Začíname s Utrogestanem

2138
5.9.13 10:48

Začíname s utrogestanem

Zdravim zeny, tak zacinam s utrogestanem novy kolo :arrow: uvidime no… Moje cykly jsou strasne nahodily :roll: takze do plodnych dnu se proste netrefim :zed: takze dnes mam 2DC a dr mi rekla ze mam brat 16–25dcd po 1–0–1 tablete tak uvidime jestli to bude mit nejakej ucinek…uz by jsme chteli miminko :andel:… jen se trochu bojim abych stihla ovulovat…aby to ten utrogestan nejak nevyrusil ale to snad ne:) tak drzte palce… :kytka: a budu rada kdyz napisete taky nejake zkusenosti… a nebo se pridejte pokud taky zacinate brat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2138
5.9.13 11:46

Nikdo?? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
5.9.13 12:51

Ahoj @Menorka taky jsem dostala na úpravu cyklu a podporu těhu utrogestan, beru od 16-25DC, já OVU mívám 13-16DC, měřila jsem dva cykly a pak to vzdala, hrozně mě to ničilo, navíc od porodu cítím ovulaci, takže měřit ani nemusím, snažíme se s manželem o druhé od listopadu minulého roku, otěhotněla jsem na konci listopadu, jenže na začátku ledna z toho bylo ZT, 23.1 jsem byla na revizi, za tu dobu jsme si dali na začátku 6 nedělí pozor 2 milování, pak už jsme to nechali náhodě, ale doposud se nám nepovedlo :(
od revize jsem měla problémy s bolestí podbřišku ( byly jsem s tím i 2× u doktora, řekli, že mám jít na rehabilitace) a mám asi mám splašené hormony a začala jsem špinit před a po menzes i do 11DC, to už mě přestalo bavit a tak jsem šla po domluvě za doktorem, napsal mi utrogestan, zavádím do pochvy ráno i večer a po zavedení ležím půl hoďky, aby účinná látka hned nevytekla, tak jsem zvědavá jestli to k něčemu bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2138
5.9.13 13:11

@petulik28 konecne nekdo :) dekuju :! tak aspon ze vis kdy mas ovulku… ja zatim nevim nic :zed: s tim zavadenim dam asi na tebe, cetla jsou plno prispevku s tim ze je to lepsi, neni z toho spatne apod…tak uvidime…jiank porad nevim jestli mi nastavila spravny davkovani s temam mejma cyklama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
5.9.13 13:46

@Menorka já četla příspěvky tady na e-mimi a jinde a holky doporučují zavádět do pochvy a k tomu aspoň 20 minutek poležet, u mě není problém, protože ráno dám před vstanutí a večer než jdu spát tak v leže zavedu, ve stoje bych měla problém zavést, často když mám menzes mimo první 2 dny mám problém zavést i tampón, v leže jsem uvolněnější a globulka jde hezky zavést

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.9.13 17:13

Holky taky beru v druhe pulce utros a to 18-25 a taky ho zavadim dve tobolky rano a dve vecer.ze zacatku kdyz jsem stym zacinala tak jsem to polikala a bylo my sneho hrozne blbe a byla jsem desne unavena a tedka co zavadim je to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
8.9.13 13:46

@Menorka tak já včera utroš dobrala večer 25DC, včera tt negativní, tak za 2-4 dny příjde menzes, může ovšem i dříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2138
9.9.13 14:03

@hanka1120 je zvlastni jak kazdy mame uplne jiny zacatek :nevim: @petulik 28 taky rikala ze je lepsi zavadet tak budu taky

@petulik 28 jinak me napadlo ze tehle mesic zkusim testovat ovulaci kdyz dorazi tak tulenicko a hned druhej den nasadim utros :think: tak doufam ze to neudelam blbe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
9.9.13 14:37

@Menorka utroš nasaď po zjištěné OVU, dříve né, to by mohlo OVU zastavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2138
9.9.13 14:52

@petulik 28 no to je nazor od nazoru nekde pisou primo doktori ze to ovu vubec neovlivnuje to same mi rekla moje doktorka :/ to je tom gulas :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2138
20.9.13 10:43

Tak zeny ja sem jak zfetovana po tech prascich :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2138
1.10.13 10:59

Tak sem v sobotu dobrala utrac a dneska se dostavila mrcha… fakt sem koukala ze to pusobi :)… no aspon neco… takze ted to tedy dalo 27 DC, ale bohuzel sem pri to nemela ovulaci, ani sem s tim moc nepocitala prece jenom sem si to zkratila na cca pulku, rekla sem si ze to ted budu jist tahle tri mesice treba se telo samo nejak vzpamatuje a pak bych uz ten ovulacni den mohla mit okolo toho 16 dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
3.10.13 21:43

Já zavádím dolů a nepociťuji žádné nežádoucí účinky, jen se mě zdá, že mám větší hlad :-D, já první měsíc brala do 25DC a měla jsem cyklus 28 dní, snad poprvé v životě, vůbec si nevybavuji, že bych měla někdy cyklus 28 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.10.13 08:28

Ahoj holky. Já ted budu dobírat 3. mesic utros (vzdy od 22. do 26. dc). Dr. mi ho napsal, kvuli nepravidelne ms a hoooodne vysoke sliznici a kdyz mi to pry nepomuze, tak me ceka kyretka :-( Navic, kdyz jsem to nebrala, tak jsem poznala ovulku podle hlenu, ale ted nic takovyho nemam :-( Je mozny ze pri brani Utro. neni ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2138
11.10.13 14:39

@Iveta6 no hlavne se pry ma brat az po ovu… Ja sem si rekla ze ted to bude bra ovu neovu aby nejak naucila telo na kratky cykly a po 3 mesicich zacnu poradne merit kdy ta ovulace teda je pak tulituli a pak nasadim utrouse :) jinak ja mela skoro porad velkou sliznici ale prvni co mi dala vyl utro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí