Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky,,ráda bych se přidala. testovala jsem dva dny po vynechání MS poté už ne.Dnes je to přesně 15 dní co jsem to nedostala
myslíte že se už mohu objednat k doktorovi? Ms jsem měla naposledy minulí měsíc 15
Ahoj holky, tak jsem zpět ![]()
Trochu jsem to tu poslední týden pročítávala, ale neměla jsem šanci napsat, měla jsem hodně nočních po sobě, takže jsem posledních 7 dní prospala
Zítra taktéž, opět píši z práce
Takže snažení žádné
Jinak teda ted mám 35 den cyklu, MS nikde a o víkendu 2 negativní testy, tak já vážně nevím, sem asi vadná
Poslední dny mám hodně pesimistickou náladu a nevím jak se dostat do pohody, nějaké tipy? Dovča byla katastrofa, bylo nás tam hodně, takže jsme odjeli ve stejném počtu jako přijeli
Ale abych Vám tu nekazila náladu. Jak Vám jde snažení? Koukám, že jste odhodlané a (ne)čekáte už druhou MS, zatimco já nedospěla ani k jedné..Tak nevím jestli mám pokračovat v Nosifolu, nebo postoupíme k dalšímu kroku..uvidíme, jinak přej všem pozitivní náladu a úspěšné snažení.. ![]()
Trochu jsem to tu poslední týden pročítávala, ale neměla jsem šanci napsat, měla jsem hodně nočních po sobě, takže jsem posledních 7 dní prospala
Takže snažení žádné
Jinak teda ted mám 35 den cyklu, MS nikde a o víkendu 2 negativní testy, tak já vážně nevím, sem asi vadná
Poslední dny mám hodně pesimistickou náladu a nevím jak se dostat do pohody, nějaké tipy? Dovča byla katastrofa, bylo nás tam hodně, takže jsme odjeli ve stejném počtu jako přijeli
Ale abych Vám tu nekazila náladu. Jak Vám jde snažení? Koukám, že jste odhodlané a (ne)čekáte už druhou MS, zatimco já nedospěla ani k jedné..Tak nevím jestli mám pokračovat v Nosifolu, nebo postoupíme k dalšímu kroku..uvidíme, jinak přej všem pozitivní náladu a úspěšné snažení.. ![]()
Takže snažení žádné
Holky testovala jsem 5 dní po MS a nic
zítra jdu pro test tak se třeba něco ukáže
@Anonymní píše:
Holky testovala jsem 5 dní po MS a niczítra jdu pro test tak se třeba něco ukáže
Určo zkus ten test. Mám pocit, že k doktoru budeš muset tak jako tak - ať už jako těhulka, nebo na vyvolání MS.
Pak dej vědět co ten TT, držím palečky! ![]()
@roksy25 píše:
Ahoj holky, tak jsem zpět
Trochu jsem to tu poslední týden pročítávala, ale neměla jsem šanci napsat, měla jsem hodně nočních po sobě, takže jsem posledních 7 dní prospalaZítra taktéž, opět píši z práce
Takže snažení žádné
Ale abych Vám tu nekazila náladu. Jak Vám jde snažení? Koukám, že jste odhodlané a (ne)čekáte už druhou MS, zatimco já nedospěla ani k jedné..Tak nevím jestli mám pokračovat v Nosifolu, nebo postoupíme k dalšímu kroku..uvidíme, jinak přej všem pozitivní náladu a úspěšné snažení..
Ahóóóój ![]()
No tak to jsi měla stejně plodnou dovčo jako já (spala jsem na palandě nad ségrou - přítel nad mojí mamkou
).
Tipy na dobrou náladu? Sem s nima - pokud někdo zná/má!
Mě se nálada pokazila po víkendu, kdy jsem měla mít OVU, ale jaksi jsem jí neměla (podle ovu testů) - takže asi pěkné kulové. Snažení tento týden bude katastrofální (dlouhý týden), ale podle kamarádky co mi vykládala karty bych do 3 měsíců měla být šťastná, spokojená a naplňěná (ale moc to s těma kartama neumí
)…tak uvidíme ![]()
Koukám, že jsme oproti @Gabrielaaa pěkný břídilové - ta se snaží jak se patří! ![]()
Přeji hodně hodně pozitivní energie! ![]()
No jo holky kdyby sjte měli poslední ovulaci před koncem mateřský taky byste na tom leželi, navíc já jsem doma takže jak malej usnul my souložily,
ale už mě to teda nebavilo a v neděly jsem sexování zabalila
Ahoj holky, tak bych se k Vám ráda přidala. S přítelem se snažíme už pár měsíců, HA jsem vysadila minulý rok v červenci. Na příští pondělí jsem už objednaná k doktorce a začneme to nějak řešit.
@Lucíík88 ahojky, a nejde vám to i přes snažení v době ovulace? i to se bohužel stává, ale neboj, po vyšetření tebe i partnera budete chytřejší a pak už to pojéde ![]()
@Lucíík88 Ahooj
přeji at to dobře dopadne u lékařky ![]()
Jinak holky já mám fakt pech, dneska máme výročí a já trůním v práci
Ale dnes sem přemýšlela, že si zítra udělám den pro sebe, vše proplánuju a hlavně jsme doma měli řeč na téma svatba a nějak jsme změnili názor, takže se ted vrhnu na plánování takové malé formalní svatby jen pro nás dva a svědky..
vžydycky jsem chtěla pohádkovou svatbu, jenže aby jsme se jí někdy dočkali, navíc s tou naší famílií
akorát by jsme museli najímat bodyguardy aby se tam nepopralo příbuzenstvo
a co jsem pročítala diskuze o takové malinké soukromé svatbě, my dva a naše láska, tak se mi to líbí čím dál víc a ještě ušetříme
Tak douřám, že to bude řádné odreagování..
@Nika 88 No my sice byli spolu na rozkládacím gauči ale hned vedle na druhým byli jeho sestřenice
Je to škoda, byl byl by to hezký dárek od sousedů ![]()
@Gabrielaaa Takže jestli to nevyjde, tak budeš muset do práce? Jé tak to ti nezávidím a přeji at to vyjde ![]()
Ach jo, máme to těžké ![]()
@Anonymní píše:
Holky testovala jsem 5 dní po MS a niczítra jdu pro test tak se třeba něco ukáže
Já bych fakt zašla za dr, vyvolávačkou nic nezkazíš a budeš mít jasno..
Ahojky, tak my se ted snažíme druhý měsíc. Ovulace mě skončila včera. Za 14 dni očekavám ms.Tak doufám, že nepřijde ![]()