Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
AHOJ HLEDÁM KAMARÁDKU NEJLÉPE TÉŽ MAMINKU NA SPOLEČNÉ PROCHÁZKY VE VĚKU 20-28LET.
Příspěvek upraven 24.01.11 v 16:05
Ahoj, mohla bys napsat, odkud jsi? Já teda věkový limit o dost překračuji, ale třeba pro ty ostatní ![]()
meduleinka píše:
stačí se podívat do profilu, má tam Prahu!!!
Jo to je hezký, já tam mám taky Prahu. Ale to může znamenat, že to k sobě máme 10minut, nebo klidně i hodinu a dýl ![]()
lida739 píše:
JSEM Z KOLOVRAT JE TAM PSÁNO PRAHA 10-KOLOVRATY
aha, tak to máme od sebe 20 minut. Akorá mimi teprva čekám…
No tak mi za to dejte facku no… já reagovala, jen tu Prahu, nikoliv na přesný místo bydliště (praha-xy)
Vím, že je to se mnou těžký ![]()
Já jsem sice od Hradce, ale taky mne ani nenapadlo rozklikávat profil, nejsem ta kdo shání kamarádky
Jestli je s Lidou takováto domluva vždy tak to chce někoho s pevnými nervy a dobrou hlavou, aby si domyslel co chce říct když o polovině věcí předpokládá že si lidi zjistí sami…
MOC SE OMLOUVÁM MĚLA JSEM NAPSAT ADRESU!!!!!Mám dost práce s dcerami tak jsem to chěla mít rychle napsané(té starší je 17měsíců a té mladší6 měsíců)MOC SE OMLOUVÁM VŠEM!!!!!!!!!!JE MI 23LET ![]()
lida739 píše:
MOC SE OMLOUVÁM MĚLA JSEM NAPSAT ADRESU!!!!!Mám dost práce s dcerami tak jsem to chěla mít rychle napsané(té starší je 17měsíců a té mladší6 měsíců)MOC SE OMLOUVÁM VŠEM!!!!!!!!!!JE MI 23LET
To je v pohodě. Prostě nedorozumění. Ty máš doma rušno, no a já jsem zas jak na baterky ![]()
Nějak to těhotenství „špatně“ snáším. Ale hlavně, když bude malé zdravé ![]()
Ahoj, a nějaká budoucí mamina z Kladna a okolí? Nebo Praha 6?
Ahoj Lído, jsem z Říčan, vlakem k Tobě 5 min, bohužel převyšuji zadaný věkový pruměr o skoro 9 let…
AHOJ PROMĚ TAKÉ NEBUDE PROBLÉM PŘIJED VLAKEM DO ŘÍČAN A MŮŽEM SPOLU CHODIT NA PROCHÁZKY S KOČÁRKEM TAK JAK BUDE HEKZY MŮŽEM VYRAZIT