Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, prosím vás mám takový dotaz. Za jak dlouho po píchnutí pregnylu by mela dorazit ms? Moje posledni ms byla 14.7. Pregnyl jsem dostala 31.7. Posle utz jsem mela 4 foliluly. Zkousela jsem si delat tt, ale vzdycky tam byl jen slabi duch. Citim pnuti v prsou, boli me v krizi a poboliva podbrisek, ale je mi divne, ze test ukaze jen ducha, tak to spis beru jako negativni. Ale ms proste nikde. A doktor mi nerekl kdy by mela dorazit.
@pajisek90 Ducha..no hele, když ukáže ducha, tak to spíš je než není. Uka ![]()
Příspěvek upraven 01.09.13 v 10:34
Testy jsem si neschovavala, ja taky brala 5. -9. Dc clostik. Zitra jdu k dr, ale nejak mi to neda spat
Po pregnilu chodila ms pravidelne. Jestli tam mas ducha, tak budes v tom. Gratuluji ![]()
Test uz doma nemam a rano mám být v 8.15 u dr. Tak to uz snad vydrzim ![]()
Ahoj, a jak dlouhé máš cykly? tys měla pregnyl 31.7., tak to je ale už měsíc… já mám cykly 28 dní. pregnyl mi píchli 11.den a menses očekávám 7.9. pokud máš cyklus 28 dní, tak bys to už dávno měla dostat. to jsi asi těhotná, ne?
Mám cyklus 28 dní +- max. týden. Brala jsem před tím 3 měsíce duphaston, tak jsem to měla 26-28 dní. Moc bych si přála být těhotná
Jde mi hlavně o to, jestli je možné nedostat po pregnylu ms a nebýt těhotná ![]()
Podle mě jo, zašla bych rozhodně na gyndu… já bych tam byla už dávno ![]()
Kdybych to brala jako cyklus 28 dní tak meškám 21 dni
MS jsem měla naposledy 14.7. na gyndu jdu zítra tak uvidíme co mi poví…
No rozhodně jdi…bud je to těhu a nebo ti píchne něco na vyvolání menses
Dostala jsem dvojtou vyvolavacku, zvýšil mi dávku clostylu na dalsi stimulaci a přítel doporučení na spermio. Tam jdeme hned zítra. Tak asi není pravidlo, ze po pregnylu chodi ms pravidelně. No jo já vždycky musím mít něco extra.
Jej, tak to mě mrzí… já už bych věřila, že jsem těhu… tak jsem zvědavá, kdy to dostanu já, čekám to v sobotu 7.9.