Kdo (ne)čeká MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7811
13.10.13 18:21

@Gabrielaaa je tak to memrzí beztak taky budu za par dni zoufat že to máámm, ale byla jsem u jednoho pana a on me řekl že mam o 1 cm posunute panevni dno, napravilme to a citimselepe, pokud neni panevni dno v pořádku tak človek asi neotehotní..asi na tom neco bude, byla jsem hrozne roztažena po porodu tak uvidim, ale beztak po 6 mesicich zase nic nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
15.10.13 06:23

Ahoj holky :mavam:

jak se daří při snažení? Já jsem teď celý týden v práci, takže si nestihnu koupit ani ten teploměr, ale na druhou stranu - vůbec na to nemyslim… :think: Holky, na měření bazální teploty je nejlepší jaký teploměr? A co ten gel na podporu početí? Už jste slyšeli, že někomu pomohl? A kolik stojí?
Jestli se to nepovede do vánoc - půjdu k doktorce… :zed:

:mavam: Přeji krásný podzimní den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
15.10.13 07:27

Ahoj, no já chtěla testovat zítra, ale včera jsem začala špinit, tak taky nic :,(
Jinak používám klasický digitální teploměr a měřím pod jazykem (tam je prej teplota stabilnější).
Tak se mějte krásně, teď se tu asi nějakou dobu neukážu. Manžel mi včera rozmlouval tyhle diskuze, že se na to akorát soustředím a že bych to spíš měla vypustit z hlavy. Tak se asi jen za měsíc mrknu, jak vám tu naskákaly pozitivní testíky :)
Zatim paaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
15.10.13 09:18

@Nika 88 JJ, stačí normální digitální teploměr, hlavně měřit pořád stejným, na stejném místě a ve stejnou dobu. A dnes jsem si koupila ten gel. Na netu je za 430,– (8 dávkovačů), u nás v lékárně byl ten samý za 530,–. Zkusím, uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.10.13 10:08

Holky a nestačil by obyčejný bílý jogurt? Protože podle mě to bude na stejném principu - obnovení a udržení mikroflóry, nebo ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
15.10.13 10:25

@berysek No k jednoduššímu otěhotnění je potřeba plodný hlen a tento gel ho má zastoupit, pokud hlen není v takové míře, jak je potřeba. V tom hlenu (gelu) mají mít spermie lepší životnost a pohyblivost. Myslím, že s mikrobiálním prostředím pochvy to nemá co do činění. Ale nejsem odborník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
15.10.13 11:51

@NikaKaa jj pravdu máš, některý ženský mají hlen každý měsíc super, někdy se ale nedaří, min měsíc jsem ho ani po utření na záchodě vůbec nezaznamenala, někdy jsem měla plný kalhotky v době tý ovulace, já koupila za 230 kč ale jsou jen 3 ta dávkovače, takže jakoby na měsíc, v době kdy by měla ovulka přijít ho obden aplikuju a uvidíme, oni v tom ty spermie dlouho vydrží, a snadněji si najdou cestu k čípku, s tou mikroflorou v pochvě to fakt nemá nic společnýho i když ta je samo taky důležitá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
15.10.13 11:59

Došla mrcha :D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
15.10.13 12:04

@Market091 sviňka!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
15.10.13 12:05

@Gabrielaaa já koupila to větší balení, s tím naší snažením to bude asi na dýl. Už jsi to použila? Píšou 15 min před stykem. No právě jsem přemýšlela, jak to budu kamuflovat před manželem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
15.10.13 12:10

@NikaKaa haha no já kamuflovat nebudu asi.. ne eště ne dneska m teprv končí ms.. tak až tak 12,14,16 den cca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
18.10.13 13:25

@Gabrielaaa tak mám první zkušenost, ale nic moc, s tím gelem to tak děsně klouže, že mám pocit, že měl muž problém se udělat :(. A s velikostí to nemá co do činění. Tak nevím, jestli se na to nevybodnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
18.10.13 13:28

@Gabrielaaa Jen nevím, jestli se tu někde touláš. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
19.10.13 11:21

Fakt? to je na prd ja jsem mokra i tak hodne, ja to jeste neprubla, mam ted teprv 10 den j ho necham az na pozdejc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
19.10.13 21:36

@Gabrielaaa Tak podruhé jsem tam dala míň a bylo to lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie