Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, nevíte, proč už se neporodává (cca od 11/23) Paula mléčný dezert? Dcera miluje a já nemůžu nikde sehnat. Ani informace o něm. Děkuji.
@Melounek0 píše:
Zdravím, nevíte, proč už se neporodává (cca od 11/23) Paula mléčný dezert? Dcera miluje a já nemůžu nikde sehnat. Ani informace o něm. Děkuji.
Na konci října jsme prodej Pauly ukončili a v obchodech tak již k dostání není, tým Dr. Oetker. Ze stránek FB.
Coze, Paula to je hvezda!
Jen dobre..preslazena věc plna éček, v regalech mi rozhodne nechybi.
@Svetluska55 píše:
Coze, Paula to je hvezda!
Jen dobre..preslazena věc plna éček, v regalech mi rozhodne nechybi.
Nám taky ne. Nejedli jsme jí.
Paula to bylo takové to pudinkové? (A ano, tyhle prasárny manžel jí) Něco takového kupuji v Makru a jmenuje se to Srdíčko od Zottu.. Ale nikdy jsem neochutnala ani jedno, tak nevím zda je to chuťově podobné ![]()
V Německu je běžné v prodeji, tak pokud bydlíš kousek od hranic, tak si udělat výlet
.
Jedtli ti chybí Paula, zkus Billa duo puding. Je to složením dokonce lepší a chuťově velmi podobné. Nepoznáš rozdíl.
V Lidlu mají velmi podobny coko-vanilkovy pudink, deti tomu rikaji Paulalidl ![]()
Dobre, děkuji. Tak dcera miluje tu reklamu a tudíž chce i ten pudink.
@Melounek0 píše:
Dobre, děkuji. Tak dcera miluje tu reklamu a tudíž chce i ten pudink.
takže reklamu stále dávají a produkt už se nedá koupit? to je „vtipné“, také jsem Paulu někdy kupovala - pro sebe
@stinga Nedávají. Jen když sleduje na YouTube videa, tak v té její smyčce často naskakuje staré video s reklamou Pauly a ona u toho viska radosti
. Řekla jsem, že se Paula přejmenovala a dostala jinou značku
. Vyřešeno. Ale moc děkuji všem.