Kdo (ne)čeká MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7811
3.10.13 13:45

@Nika 88 já mam jedno to bylo hned a druhé nejde a nejde :cert: :cert: :cert: :cert: taky se snažim nemyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
3.10.13 13:46

@roksy25 Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
3.10.13 13:59

@NikaKaa Jejda už asi 2 roky a nějakých 9 měsíců :zed: leden 2010 jsem vysadila HA a leden-únor 2011 jsme se začali snažit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
3.10.13 14:42

@Nika 88 Ahojky, jak si psala o té svatbě, tak mě napadlo, jestli třeba ten tvůj nečeká ze stejného důvodu, jako ten můj. Jestli třeba ví, že by ti stačila malá svatba. My jsem právě minulý víkend měli a ještě máme v rodině dusno, bohužel na obou stranách. A tak z něj vypadlo, že vlastně fakt jen čekal, až na to bude, aby svatba byla taková, jakou jsme vždy chtěli, jenže když to okolo nás vidí, tak se asi nevezmeme nikdy a tak mi navrhl, že se na ostatní vykašlem(možná to zní drsně, ale po tom co se děje, už to jinak nejde) a uzpůsobíme si to tak, aby jsme těch hafo let konečně stvrdili, ale aby jsme zároveň byli spokojeni my dva.. Tak máme v plánu, obřad my dva a svědci, pár fotek na náměstí, aby byla památka a pak na frnknem někam na romantický víkend, nebo týden.. Tak jestli ten tvůj to taky neodkládá z podobného důvodu :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Febee
3.10.13 15:48

Kiki tak to je paráda to budete početná rodinka. :potlesk: Jinak teda nevím, ale včera mě to nedalo a udělala jsem si ten papírkový testík, myslím, že v Cechách je to mamatest a měla jsem tam dušíka. :think: a ted jsem si test dělala znova, ale koupila jsem si jiný, ne papírkový a nic :zed: Tak nevím, jestli ten první nebyl citlivější, ale přítel tam druhou čárku taky vidí.

• Citovat
  • Upravit
7811
3.10.13 16:56

@roksy25 asi taková svatba je nejlepší, ja mela velkou a klidne bych do toho šla znova, alepokud je dusno v rodine tak je to blbe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.10.13 17:05

Ahoj :) Máme 15 Měcíční holčičku, snažíme se o druhé asi půl roku. Druhý měsíc beru ultrogestan páč jsem měla nepravidelnou MS. Mrchu očekávám dnes, zejtra, pozejtří..snad nepřijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
3.10.13 21:01
Týý jo bezva, jestli je tam dušík tak je to skoro jasný :pankac:
@Febee píše:
Kiki tak to je paráda to budete početná rodinka. :potlesk: Jinak teda nevím, ale včera mě to nedalo a udělala jsem si ten papírkový testík, myslím, že v Cechách je to mamatest a měla jsem tam dušíka. :think: a ted jsem si test dělala znova, ale koupila jsem si jiný, ne papírkový a nic :zed: Tak nevím, jestli ten první nebyl citlivější, ale přítel tam druhou čárku taky vidí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.10.13 06:20

@j.borufka

Držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.10.13 06:37

@roksy25

Ahojky,

můj přítel má v tomhle zvláštní povahu - nedokážu to pochopit ani já a troufnu si říct, že ho znám nejlíp. Když o tom mluvíme, vím že by chtěl - shodli jsme se na malé svatbě a oboum se to líbí. Ovšem debata skončí - půl roku nic a pak stejnej scénář. Jako by na to zapoměl. Na otázku proč mě ještě nepožádal o ruku odpovídá buď nebyl vhodnej okamžik a nebo, že vlastně vůbec neví. Nechci aby to bylo blbě pochopeno - vím, že mě miluje a vím, že semnou chce být, ale nechápu proč mi to dělá. Myslim, že nemá rád změny a bojí se, že když si mě veme tak se něco změní (slyší to všude okolo) :nevim:

Joooo a @roksy25 jak dlouho už máš zpoždění? 8o

Jinak snažení tento týden katastrofální + odvčerejška jsem nemocná tak nevim…Musim se na to vyprdnout! :pocitac:

Holky držím palečky! :palec:

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
4.10.13 08:39

@Pájunka Ahojky :mavam: přeji ať mrška nepřijde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
4.10.13 08:57

@roksy25 Hm, tak to už je docela dlouho. Byli jste na nějakém vyšetření? My jsme první dcerku zkoušeli 6 měsíců, ale to jsem měla 24 let. Teď mám o 15 víc, takže si iluze nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
4.10.13 09:07
@Febee píše:
Kiki tak to je paráda to budete početná rodinka. :potlesk: Jinak teda nevím, ale včera mě to nedalo a udělala jsem si ten papírkový testík, myslím, že v Cechách je to mamatest a měla jsem tam dušíka. :think: a ted jsem si test dělala znova, ale koupila jsem si jiný, ne papírkový a nic :zed: Tak nevím, jestli ten první nebyl citlivější, ale přítel tam druhou čárku taky vidí.

Hm, to nevím. Už jsem k tomu psala. Ale uvidíš. Zkus ještě později. Ty nejsi v ČR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
4.10.13 09:11
@Febee píše:

Jinak velká rodinka jo, když se sejdeme je to mazec, s námi žije jen ta nejmenší, starší kluci jsou od muže z prvního manželství. A pokud je to TEN správný dušík, tak super. Já musím s testem vydržet do pondělí, mezi pondělím a středou má přijít MS, tak dřív to zkoušet nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
4.10.13 09:11

@Nika 88 Ahojky, tak to nevím, my to tak měli posledních několik let, stále jen řeči, jak se vezmeme a takové to plánování(spíše snění), pak to utichlo a jelo se dál, ale tentokrát mě hodně překvapil, že začal sám od sebe a tak jsem se ho pár dní na to zeptala, jestli to jen byli zase plané řeči, nebo to mám brát jako plánování, načež mi řekl, že si mě chce opravdu vzít a že mám začít plánovat a poohlížet se o možnostech a tak, a že mu jde jen o to, jestli budu šťastná, když slevíme z nároků a představ, tak jsem mu řekla, že si to dokážu bez těch věcí, jako jsou pompézní šaty a kočár, hostina atd., ale že k tomu potřebuji to romantično, nechci to tak jak to vypadá teď, stylem, hm tak se vezmeme tak to zařiď, tak mě uklidnil, že ať nemám strach :mrgreen: Tak nevím zkus mu při příští debatě nadhodit, zda to máš brát vážně a začít promýšlet a nebo jestli je to jedna mnoha debat.. Mě ani tak nevadí, že jsme tak dlouho čekali, tedy ještě čekáme :mrgreen:, ale mě třeba vytáčí ty kecy okolo, třeba jeden známý mi neustále opakuje, jak zná páry, co spolu byli takhle dlouho, nevzali, furt jen plánovali a pak se desátý rok před svatbou rozešli.. Nevím jak ty, ale já to slýchávám hodně často a právě nás štve rodina, že po tolika letech, kdy jsme oba pro obě rodiny obětovali hodně, nás stále neberou jako pár, stále nám předhazují rozchod, přítel si myslí, že jen závidí, že spolu tak držíme, na všem se shodneme už spoustu let..Sakra sem se nějak rozjela :oops:
Jinak dnes je to 40dní od MS! Dnes musím dokoupit zásoby :mrgreen: už nemám na co čůrat, ale zatím byli všechny testy negativní.. Akorát sem se posledně sekla o tři dny, když to budu brát od prvního Nosifolu, tak je to 37den..Takže budu-li brát cyklus 28dní a budu-li brát v potaz, že by měl Nosifol zabrat, tak mám zpoždění nějakých 12dní. Takže buď Nosifol zabral, jsem těhotná, a zkrátka jsem vyjímka, kdy je stále test negativní a nebo za pár dní přijde krvavá a já začnu nanovo, jestli mi to ale nepřijde do 45dne, tak půjdu za gynDr…mám já to super, že?
A jinak, nemoc ti ani trochu nezávidím, taky se o mě něco pokoušelo, ale nějak lehce to odeznělo, nacpala jsem do sebe česnek, citrony a čaje s medem, kdyby to tak člověk dodržoval jako prevenci :oops:
Omlouvám se za román :lol: Jinak všem přeji krásný den a úspěšné snažení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí