Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo digitální, a negativní
já jsem z maléhpo městečka nemám kam jít na krev, prostě počkám na menses a začnem zova.. jsem z toho ale na nervy…
@Gabrielaaa Nevím jestli je víc verzí těch testů, ale jestli sis předtím dělala Mamatest, tak ten může být citlivější než Clearblue. Mám pocit, že Mamatest má citlivost 10, CB má 25, někde jsem se dočetla, že dokonce 50, ale to se mi nezdá. Kdyžtak koukni na krabičky, jestli to tam nepíšou…
Ahoj holky tak to nebylo uhnizdování, ale normálně jsem to dostala O týden dřív
,takže ted jsem normálně zmatená kdy mám teda tu ovulaci.Tak to se pokusíme ještě tenhle měsíc a pak si dáme měsíc pauzu. Jelikož by se prcek narodil v srpnu a to jedem do Cech na měsíc. A tam rodit nechci. Jinak vám co máte čárečky to moc přeju
hlavně se opatrujte ![]()
@kasatko Vítej
, přeji ať to vyjde a jak ti MS chodí po vysazení?
Přeji všem pěkný den, hlásím 46DC, TT opět negativní, prsa nic a včera mi bylo zle od žaludku, ale to asi bylo něco jinýho, neboť to byli spíš křeče a nebylo mi na zvracení a prsa vůbec nic, normálně jsem vždy nervní a nesvá, jen zavadím o prsa a teď nic..
Testovala jsem s teď po noční s citlivostí 10, napadá mě jestli nemám třeba zánět, že by se mi takhle rozhodil cyklus, opět ![]()
@Gabrielaaa zkus jiný test jak píše @Dannka tak mě včera překvapilo, že sem v tetě viděla, jeden dražší s vyšší detekcí, tuším 25 a pak jeden levnější a ten měl 10…určitě se to zvýší ![]()
Můžete mi poradit jak to mám dělat s BT, když dělám noční? Taky bych se k Vám ráda přidala s měřením, ale nevím, jak to udělat, když ponocuji v práci..
Ahojky holky, moc ráda bych se k vám přidala.
Jsem po revizi dělohy po ZT 10tt v sprnu tohoto roku a mám po první porevizní MS, cyklus i ovulace ok, vše v normě, cyklus stejně dlouhý, a dneska, jsem 10 nebo 11 DPO a objevily se mi tři malinké kapičky jakoby oranžové krve, a sem tam mě zapíchne v podbřišku. Co myslíte, může to něco znamenat? ![]()
Nikdy jsem neměla MS dřív jak na konci 28.dne cyklu (většinou mívám 29.-30 DC)a dnes jsem 27den. Beru Duphaston.
@roksy25
cyklus po vysazeni mam pravidelny po 29 dnech, netrpim ani na zadne boesti bricha ci jine bolesti. To ze mam dostat MS vubec nepocituju… stejny jsem to mela i predtim nez jsem zacala brat prasky… toto musim zatukat abych to nezakrikla… zjistila jsem i kdy mam presne ovulku, tak doufam ze to brzy vyjde.. vim ze je to kratkou dobu co se snazime ale MS vzdy kdyz prijde tak zamrzi… lehce se rekne na to nemyslet, ale hure se to dela… ale myslim ze to mame vsechny stejny… mam sice rozptyleni nebot stavime baracek ale to moc nepomaha… cae na myslenky jse gzdycky najde
@roksy25 Já jsem teď o měření BT něco četla, když se na to chystám a psali tam, že se má měřit po min 3 hodinovém spánku, doporučuje se spíš po 6 hod. spánku. Tak asi měř vždycky, když se probudíš a je to ![]()
Ahoj @Kaaacule
Tak to jsme na tom úplně stejně, já taky v srpnu v 10tt, jen samovolně bez revize. Jinak oranžová krev nevím, já spíš vím o narůžovělém špinění, ale tohle by taky klidně mohlo být zavrtávání mimča
Budu držet palce ![]()
@roksy25 tady se o tom něco píše http://merenibt.xf.cz/index2.html - dej si příklady křivek a měření při práci na směny
Ahojky holky ![]()
já už fakt nevím…zase jsem to dostala a teď dokonce o 4 dny dřív…už nic nechápu! Proč se mi najednou po 13 letech zkracují cykly??? Asi to teď budu mít každých 14 dní… ![]()
@Dannka @roksy25 No jo, ale kdy se stím má začít??
Jo a budu měřit v puse ![]()
To je divný…zkus ještě desítkovej klasickej
Pokud si dobře pamatuji, holky říkaly, že je jistější - ale nevím
Držím palečky ![]()
@Nika 88 Ty jo to je pech
já myslím, že to dělají nervy, prostě furt přemýšlíme nad tím, jestli potvora přijde nebo nebo a pak si naschvál pospíší, akorát teda u mě je to tento měsíc opačně, zítra volám Dr a objednám se, došla mi trpělivost…U té bazální teploty bych asi začala 1DC, nebo po MS?
Mám dnes volno tak si budu pročítat ty odkazy…
@Nika 88 dobré ránko všem, s měřením se začíná 1DC. Já se včera zaregistrovala na womenzone, tak už dělám grafík elektronicky. ![]()