22.7, první MS byla 25.7 a od té doby nic… 53DC. Test jsem nechala udělat 36DC z krve, takže těhotná určo nejsem. Radši bych to už dostala, abychom to mohli znova zkusit!

• Citovat
  • Upravit
13046
15.9.13 19:57
To jo no každý chce to co zrovna nemá, asi bych zašla na gyndu ať ti píchnou vyvolávačku.. :think:
@MVS píše:
Když tady čtu tu vaší diskuzi tak vám skoro závidím, že jste to dostaly… Vysadila jsem HA 22.7, první MS byla 25.7 a od té doby nic… 53DC. Test jsem nechala udělat 36DC z krve, takže těhotná určo nejsem. Radši bych to už dostala, abychom to mohli znova zkusit!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MVS
15.9.13 20:47

Což to já jsem rozhodnutá že tam půjdu, ale jsem od 1.9. v zahraničí…, ale vracím se ve středu, tak snad mě doktor do pátku vezme.

• Citovat
  • Upravit
5420
15.9.13 21:29

@Nika 88 Tak když to řkkáš :mrgreen: :dance: :mrgreen: mě bude pro začátek stačit aby Nosifol zabral a zkrátil se mi cyklus, čekám(nečekám) o víkendu, jestli to vyjde, tak je to znamení, že už by mohla probíhat i ovulace tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MVS
15.9.13 21:34

Jak dlouhý máš cyklus? Já jsem to po tom testu přestala řešit a řekla si, že mám prostě zpoždění, ale 53DC už jsem trochu nervózní… Já třeba vůbec nevím jestli jsem měla ovulaci :/, tak dlouho jsem brala HA, že o takových věcech nemám ani tušení!

• Citovat
  • Upravit
5420
15.9.13 22:07
@MVS píše:
Jak dlouhý máš cyklus? Já jsem to po tom testu přestala řešit a řekla si, že mám prostě zpoždění, ale 53DC už jsem trochu nervózní… Já třeba vůbec nevím jestli jsem měla ovulaci :/, tak dlouho jsem brala HA, že o takových věcech nemám ani tušení!

Poslední byl 43dní, jinak to bývá 40.. Já jsem to nesledovala a ani nesleduji, chodím rovnou na folikulometrii v půlce cyklu… Ještě slledovat dny ovulace, tak mi šíbne úplně, provozujeme to tak, že mezi 12 a 25 dnem zintenzivníme tulení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
15.9.13 22:11
@MVS píše:

Poslední byl 43dní, jinak to bývá 40.. Já jsem to nesledovala a ani nesleduji, chodím rovnou na folikulometrii v půlce cyklu… Ještě slledovat dny ovulace, tak mi šíbne úplně, provozujeme to tak, že mezi 12 a 25 dnem zintenzivníme tulení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MVS
15.9.13 22:12

:D My byli dost intenzivní :srdce: Nicméně testy byly jasné, nevím jak moc bych musela mít zpožděnou ovulaci, abych 36D ještě neměla pozitivní krev ;)

• Citovat
  • Upravit
5420
15.9.13 22:43
@MVS píše: :D My byli dost intenzivní :srdce: Nicméně testy byly jasné, nevím jak moc bych musela mít zpožděnou ovulaci, abych 36D ještě neměla pozitivní krev ;)

Tak na to bych si nechala píchnout agolutin, případnému těho to neublíží a budeš vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
17.9.13 11:57

Tak a je po i mi přichazí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie