Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, v květnu 2013 jsem objevila // na testu a řekla si že půjdu k doktorovi až později aby viděl ![]()
Viděl bohužel pouze to že se miminko nevyvijí a já musela 21.6. Na revizi.kdo zažil pochpí jak moc si přejete hned zase otěhotnět. koncem srpna proběhla druha-kontrolni MS a začli jsme to znovu zkoušet ![]()
Jsem na nervy kdy se to povede. docela mě tlačí i věk. Mǎte někdo povzbudivou zkušenost? Povedlo se Vám otěhotnět v některém z prvních cyklů?
Naprosto chapu… My jsme si dali po revizi 6 mesicu „klid“, a pote jsme zacali zkouset znovu. Povedlo se hned! Takze drzim palce ![]()
Ahojky, ja pockala dve menstruace a pak hned jsem zas byla v tom ![]()
Hodne stesti!!!
Ja jsem pockala jen na prvni menstruaci a pak otehotnela na prvni pokus. Hodne stesti!
Ježíííš… Víc takových reakcí
mám pocit že to trvá už nekonečně dlouho.
tento měsic jsme spali s manželem jen do 15dc. Tak myslim že jsme moźna i prošvihli opožděnou ovulaci-a další měsic v háji. ![]()
Ano, třikrát jsem počkala na druhou ms, pak snažení a vždy na první pokus jsem otěhotněla ![]()
@emino Hlavne klidek. Nevim jak moc te tlaci vek…ale brzy se urcite zadari…! ![]()
@emino Ahoj,tak ja presne jak ty, v cervnu revize, nechali projit jednu menstruaci a od te doby se snazime co druhy nekdy i kazdy den do ovulky
vim kdy mam ovulku, merim BT i ovulacni testy delam, pak uz nas to docela zmaha a furt nic
taky nas tlaci věk. Ale jak pise @Sype ![]()
Já měla revizi v dubnu a zatím nic
.Miminko se zatím nevraci. Přeju brzo //.
No me je cerstve 38.ale uz chceme 4 dite takze mam narok byt starsi
predtím vsechny tri tehotenstvi byly uplne bez problemu, tak me ta zamlklinka prekvapila nepripravenou. stejne jako vsechny ostatni ani nevim jestli se mam zase na tehotenstvi tesit, protoze se bojim, ze se potrat bude vzhledem k veku opakovat ![]()
Vim ze se to asi zase povede, ale to cekani
![]()
@emino píše:
No me je cerstve 38.ale uz chceme 4 dite takze mam narok byt starsipredtím vsechny tri tehotenstvi byly uplne bez problemu, tak me ta zamlklinka prekvapila nepripravenou. stejne jako vsechny ostatni ani nevim jestli se mam zase na tehotenstvi tesit, protoze se bojim, ze se potrat bude vzhledem k veku opakovat
Vim ze se to asi zase povede, ale to cekani![]()
Me je 37 a cekam treti. Je pravda, ze po nezdaru budes nervoznejsi, ale ve ctvrtem mesici si oddychnes a zacnes si to poradne uzivat. Nam se pred tim nedarilo rok a pul a po tom nezdaru to bylo ihned.
![]()
@Kiara77 mozna to tak priroda zaridila, aby maminy po potratu nebyly dlouho smutny
…tak snad budu taky brzy v tom
a to dalsi tehotenstvi probihalo bez problemů?? Jestli se muzu zeptat?
@emino píše:
@Kiara77 mozna to tak priroda zaridila, aby maminy po potratu nebyly dlouho smutny…tak snad budu taky brzy v tom
a to dalsi tehotenstvi probihalo bez problemů?? Jestli se muzu zeptat?
Zatim jsem v sestnactem tydnu a vse je OK. Pristi tyden jdu na odber plodove vody. At se vam brzy zadari a dopadne to dobre!
@Kiara77 no tak to drzim palce at je vsechno ok
a ja budu makat na vyrobě ![]()
Ahoj je mi 25 let A 5.9.2013 jsem byla v porodnici v 16tt (moje rvni tehotenstvi) jsem podstoupila umele vyvolane porod naseho detatka:-(((((( Dle plodove vody zjistili Downuv syndrom
a k tomu melo nase detatko srdecni vadu tkz. Falotovu tatralogii…
A vichni rikaji, ze by jsme meli cekat min 3 mesice nez zacneme zkouset miminko, ale je to dlouha doba. Pockame az probehne prvni MS a zalepime tu ranu dalsim detatkem. Otehotnela jsem napoprve, tak doufame, ze i ted to pujde rychle