Revize v červnu 2013 a další těhotenství

456
10.9.13 17:02

Revize v červnu 2013 a další těhotenství

Ahoj holky, v květnu 2013 jsem objevila // na testu a řekla si že půjdu k doktorovi až později aby viděl :srdce:
Viděl bohužel pouze to že se miminko nevyvijí a já musela 21.6. Na revizi.kdo zažil pochpí jak moc si přejete hned zase otěhotnět. koncem srpna proběhla druha-kontrolni MS a začli jsme to znovu zkoušet :roll:
Jsem na nervy kdy se to povede. docela mě tlačí i věk. Mǎte někdo povzbudivou zkušenost? Povedlo se Vám otěhotnět v některém z prvních cyklů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sype
10.9.13 17:08

Naprosto chapu… My jsme si dali po revizi 6 mesicu „klid“, a pote jsme zacali zkouset znovu. Povedlo se hned! Takze drzim palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2647
10.9.13 17:09

Ahojky, ja pockala dve menstruace a pak hned jsem zas byla v tom :hug:
Hodne stesti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
10.9.13 17:11

Ja jsem pockala jen na prvni menstruaci a pak otehotnela na prvni pokus. Hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
10.9.13 17:16

Ježíííš… Víc takových reakcí :hug: :srdce: mám pocit že to trvá už nekonečně dlouho. :( tento měsic jsme spali s manželem jen do 15dc. Tak myslim že jsme moźna i prošvihli opožděnou ovulaci-a další měsic v háji. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
10.9.13 17:19

Ano, třikrát jsem počkala na druhou ms, pak snažení a vždy na první pokus jsem otěhotněla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype
10.9.13 17:21

@emino Hlavne klidek. Nevim jak moc te tlaci vek…ale brzy se urcite zadari…! ;)

• Citovat
  • Upravit
46
11.9.13 13:48

@emino Ahoj,tak ja presne jak ty, v cervnu revize, nechali projit jednu menstruaci a od te doby se snazime co druhy nekdy i kazdy den do ovulky :hug: vim kdy mam ovulku, merim BT i ovulacni testy delam, pak uz nas to docela zmaha a furt nic :! taky nas tlaci věk. Ale jak pise @Sype :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.13 13:51

Já měla revizi v dubnu a zatím nic :(.Miminko se zatím nevraci. Přeju brzo //.

• Citovat
  • Upravit
456
11.9.13 15:41

No me je cerstve 38.ale uz chceme 4 dite takze mam narok byt starsi :lol: predtím vsechny tri tehotenstvi byly uplne bez problemu, tak me ta zamlklinka prekvapila nepripravenou. stejne jako vsechny ostatni ani nevim jestli se mam zase na tehotenstvi tesit, protoze se bojim, ze se potrat bude vzhledem k veku opakovat :think:
Vim ze se to asi zase povede, ale to cekani :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
11.9.13 16:21
@emino píše:
No me je cerstve 38.ale uz chceme 4 dite takze mam narok byt starsi :lol: predtím vsechny tri tehotenstvi byly uplne bez problemu, tak me ta zamlklinka prekvapila nepripravenou. stejne jako vsechny ostatni ani nevim jestli se mam zase na tehotenstvi tesit, protoze se bojim, ze se potrat bude vzhledem k veku opakovat :think:
Vim ze se to asi zase povede, ale to cekani :roll: :lol:

Me je 37 a cekam treti. Je pravda, ze po nezdaru budes nervoznejsi, ale ve ctvrtem mesici si oddychnes a zacnes si to poradne uzivat. Nam se pred tim nedarilo rok a pul a po tom nezdaru to bylo ihned.
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
11.9.13 16:30

@Kiara77 mozna to tak priroda zaridila, aby maminy po potratu nebyly dlouho smutny :lol:…tak snad budu taky brzy v tom :mavam: a to dalsi tehotenstvi probihalo bez problemů?? Jestli se muzu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
11.9.13 16:58
@emino píše:
@Kiara77 mozna to tak priroda zaridila, aby maminy po potratu nebyly dlouho smutny :lol:…tak snad budu taky brzy v tom :mavam: a to dalsi tehotenstvi probihalo bez problemů?? Jestli se muzu zeptat?

Zatim jsem v sestnactem tydnu a vse je OK. Pristi tyden jdu na odber plodove vody. At se vam brzy zadari a dopadne to dobre!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
11.9.13 17:26

@Kiara77 no tak to drzim palce at je vsechno ok :srdce: a ja budu makat na vyrobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.9.13 08:43

Ahoj je mi 25 let A 5.9.2013 jsem byla v porodnici v 16tt (moje rvni tehotenstvi) jsem podstoupila umele vyvolane porod naseho detatka:-(((((( Dle plodove vody zjistili Downuv syndrom :-( a k tomu melo nase detatko srdecni vadu tkz. Falotovu tatralogii…
A vichni rikaji, ze by jsme meli cekat min 3 mesice nez zacneme zkouset miminko, ale je to dlouha doba. Pockame az probehne prvni MS a zalepime tu ranu dalsim detatkem. Otehotnela jsem napoprve, tak doufame, ze i ted to pujde rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí