Touha po holčičce

Anonymní
8.9.13 13:24

Touha po holčičce

Prosím potřebuji poradit jak na holčičku, nějaké rady…strava, nebo cokoli by mohlo zvýšit pravděpodobnost dcery. Mám syna a dceru, moc toužím zkusit ještě jednu holčičku, a pořád se snažím hledat nějaké babské rady ap. třeba se dozvím i něco zajímavého co by se dalo zkusit i tady :) prosím pokud by to šlo bez odsuzování? Chápu, že jsou tyhle příspěvky špatn pro maminky co nemohou otěhotnět ap, vím že zdraví je nejdůležitější ap. tak prosím pokud by to šlo bez těchto rad :nevim: mě samozřejmě tyhle rady nijak nepomůžou, těžko poručit srdci prostě ta touha tam je velká…rozumově si to vysvětlím, citově je to jinak moc bych ráda zkusila cokoli na větší šanci na holčičku…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12505
8.9.13 13:26

Nijak to ovlinit nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
8.9.13 13:29

Jediná možnost je zajít si na umělé oplodnění, tam dávají vybrat pohlaví. Přirozrnou cestou to bude vždy 50 na 50 ;)

Pro rejpalky, ja bych tohle neudělala jen píšu co vím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
8.9.13 13:31
@Melody 4 píše:
Jediná možnost je zajít si na umělé oplodnění, tam dávají vybrat pohlaví. Přirozrnou cestou to bude vždy 50 na 50 ;)Pro rejpalky, ja bych tohle neudělala jen píšu co vím. :)

To je možné i v ČR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
8.9.13 13:32

Nejde to ovlivnit. Navíc záleží poze na muži, jaký ti dá chromozom. Buď ti dá X(holčičku) nebo Y (chlapečka).Ženská má pouze chromozomy X. Takže to fakt záleží na chlapovi a ten tomu taky nijak neporučí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
@Melody 4 píše:
Jediná možnost je zajít si na umělé oplodnění, tam dávají vybrat pohlaví. Přirozrnou cestou to bude vždy 50 na 50 ;)Pro rejpalky, ja bych tohle neudělala jen píšu co vím. :)

kde davaji vybrat? 8o to snad jde jen u nekterych onemocneni, ktera jsou vazana na pohlavi, jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977

Co já vím, tak se to dá ovlivnit naplánováním styku před ovulací. Během ovulace se prý rodí kluci. Vyzkoušeno ale nemám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264

@Melody 4 pokud vím, tak u nás to nefunguje. Nevím to určitě, ale selekci pohlaví udělají jenom pokud hrozí nějaké onemocnění danému pohlaví, ale to fakt nevím jestli je pravda.
Umělé oplodnění s výběrem pohlaví dělají snad v thajsku nebo kde.
Je to neetické a ještě jsem neslyšela, že by dali vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
8.9.13 13:33

Hele toužit si můžeš, ovlivnit se to ale dle mého názoru nedá. Babských astrologických a já nevím jakých ještě rad existuje spousta a až bude některá fakt fungovat bude lidstvo v pěkném průseru. :)

• Citovat
  • Upravit
11689
8.9.13 13:33
@Elilen píše:
To je možné i v ČR?

Taky jsem byla překvapená, ale dvě známe mi říkali, že se jich ptali jaké pohlaví chtějí, zda je to podle zákona to netuším. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
8.9.13 13:34

@Elilen
ja myslim, ze v CR se snad tohle vybirat neda…

Ale slysela jsem, ze pokud zena pred pocetim relativne strada (mensi prijem jidla asi), je vetsi pravdepodobnost holcicky. Souviset by to nejak melo s tim, ze holcicky jsou odolnejsi v nepriznivych podminkach… :mrgreen: urcite bych to ale nehnala nejak do extremu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
8.9.13 13:35
@Melody 4 píše:
Taky jsem byla překvapená, ale dvě známe mi říkali, že se jich ptali jaké pohlaví chtějí, zda je to podle zákona to netuším. :nevim:

Asi bych tomu věřila v Číně, ale jak tady zaznělo, kdyby to bylo možné, bylo by lidstvo v pěkném průseru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.13 13:35

Prý se to už dá ovlivnit na genetických pracovištích zda mít holku nebo kluka :nevim:
Samozřejmě nikde Ti to nepotvrdí, protože morálně to je veřejností bráno jako nepřípustné. Ale náš kamarád má známého genetika, který mu řekl, že kdyby se přeci jenom po dvou holkách rozhodli a chtěli syna, že se to dá zařídit… ale připrav si asi větší obnos „sponzorského daru“ :think:
Jinak si nemyslím, že když budeš jíst víc mrkve nebo jinou „zaručenou“ potravinu, že budeš mít zrovna holčičku. Podle mě to je o štěstí… :nevim:
Chápu tě a neodsuju, protože i já toužím po prvorozeném chlapečkovi po holčičce, ale podle mě je to správné a spravedlivé, že PánBůh nám nadělí tak jak si myslí, že je to pro nás nejlepší :kytka: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
15977
8.9.13 13:36

@LaraA To jsem taky slyšela. A že žena ve stresu má kyselejší prostředí pro plod a klukům se tam nedaří a přežívají jenom holčičky, protože toho víc vydrží. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
8.9.13 13:37
@Elilen píše:
Co já vím, tak se to dá ovlivnit naplánováním styku před ovulací. Během ovulace se prý rodí kluci. Vyzkoušeno ale nemám. :)

ja myslim, ze tohle taky moc nefunguje, myslim, ze jsem 2× otehotnela tak 3-5 dni pred ovulaci (dopocitano zpetne) a mam 2 kluky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí