Jak často máte s manželem "rande"

984
22.8.14 15:02

Jak často máte s manželem ,,rande"?

Tak nějaké pěkné téma :D. Zajímá mě, jak často chodíváte s manželem na rande ( večeře, kino nebo jen tak procházka ), ale takové to ze vším všudy, že se pro něj upravíte a užijete si hezký den či večer? Když nemáte děti je to lehké se jen tak sebrát a jít, proto mě víc zajímá, když už děti jsou, jak často chodíte a kdo vám děti hlídá? nebo jestli vám randění chybí, a pokud jdete jestli tam řešíte společné problémy nebo děti a nebo jestli si opravdu užíváte jeden druhého a bavíte se o vašem vztahu o hezkých věcech? Mně osobně už randění chybí, takové to, že necháte starosti doma, víte, že je o děti postaráno a můžete se vrátit, kdy chtete :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
22.8.14 15:08

My takhle nebyly už 3 roky. Nemáme hlídání, takže ještě dlouho nic nebude. Chybí mi to hodně, ale co nadělám :nevim: Max. si uděláme dobrou večeři když děcka usnou, potom si povídáme, nebo se koukneme na nějaký film.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
22.8.14 15:10

Snažíme se 1× měsíčně. :pankac: občas to nevýjde, ale často si uděláme pěkný večer doma u filmu. Když malá spí. :palec:

jinak při této příležitosti vypínáme, malou z hlavy vypouštíme(v případě, že víme, že je u babičky).
Podle mě je to čas od času potřeba, jinak pak je to pořád jen samé řešení starostí a povinností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
22.8.14 15:11

@Lussye To je fajn, my tak jednou ročně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
22.8.14 15:12

Syn má teprve rok, takže z dlouhodobého hlediska nemůžu posoudit, ale když měl 3 měsíce, tak jsme vyrazili do kina a večeři poprvé ( hlídala moje babička) a teď vyrážíme cca jednou za dva měsíce ( rozuměj sami dva). Jinak minimálně 1× týdně se jdeme bavit a malého hlídá tchýně, ale jen díky tomu, že s ní bydlíme v baráku a mám hodné dítě, které stačí položit do postýlky a vstane až ráno na snídani. Třeba dnes vyrážíme na grilovačku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
22.8.14 15:12

U nás je to přesně jako u @Ivaneska .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.8.14 15:18

Naposledy jsme byli v unoru 2013 v kine v plzni a pak v rijnu 2013 na prochazce. Ale rande to nebylo, spis nasi chteli malou nekam vzit a my jsme to vyuzili-v plzni jsme potrebovali neco koupit, nijak jsem se zvlast neupravovala.
Ted se asi dlouho nedostanem. Mame deti dve a nikdo je nechce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
22.8.14 15:20

@Deninina Tak to fajn, mít hlídání. Kdyby jsme měli babičku blíž, taky by jsme chodili častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
22.8.14 15:20

Nemáme hlídání pro opravdu malé mimino, čili teď máme zase na několik let padla :(.
Samozřejmě se snažíme si to vynahradit doma, ale co já bych dala za večeři a kino :zed: :zed: Na druhou stranu ten rok či dva to vydržím. S trošku větším dítětem jsme vyráželi tak 2× do roka, protože s hlídáním to je i tak bída. Na druhou stranu jsou to naše děti že jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
22.8.14 15:22

Naposledy v minulém století, od té doby míváme dvojité rande s dětmi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
22.8.14 15:23

My takhle randíme každý večer, když děti usnou :D Dáme si večeři, sprchu, sex a pak se bavíme o hezkých věcech, dokud neusnem :mrgreen: Člověk přece nemusí nutně někam ven, aby strávil s partnerem pěkné chvíle :think:

• Citovat
  • Upravit
72725
22.8.14 15:37

@LenaNell kdykoliv máme volno a děti pryč. Je fakt, že naše rande někdy směřují spíš do lesa nebo k vodě na ryby, ovšem je to rande.. jsme sami, užíváme si to :think: co se týče kina, naposledy jsme byli cca 14 dní zpět. Chodíme tak 4× do roka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
22.8.14 15:37

Mno…asi před měsícem po dlouhé době kino? ale tím to skončilo, po návratu domů si sedl klasika k letadlům na počítači…jinak si nějak už nepamatuju, kdy my jsme měli hezkej den či večer se vším všudy, vždycky to je nějaký nedokončený :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
22.8.14 15:55

Kino 4× do roka, divadlo 1× za rok, oběd nebo večeře 2×, víc ne. Večerní sedánky nemáme, chodíme spát s dítětem - je to sova :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
22.8.14 16:06

Pokaždé, když jsou děti u babiček. Večer se sebereme a jdeme bud kino, procházka, večeře atd…Pokud je to nějaký čas, co jsme spolu dlouho nebyli, zařídím hlídání a večer vyrazíme :-) Minimálně 2× do měsíce. A bavíme se o různých věcech, užíváme si společné chvíle ve dvou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí