Proces uhnízdění a HCG

Anonymní
15.10.19 09:47

Proces uhnízdění a HCG

Ahoj,
snažíme se o Mimi a jsem úplný nováček, co se týče oplodnovacich věcí :-D ale zajímá mě jedna věc. Když vajíčko doputuje do dělohy, vylučuje už HCG ještě, než se uhnízdí? Nebo až po zahnízdění? Všude ctu, jak se nemá testovat před MS, že vajíčko může odejít s menstruaci, znamená To, že HCG vajíčko produkuje, test je slabe pozitivní, ale nezahnízdí a proto přijde MS? Díky za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10073
15.10.19 10:02

Ahoj, tady mas podrobne vse napsano :) http://www.are.cz/…ryologie. pdf :) pri procesu hnizdeni uz embryo produkuje mensi mnozstvi HCG, pri totalnim zanoreni pak nabere rust HCG na sile a jede bomby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
15.10.19 10:07

Hcg se začne vylučovat nejdříve do krve a to až po zahnízdění. Pak se začne vylučovat do moči. To trvá o pár dní déle. Prostě se někdy stane že se vajíčko třeba špatně uhnizdí, nebo tam může být jiný problém, proto s menstruací může odejít a nemá se testovat před ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
15.10.19 10:23

Holky už řekly co bylo důležité, já bych ještě dodala k tomu testování. Já jsem testovala od 10DPO a to bylo 4 dny do MS. Testy nádherně sílili MŠ už se nedostavila. Co mám zkušenost tady z diskuzí pokud se vajíčko pěkně nezahnizdi tak ty testy většinou nesili a pořád ukazují velmi slabého ducha. Tam už je pak spíš jasné že se to nepovedlo. Je to spíš psychicky náročné. Protože to že se vajíčko nezahnizdi a odejde s MS je běžné, jen ti co netestuji před MS se o tom ani nemusí dozvědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
15.10.19 10:37

Tady máš parádní článek:

https://tema.uzdravimse.cz/…i-49255.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...