Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, jak se k tomu stavit. Dle grafu na womenzone bych řekla, že byla ovulka 23DC - tedy 27.8., nevím, proč to značí špatně a na fertilityfriend mi ji píšou 33DC - tedy 6.9., tak nevím, jak se k tomu stavit a čemu věřit? Děkuji za objasnění ![]()
Nechci v tom delat bordel, zatim jsem tohle osobne resit nemusela, ale ovulace by mela byt zaznamenana tam, kde byl nejvetsi pokles teploty, nebo? Tak jsem to pochopila kdyz jsem sledovala nektery holky, pak by byl dobre ten levy a ovu byla tedy 14.8., to samy by melo byt u toho druhyho, ale proc to pise az ke konci netusim
Urcite poradi nekdo lip ![]()
Prosim te co znamena ten malej duch u prvniho grafu 6.9.? Ze jsi testovala a byl tam duch? Pak by byl ten druhy graf jasna blbost pokud tim krizem vyznacujou ovu, prece nemuzes mit ovu a soucasne mit ducha na TT, pokud to neni vadny test ![]()
@Clairisek ovulace není tam kde je největší pokles teploty, ale když po 6nižších teplotách následují 3vyšší, přičemž třetí vyšší naměřená teplota je aspoň o 0,2 nad nejvyšší teplotou z těch šesti. Pokud není o 0,2, tak je potřeba čtvrté měření, které už může být jakkoliv vyšší, nemusí být o 0,2.
Takže byhc to viděla na 23DC..záleží ale i na ostatních příznacích a jaké byly dřívější cykly..
@Maty1989 tipla bych to taky spíš na 23.DC, což by znamenalo, že jsi už 14dpo a můžeš zkusit test, zatím se to tváří (pokud teda počítáme s tou 23) docela nadějně (jesttli nejsi ten případ, co mu BT klesá naráz až v den MS nebo dokonce po jejím začátku).
@Clairisek @elanaa Holky, takže, testů jsem zkoušela několik, obvykle ale až během dne a ten jeden duch byl na testu Pepino, a le nevím, zda to duch je, protože je to fakt jen lehoulince vidět, takže to asi duch nebude. Test jsem dělala i teď z dr.Maxe a neukázal nic. Předchozí cykly extra nebyly, poslední přírodní v březnu, poté v květnu a srpnu po vyvolávačce
Proto měřím teď, abych zjistila, zda vůbec mám ovulku a jak cyklus prostě probíhá, tak nevím. Několik dní mě bolí v podvřišku, cítím prsa - někdy štípou chvíli, nebo lechtají bradavky, při večerech mi bývá lehce nevolno, tak tedy nevím ![]()
@Maty1989 mě takhle těhu začalo, blbě mi bylo večer/v noci, nezvracela jsem, ale pěkně mě to prohánělo, svědily bradavky a všechno mi hrozně smrdělo
držím palečky aby bylo vše dobré ![]()
@Clairisek Tak nos mi občas taky něco zajímavého ukáže, ale nevím, jestli už to není vsugerace
Nedávno jsem si vařila ovocný čaj, sáček v něm byl celou dobu. Později jsem šla, že ho dopiju studený, dám hrnek k puse a cítila jsem z toho smrad kovu
Tak nevím, čím to bylo ![]()
@Maty1989 já jsem takle těhotná každej měsíc..
každej měsíc něco navíc, ted tomu dala korunu i opožděná ms, a pocit na zvracení ale opravdu ukrutnej a nic.. ![]()
@xsaleen Nic skrz negativní test? Nebo přímo potvrzeno od dr?
@Maty1989 nebyla jsem těhotná.. ale každej měsíc to tak vypadá, každej měsíc se k tomu něco přidává..
už mě to nebavíí
@xsaleen To věřím a chápu
První snažení bylo něco úplně jinýho, takže jsem nic extra neřešila, ale teď je to hold něco jinýho, no…
@Maty1989 já první snažení neřešila vůbec, povedlo se hned na poprvé.. takže jsme se ani snažit nezačali..
@xsaleen Tak to nám se zadařilo po 4 měsících a to jsme se jen smáli, neřešili, pač jsme spolu byli chvíli a říkali si, že nás naši zabijou
- bylo nám 21 let
Ale teď bysme to rádi stihli, aby rodičáky navázaly, tak je to najednou jiný, no ![]()