Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, pokud vám to nebude vadit, moc ráda bych se přidala. Pročetla jsem celou diskuzi, a všem vám držím palce, aby MS nepřišla. Já ji dnes dostala - a třeba je to ta poslední. ![]()
Ahojky holky,
@Gabrielaaa
Myslím, že to dobře dopadne! Snažila jsi se a to se cení
Musím taky pochválit tvého chlapa, že to vydržel
U nás by to tak asi nešlo.
@roksy25
O svatbě jsme se bavily co? Já jsem taky zastánce malé svatby. Mám k tomu poměrně stejné důvody
Ale opravdu netuším na co ten můj čeká - nechci se vdávat těhotná (to mi radily nevěsty těhulky).
Ahojky ![]()
Prosím tě, až budeš mít po vyšetření - napíšeš mi jak to probíhalo atd.? Taky bych chtěla nějak pomoc, nebo vyšetřit, ale rozkaz zněl jasně - přijď až po roce snažení
Jinak tě vítám a držím palečky ![]()
@SpringFrost píše:
Ahoj holky, pokud vám to nebude vadit, moc ráda bych se přidala. Pročetla jsem celou diskuzi, a všem vám držím palce, aby MS nepřišla. Já ji dnes dostala - a třeba je to ta poslední.
Ahojky ![]()
Vítám tě u nás
A jak dlouho se snažíte?
@Nika 88 píše:
AhojkyVítám tě u nás
![]()
A jak dlouho se snažíte?
Ahoj, moc děkuji za skutečně milé přivítání! Snažit se teprve začneme, po skončení MS - takže předpokládám, že to nějakou chvíli potrvá. Každopádně, prozatím jsem velmi optimistická. ![]()
Ahojky mužu se přidat??ja sem nečekala ms a stejne došla,,pořád si řikam kdy bude ta posledníí
@SpringFrost píše:
Ahoj, moc děkuji za skutečně milé přivítání! Snažit se teprve začneme, po skončení MS - takže předpokládám, že to nějakou chvíli potrvá. Každopádně, prozatím jsem velmi optimistická.
@j.borufka i přes to že si hlídáte aa pokrýváte ovulaci?
kolik je partnnerovi, ono plodnost mužů hodně klesá i věkem
@Gabrielaaa muj manžel je o rok mladší je mu 30 a me 31 hlídam ovulaci a nic,,možna ji hlidám blbe ale pokažde ju mam a vždy je styk v ovulce tak nevim či co
@j.borufka a jak ji hlídáš? testama nebo bazální teplotou? já docela testům věřím..ale ono se nemusí podařit ani když to vychytáš, šance na otěhotnění při snažení se v době ovulace je 1:6…
Ahoj holky…tak dneska jsem si koupila testik.Tak mam strašnou chut ho zkusit, ale nevim, nevim jestli tech 7dni ještě není brzo
.Jinak já mám už 8 chlapečka a ten vyšel po 2měsíci snažení, ale bylo to s jiným partnerem a taky mě bylo v té době 22let. Prášky neberu 2 roky, ale ted se snažíme jako fest ![]()
Ahoj holky, můžu se taky přidat?
Febee, myslíš 7. den po ovulaci? To je určitě brzy, vydrž aspoň do 11. Mezi 7-10 (někde uvádějí 5-12) se teprve vajíčko uhnizďuje a HCG se začíná tvořit až pak. Tak tam nic nebude.
Jinak já taky (ne)čekám asi ve středu. Pokud by to nááááhodou vyšlo, bude to po 5-ti měsících snažení. Ale už jsme trochu starší, tak mám obavu, že to nebude.
No v pondělí budu 14 DPO, zkusím testík…
Niki tak držím pěsti
a jak se cítíš? mě teda jediný co tak bolí prsa. Jinak před těma 9 rokama jsem tohle vůbec neřešila, ovulace atd.Ale ted je to jiný. Pořád něco čtu, pídím jak na holčičku, kterou oba chceme
Tak to prý je větší pravděpodobnost 2 až 5 dní před ovulaci.Ale,víš jak…
hlavně, aby tam už brzo byly 2 čárky ![]()