Kdo (ne)čeká MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13046
30.9.13 12:50

@Nika 88 :mavam: no měla bych to dostat příští pátek, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.13 19:26

Lenka

Ahojte holky,,ráda bych se přidala. testovala jsem dva dny po vynechání MS poté už ne.Dnes je to přesně 15 dní co jsem to nedostala :dance: myslíte že se už mohu objednat k doktorovi? Ms jsem měla naposledy minulí měsíc 15

• Citovat
  • Upravit
13046
30.9.13 21:04

A test ti vyšel pozitivně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
30.9.13 22:56

Ahoj holky, tak jsem zpět :mavam:
Trochu jsem to tu poslední týden pročítávala, ale neměla jsem šanci napsat, měla jsem hodně nočních po sobě, takže jsem posledních 7 dní prospala :( Zítra taktéž, opět píši z práce :( Takže snažení žádné :( Jinak teda ted mám 35 den cyklu, MS nikde a o víkendu 2 negativní testy, tak já vážně nevím, sem asi vadná :( Poslední dny mám hodně pesimistickou náladu a nevím jak se dostat do pohody, nějaké tipy? Dovča byla katastrofa, bylo nás tam hodně, takže jsme odjeli ve stejném počtu jako přijeli :,( Ale abych Vám tu nekazila náladu. Jak Vám jde snažení? Koukám, že jste odhodlané a (ne)čekáte už druhou MS, zatimco já nedospěla ani k jedné..Tak nevím jestli mám pokračovat v Nosifolu, nebo postoupíme k dalšímu kroku..uvidíme, jinak přej všem pozitivní náladu a úspěšné snažení.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
30.9.13 23:02

Trochu jsem to tu poslední týden pročítávala, ale neměla jsem šanci napsat, měla jsem hodně nočních po sobě, takže jsem posledních 7 dní prospala :( Zítra taktéž, opět píši z práce :( Takže snažení žádné :( Jinak teda ted mám 35 den cyklu, MS nikde a o víkendu 2 negativní testy, tak já vážně nevím, sem asi vadná :( Poslední dny mám hodně pesimistickou náladu a nevím jak se dostat do pohody, nějaké tipy? Dovča byla katastrofa, bylo nás tam hodně, takže jsme odjeli ve stejném počtu jako přijeli :,( Ale abych Vám tu nekazila náladu. Jak Vám jde snažení? Koukám, že jste odhodlané a (ne)čekáte už druhou MS, zatimco já nedospěla ani k jedné..Tak nevím jestli mám pokračovat v Nosifolu, nebo postoupíme k dalšímu kroku..uvidíme, jinak přej všem pozitivní náladu a úspěšné snažení.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
30.9.13 23:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.13 01:09

Lenka

Holky testovala jsem 5 dní po MS a nic :nevim: zítra jdu pro test tak se třeba něco ukáže

• Citovat
  • Upravit
97
1.10.13 06:23
@Anonymní píše:
Holky testovala jsem 5 dní po MS a nic :nevim: zítra jdu pro test tak se třeba něco ukáže

Určo zkus ten test. Mám pocit, že k doktoru budeš muset tak jako tak - ať už jako těhulka, nebo na vyvolání MS.

Pak dej vědět co ten TT, držím palečky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
1.10.13 06:33
@roksy25 píše:
Trochu jsem to tu poslední týden pročítávala, ale neměla jsem šanci napsat, měla jsem hodně nočních po sobě, takže jsem posledních 7 dní prospala :( Zítra taktéž, opět píši z práce :( Takže snažení žádné :( Jinak teda ted mám 35 den cyklu, MS nikde a o víkendu 2 negativní testy, tak já vážně nevím, sem asi vadná :( Poslední dny mám hodně pesimistickou náladu a nevím jak se dostat do pohody, nějaké tipy? Dovča byla katastrofa, bylo nás tam hodně, takže jsme odjeli ve stejném počtu jako přijeli :,( Ale abych Vám tu nekazila náladu. Jak Vám jde snažení? Koukám, že jste odhodlané a (ne)čekáte už druhou MS, zatimco já nedospěla ani k jedné..Tak nevím jestli mám pokračovat v Nosifolu, nebo postoupíme k dalšímu kroku..uvidíme, jinak přej všem pozitivní náladu a úspěšné snažení.. :hug:

Ahóóóój :mavam:

No tak to jsi měla stejně plodnou dovčo jako já (spala jsem na palandě nad ségrou - přítel nad mojí mamkou :P ).

Tipy na dobrou náladu? Sem s nima - pokud někdo zná/má! :nevim: Mě se nálada pokazila po víkendu, kdy jsem měla mít OVU, ale jaksi jsem jí neměla (podle ovu testů) - takže asi pěkné kulové. Snažení tento týden bude katastrofální (dlouhý týden), ale podle kamarádky co mi vykládala karty bych do 3 měsíců měla být šťastná, spokojená a naplňěná (ale moc to s těma kartama neumí :P )…tak uvidíme :kytka:

Koukám, že jsme oproti @Gabrielaaa pěkný břídilové - ta se snaží jak se patří! :pankac:

Přeji hodně hodně pozitivní energie! :kytka:

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.10.13 08:56

Děkuji holky za rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
1.10.13 12:44

No jo holky kdyby sjte měli poslední ovulaci před koncem mateřský taky byste na tom leželi, navíc já jsem doma takže jak malej usnul my souložily, :-D ale už mě to teda nebavilo a v neděly jsem sexování zabalila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.13 13:14

Ahoj holky, tak bych se k Vám ráda přidala. S přítelem se snažíme už pár měsíců, HA jsem vysadila minulý rok v červenci. Na příští pondělí jsem už objednaná k doktorce a začneme to nějak řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
1.10.13 20:03

@Lucíík88 ahojky, a nejde vám to i přes snažení v době ovulace? i to se bohužel stává, ale neboj, po vyšetření tebe i partnera budete chytřejší a pak už to pojéde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
1.10.13 21:50

@Lucíík88 Ahooj :mavam: přeji at to dobře dopadne u lékařky :hug:
Jinak holky já mám fakt pech, dneska máme výročí a já trůním v práci :zed: Ale dnes sem přemýšlela, že si zítra udělám den pro sebe, vše proplánuju a hlavně jsme doma měli řeč na téma svatba a nějak jsme změnili názor, takže se ted vrhnu na plánování takové malé formalní svatby jen pro nás dva a svědky.. :dance: vžydycky jsem chtěla pohádkovou svatbu, jenže aby jsme se jí někdy dočkali, navíc s tou naší famílií :zed: akorát by jsme museli najímat bodyguardy aby se tam nepopralo příbuzenstvo :mrgreen: a co jsem pročítala diskuze o takové malinké soukromé svatbě, my dva a naše láska, tak se mi to líbí čím dál víc a ještě ušetříme :palec: Tak douřám, že to bude řádné odreagování..
@Nika 88 No my sice byli spolu na rozkládacím gauči ale hned vedle na druhým byli jeho sestřenice :mrgreen: Je to škoda, byl byl by to hezký dárek od sousedů :mrgreen:
@Gabrielaaa Takže jestli to nevyjde, tak budeš muset do práce? Jé tak to ti nezávidím a přeji at to vyjde :hug:
Ach jo, máme to těžké :(

@Anonymní píše:
Holky testovala jsem 5 dní po MS a nic :nevim: zítra jdu pro test tak se třeba něco ukáže

Já bych fakt zašla za dr, vyvolávačkou nic nezkazíš a budeš mít jasno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Febee
2.10.13 01:18

Ahojky, tak my se ted snažíme druhý měsíc. Ovulace mě skončila včera. Za 14 dni očekavám ms.Tak doufám, že nepřijde :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex