Proč už si nerozumíme

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.8.14 22:02

proč už si nerozumíme

Ahoj holky..asi se potřebuju jen vypsat a slyšet, že to bude dobrý..ale momentálně to tak vůbec necítím..strašně svého přítele miluju a udělala bych pro něj všechno..je to strašně hodnej chlap..nikdy mě neuhodil, nikdy na mě nebyl hrubý, prostě ideál :-) ale poslední dobou to strašně skřípe.. měsíc jsme spolu nespali a pořád se hadame..je u nás strašně dusno a já už mám myšlenku na to, ze odejdu..vím, ze jsou lidi. který se rozcházíkvůli důležitým věcem, ale nějak poslední měsíc nemůžu..není to jen kvůli sexu, ale hadame se kvůli kravinam..ach jo..děs..máme ročního chlapečka..strašně mě ty hádky bolej a ubijej :'(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
22.8.14 22:11

My to měli taky, hádali jsme se snad půl roku a oba jsme byli vytočení… dělo se hodně věcí a byl to psychický tlak. Ale zvládli jsme to. Já si přece nenechám odejít chlapa co vydělává, stará se o syna, pomáhá mi doma a nikdy mi neřekl křivý slovo na moji postavu. Prostě mě miluje a já jeho. Co by za to jiný ženský dals. Zkuste spolu mluvit, krotit svoje výbuchy a třeba si od sebe odpočinout (mě když přítel leze krkem, tak na 2 dny odjedu k mamce a pak už je zas líp) :) to zvládnete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
22.8.14 22:18

Neznám vztah bez hádek a krizí. Pokuď se vzájemně milujete, ctíte jeden druhýho a pracujete na vztahu tak bude zase dobře. Vím jak ti asi je, kup šampaňský a kondomy, uvař dobrý jídlo, mrkněte na romantickej film s erotickým nádechem a užij si pěknou noc a začátek dalšího pěknýho manželskýho období ( než zas přijde hádka a fůrt dokola). :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
22.8.14 22:18

Máte krizi..chce to se uklidnit a probrat v čem je jádro pudla. Jste oba možná unavení, přetažení nebo má chlap problémy v práci. Ve vztahu nastanou chvíle v dobrém i zlém a to zlé je potřeba překonávat, řešit.. Píšeš, že pro něj uděláš všechno, zkus z něho trpělivě vytáhnout, co se děje, co ho žere. Třeba se ti bojí něco říct..já nevím, pracovní problém cokoli..a je z toho v napětí a hned se hádáte. Bude to dobrý, ale musíte pro to oba něco udělat. Máte rodinu, ta přece stojí za snahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.8.14 22:19

No to že tě nikdy neuhodil nebo na tebe nebyl hrubý ještě neznamená že je to ideál přece. Jinak kdo začíná hádky, ty nebo on? Není možný že má jinou a najednou mu na tobě všechno vadí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
22.8.14 22:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky..asi se potřebuju jen vypsat a slyšet, že to bude dobrý..ale momentálně to tak vůbec necítím..strašně svého přítele miluju a udělala bych pro něj všechno..je to strašně hodnej chlap..nikdy mě neuhodil, nikdy na mě nebyl hrubý, prostě ideál :-) ale poslední dobou to strašně skřípe.. měsíc jsme spolu nespali a pořád se hadame..je u nás strašně dusno a já už mám myšlenku na to, ze odejdu..vím, ze jsou lidi. který se rozcházíkvůli důležitým věcem, ale nějak poslední měsíc nemůžu..není to jen kvůli sexu, ale hadame se kvůli kravinam..ach jo..děs..máme ročního chlapečka..strašně mě ty hádky bolej a ubijej :'(

Dej tomu šanci, neodcházej ze vztahu. To překonáte.
Udělej pro něho něco hezkého. Najděte pro sebe vlídná slova.
Najděte zpět tu úctu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
22.8.14 23:03

Krize jsou vsude… My mame s manzelem jednu tezkou za sebou a zvladli jsme to. Musite si promluvit, vetsinou je vse jen chyba komunikace. My si vsechno nad lahvi dobreho alkoholu vyrikali a fungujeme zase v pohode. Preju hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.8.14 23:30

Kolem roku ditete je to dost bezny stav, oba jste unaveni, casu na sebe malo…taky jsme to tak meli. Pomohli mi dve veci. Vecer pred spanim jsem myslela jenom na to, co mam na manzelovi rada, co me pritahuje, co obdivuju. A snazila jsem se vzdy udelat nejake smirlive gesto, neco „navic“. A vzdy pomuze najit si cas na sebe navzajem, popovidat si, vypit vino, pak je hned i chut na sex. Krize postupne vymizela a ve finale nas posilila, zase neco, co jsme zvladli spolecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
23.8.14 10:49

Tak předně asi tu krizi nemáte jen tak pro nic za nic, musí mít nějakou příčinu, něco je u vás špatně. Nejdřív by teda chtělo zjistit důvod a pak to odpovídajícím způsobem řešit. Proč se hádáte? Jsou to blbosti? Pak to může být jen ponorka, ale taky hlubší problém, kolem kterého chodíte. A pokud ty hádky pramení z nějakého určitého problému, pak se to samozřejmě chce zaměřit na ten konkrétní problém. Upřímně si nemyslím, že by jste se hádali jen tak, bezdůvodně, ještě k tomu, pokud to předtím klapalo a ty hádky jsou jen poslední měsíc, něco v tom bude..přeji ať to brzy vyřešíte ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.22 17:48

Zajímalo by. Mne jak to dopadlo. Zažívám teď něco podobného tak by mi pomohly nějaké rady. 😊Nebo si popsat s někým kdo to má podobné. 😊

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.22 18:32
@Anonymní píše:
Zajímalo by. Mne jak to dopadlo. Zažívám teď něco podobného tak by mi pomohly nějaké rady. 😊Nebo si popsat s někým kdo to má podobné. 😊

Ahoj taky zažívám takovou situaci kdy už si nerozumíme..

• Citovat
  • Upravit
23
19.5.22 09:50

Byli jsme v situaci jako přes kopírák. Moc mi pomohl odkaz, který jsem našel na těchto stránkách, videa o vztahových problémech od Denisa Palečková. Jsme už na dobré cestě ale na vztahu se musíme pracovat i do budoucna. Miluji svou ženu a taky mě to dusno děsně ničilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí