Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky!
Mám dotaz… Od února 2013 neberu antikoncepci. S přítelem spolu nechráněně spíme, ale on si dává pozor vytažením… je mi jasné, že to není stoprocentní. Nicméně zatím je vše ok. Menstruaci jsem neměla asi 4 měsíce a pak tak nějak po různu. Poslední dvě byly už OK (normální 4-5 denní krvácení). Tento týden jsem měla dostat menstruaci a místo toho od včera špiním, velmi slabě. Je to nahnědlé barvy. Krvácení jako takové se nedostavilo. Těhotenské testy jsem si nakoupila. Jen se ptám, jestli to není úplná blbost. Nestalo se mi nikdy, tak se jen ptám, zda je to normální a zda s tím máte nějaké zkušenosti. TT si udělám zítra ráno. Ale někde jsem slyšela, že se špiní i před menstruací a třeba jí zítra dostanu… Jinak jak tady občas dívky píšou, že poznají ovulaci. Já ji na sobě nepozoruji
Je na to nějaký fígl?
Děkuji moc za info.
@ZuzkaLj fígl? pokud nechceš mít dítko, tak vhodnou antikoncepci. To, že špiníš, může znamenat spoustu věcí - usazování mimina, nedorostla sliznice, tak to máš místo ms, hrozící sp a pod.. po tt budeš moudřejší..
Dítko by nám nevadilo. Naopak bychom se těšili. Ale zatím do toho úplně nehupsáme, jelikož se máme na jaře brát, tak ať se nevdávám s pupkem… Ale pozor si dáváme… vytahuje ho před ejakulací. Je mi známá kapka štěstí
I když mi to přijde nepravděpodobné.
@ZuzkaLj jo tááák, tak potom praktikujte dál, šance na selhání je 20-45 %. To, že vytáhne, nemusí znamenat, že nic neprošlo
ale je to o šikovnosti, znám lidi, co se tak chránili celý život a mají pouze 2 plánované děti ![]()
Ahoj chci se zeptat kazdy mesic jsem dostavala pravidelne menstruaci az na minuli mesic jsem asi 4dny spinila a tet cekam kdy dostatu ms bolelo me uz i pod brisku a nic poradte Veronika
Ahoj mám strach že jsem těhotná.
Poraďte mi prosím. Mám tento problém 20.11 jsem měla dostat MS a dne 4.12 místo MS jsem začala špinit (taková hnědá MS jak na konci MS). Teď už to mám 3 den a pořád se menstruace jako taková nedostavila. Dělala jsem si 2× těhotenský test 27.11 a dokonce i dnes, ale byly negativní. Jinak mám někdy MS 7 dní zpoždění, ale nikdy taková doba to nebyla. Příznaky těhotenství nemám, akorát mě někdy bolí žaludek, ale jinak nic zvláštního prsa mi nebolej, to je mi také divné, protože 7 dní před MS mi bolej prsa, ale tento měsíc nic. S přítelem jsme spolu měli sex, asi před tim co jsem měla dostat MS (asi 18 - 20.11) to bylo posledně. Je mi teprve 17 let. Nejsem na dítě připravená. Prosila bych o radu.
(A prosila bych co nejdříve). Kamarádky na to, abych se jim svěřovala, nebo-li ptala nemám. Tak právě prosém Vás. Děkuji předem za jaké koliv odpověďi.
No po vynechané MS by se mělo těhotenství na testu už ukázat. Asi pracují nervy, v tvém věku není tak divné, že je cyklus rozházený, mě běžné MS vynechávala úplně. Pro klid si dojdi k lékaři, vezme krev, případně dá vyvolávací injekci.
Ahojky holky,
v půlce cyklu jsem vysadila HA a dva dny na to došlo špinění, né klasická krev…Myslíte, že to můžu brát jako menstruaci? Děkuji ![]()
No ani krvácení při užívání HA není menstruace, je to jen krvácení z vysazení. Budeš mít teď rozházený cyklus, ale to jsi asi věděla, když jsi vysadila v půlce prášky. Ber to tak, že teď můžeš otěhotnět i krvácet kdykoliv.
Ahojky 17.8.jsem mela dostat ms ale pouze slabě špinim, test nega nejaka zkušenost že jste meli podobne a byli ste v tom? žadne přiznaky nemam.
Ahojky 17.8.jsem mela dostat ms ale pouze slabě špinim, test nega nejaka zkušenost že jste meli podobne a byli ste v tom? žadne přiznaky nemam.
Ahoj, v červenci jsem vysadila Ha. Ms chodí pravidelně, ale není to klasická ms, jak jsem byla zvyklá. Pouze slabé krvácení na začátku a pak špinění, celkem 1-2 dny. Příští měsíc jdu k dr. Chtěla jsem se jen zeptat, jestli to také některá takto neměla? Děkuji za reakce
Ahojky, v sobotu 29.9. jsem mela dostat menstruaci, v nedeli slabounke svetlounke spineni, cele pondeli nic a dnes odpoledne to same jako v nedeli, bricho me neboli nic. HA neberu uz od dubna a i po vysazeni to mam celkem pravidelne, jeden mesic slabsi a druhy naopak silnejsi s bolestmi a byva mi i prvni den spatne. A ted tohle…muzu byt tehotna? Chci pockat do konce tydne zda se to nerozjede…
![]()
@Verunka26 zkus test, nic jineho Ti neporadim
A budeš mit jasno ![]()