Kdo (ne)čeká MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
11.9.13 15:42
@K-Black píše:
nemyslím si že toto datum je správné. To je datum očekáváné MS, takže já bych TT dělala až 20. září :think:

myslim si, ze toto datum muze byt spravne, pokud MS nedorazi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
@Anonymní píše:
@roksy25 takže říkaš… že pocit na časté močení a bolest v podbřišku muže byt jen vsugerace? ajaj to asi taky budu příští týden bulet

Nevím jak časté močení, protože já čůrám hodně pořád :mrgreen: piju hodně vody a sedím furt na záchodě, ale třeba ten podbřišek. Dřív před i během HA mě prsa vůbec nebolely a podbřišek, až když jsem to dostala a teď se to různí. Posledně mě prsa bolely 4dny před a podbřišek 7 dní před a předposledně podb. až v den MS a prsa 1 den před.. Pak se mi taky stává, že je mi občas na zvracení, tak tam ta sugesce funguje hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210

@Nika 88 No právě nevím, co si o tom mám myslet. Buď mám rozhozený cyklus, nebo s chlapem po těch letech neumíme použít správně kondom :mrgreen: uvidíme. Včera ráno mě pobolívalo v podbřišku jako při začátku MS, tak jsem si říkala že by už? a nic… Já teda plánuji počít na listopad, aby bylo miminko o prázdninách (dálkově studuji), dříve by mi to moc nevadilo, jen by to bylo více komplikované.
Koukám, jestli je to 88 ve tvém nicku rok narození, tak jsme stejný ročník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
11.9.13 15:45

@Nika 88 Ten můj mi posledně, když sem seděla na WC s vložkou v ruce jen řekl. hm, tak já se radši klidím :( Vždycky si říkám, jak to řešit nebudu a stačí málo a je to znovu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
11.9.13 15:48

@Xverunka Já jsem si říkala, že je mi to fuk, kdy se zadaří, ale kdyby to bylo v listopadu, tak by to byl nádherný vánoční dáreček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
11.9.13 15:52

@roksy25 no vidíš, to mě ani nenapadlo :), jo, to by byl krásný dáreček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.9.13 15:53
@Xverunka píše:
@Nika 88 No právě nevím, co si o tom mám myslet. Buď mám rozhozený cyklus, nebo s chlapem po těch letech neumíme použít správně kondom :mrgreen: uvidíme. Včera ráno mě pobolívalo v podbřišku jako při začátku MS, tak jsem si říkala že by už? a nic… Já teda plánuji počít na listopad, aby bylo miminko o prázdninách (dálkově studuji), dříve by mi to moc nevadilo, jen by to bylo více komplikované.
Koukám, jestli je to 88 ve tvém nicku rok narození, tak jsme stejný ročník.

No tak uvidíš, každopádně držím palečky. Kdy si uděláš test? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.9.13 15:54

@Xverunka

Jo a jsem ročník 88 a jsem Verča ;-) to ty taky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.9.13 15:55
@roksy25 píše:
@Nika 88 Ten můj mi posledně, když sem seděla na WC s vložkou v ruce jen řekl. hm, tak já se radši klidím :( Vždycky si říkám, jak to řešit nebudu a stačí málo a je to znovu..

No tak to mě ten můj pořád říká jen, neboj to bude dobrý… :roll: Naštěstí ty nejhorší projevy mám když neni doma :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.13 15:57

Já bych na dušíky na testu nedavala. Měla jsem jich nespočet a nikdy to nevyšlo.:(

• Citovat
  • Upravit
1210
11.9.13 15:58

@Nika 88 dneska jsem chtěla jet do města, abych si ten test koupila (i do foroty) a taky nějakou kyselinu listovou a vitamíny, no ale nestíhala jsem, tak to po telefonu dostal za úkol přítel, jak pojede z práce, takže jsem zvědavá, s čím přijede :) no jestli ho doveze, tak dneska nebo zítra si ho dělám, ať vím, na čem jsem.
A tobě taky držím palečky :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
11.9.13 15:59

@Nika 88 a děkuji samozřejmě :)
ano, jsem Verča a taky 88 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
11.9.13 16:00

@Nika 88 @Xverunka Jé, tak to máme podobně, jsem ročník 87..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.9.13 16:02
@Xverunka píše:
@Nika 88 a děkuji samozřejmě :)
ano, jsem Verča a taky 88 :)

Listovku beru, každý si jí chválí :) No tak sem pak napiš, jak ti to vyšlo. Já odjíždim v neděli na dovču, tak se na testování vyprdnu - uvidim pak - jsem už bolavá z toho testování a následného zklamání :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.9.13 16:02
@roksy25 píše:
@Nika 88 @Xverunka Jé, tak to máme podobně, jsem ročník 87..

Hmmmmm…samé mladice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital