Vysazení HA, špinění ve 12den cyklu - ovulace?

Anonymní
2.9.13 19:04

Vysazení HA, špinění ve 12den cyklu - ovu?

Ahoj holky… po několika denním pátrání a zjišťování jsem se rozhodla, že se Vás odborkyň optám… a svěřím se s problémem… :( Minulý měsíc jsem vysadila HA po cca 7 letech.. je mi 22 let… S přítelem sme se rozhodli, že se budeme pokoušet… Mnoho z Vás otěhotnělo „hned“… K problému 1. den MS ( ještě „práškovou“) jsem měla hodně slabou 19.8… Tulení bylo 29.8… 30. jsem začala špinit…a měla bolesti v podbřišku(29-30)… špinění trvá do teď… Nevím je to zpusobeno hormonální nerovnováhou? Uhnizdění? Myslela jsem si že ovu? zpusobila špinění, ale trvá to už moc dlouho… Je možné těhu? už mi z toho hrabe.. holky poraďte mi prosím…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.9.13 19:07

Ještě bych podotkla že čípek… byl měkký a otevřený.. 31. dneska byl hodně „daleko“ ale tvrdy :( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4465
2.9.13 19:57

Den po styku je na uhnizďování brzo, já bych to tipovala buď na ovulaci nebo se tvoje tělo zkrátka jen srovnává s tím, že už nebereš HA, nic moc bych za tím nehledala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.13 19:59

@SussieS asi joo nu a myslíš, že je „možné“ otěhotnět? já myslím že se to přece „vyplaví“… už se v tom ztrácím…

• Citovat
  • Upravit
4465
2.9.13 20:02

Jako co se má vyplavit? Otěhotnění samozřejmě možné je, záleží, kdy ti naskočí ovulace… Ale taky je možné, že to tvoje špinění teď je normální slabá menstruace. Po vysazení HA je holt možné všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.13 20:06

@SussieS to je fakt… buhví co se ještě semnou bude dít! ale děkuju nu :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.13 11:41

@ZvedavaLucka ahojky ju kyselinu listovou, kontryhel. čaj a ašvagandu… bylinka ale je fakt že teď to moc nedodržuju… listovku jo to ostatní ani ne… nevím nu včera mě taky pobolivalo břicho tak já už nevím špiním stále… chtěla sem mimi na poprvé si „naplánovat“… a když se nazadaří hned na poprvé tomu nechat volný pruběh nevím nu však počkej jak tě to pohltí jestli si taková snaživá aby vše bylo ok :)

• Citovat
  • Upravit
1429
12.1.16 14:43

Ahoj holky. Obnovuji téma. Mám dotaz. Před měsícem jsem vysadila HA. Po 13 dne, ráno hnedý hlen, odpoledne průhledný s nitkami krve. Od cca 15 dne klasický PMS(mívala jsem ho i den dva před MS při braní prášků)+ bolesti prsou, což jsem nikdy neměla. Vždy křeče pár minut, pak klid. Dnes se teoreticky ms měla dostavit. Zatím ni, i když to jsem očekávala. Spíš mě zarazilo, že najednou je po veškerých,,bolestech". Měla jste to některá také tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí