Procházky a bolení třísel, kyčlí a stydké kosti

79
30.10.16 18:25

Procházky a boleni třísel,kycli a stydké kosti

Ahojky prosím o radu. Strašně mě boli třísla, kycle a stydká kost.Moje mamka mi tvrdí že to je z toho že se malo hybu ať začnu chodit na procházky, ale potom je to ještě horší nemuzu ani sedě, prý mám chodit denně na dlouhý procházky ze se to srovná, dneska jsem ušla 6km a bolí mě to hrozně až do stehna…nevíte co s tím? Zapomněla jsem uvést jsem ve 20tt.

Příspěvek upraven 30.10.16 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
30.10.16 18:28

Jsi těhotná? Jestli jo, tak celkem zabírá porodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
30.10.16 18:39

Než volit zátěž, tak raději volit uvolňovací cviky…Tedy cvičení na uvolnění bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.10.16 18:41

Jj jsem ve 20tt právě že na porod mám ještě hromadu času :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
30.10.16 18:52

Jestli si těhotná, tak se připrav na jedno…bude hůř. Bývají dny, kdy jsem ráda, že zvládnu vstát z postele a aspoň trochu fungovat. Pomáhá mírné cvičení, plavání a uvolňovací cviky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
30.10.16 19:01

V prvním těhotenství jsem to taky měla. Chození jsem omezila. Proč se zbytečně trápit. Po porodu to zmizlo samo. Není to nedostatkem pohybu, ale postupnou přípravou těla k porodu, kdy se kosti budou muset rozestoupit, aby dítě prošlo. Někoho to bolí víc, někoho míň, někoho vůbec. Můžeš uvolňovat, ale chůzí se to určitě nespraví. Teď čekám druhé a zatím nic. Jenom mi tohle mrně tlačí na močák. Pořád něco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.10.16 19:03

Nemuzu zarucit, ze to zabere i u tebe, ale me pomaha mimo jine vapnik a horcik. Kycle mi manzel natira konskou masti, to taky zabira!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
30.10.16 19:19

@Bambula6 Podpůrný těhotenský pás. Mě pomohl u obou těhotenství, jinak bych se nehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
30.10.16 19:22

@Bambula6 mela jsem tohle u prvniho porodu s verdiktem nedostatek vapniku rozestp stydke spony rvali do me vapnik neustale ale bez efektu od 16 tydne jsem lezla po ctyrech bolesti silene s porodem to odeznelo presto ale dnes kdyz ujdu vetsi vzdalenosti (15 km a vic bolesti se objevi ve velkem dle dr v pripade dalsiho tehu se to bude opakovat a ve vetsi more on to i nejak nazval nepamatuju se ale jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.10.16 19:44

Děkuji za rady Zkusím ty vitamíny a přesvědčit rodinu že pohyb mi nepomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.10.16 20:19

Me teda vapnik s horcikem na tyto bolesti zabira jako kouzlo. Staci vynechat 2 dny a bolest je zpatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
30.10.16 20:41

Jsem ve 27 tydnu a někdy nemuzu ani vstat jak to boli, beru vitaminy ale me to nepomaha, kazdopadne kdyz jdu s detma na delsi prochazku tak vecer a i druhy den sotva lezu bolesti. Takze zbytecne dlouhe chozeni fakt ne. Uplne uzasny je bazen. Jak do nej vlezu okamzite to odezni.. No ale jak vylezu je to zpet.. Po porodu mi to vzdycky okamzite zmizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.10.16 21:06
@ppalea píše:
Jsem ve 27 tydnu a někdy nemuzu ani vstat jak to boli, beru vitaminy ale me to nepomaha, kazdopadne kdyz jdu s detma na delsi prochazku tak vecer a i druhy den sotva lezu bolesti. Takze zbytecne dlouhe chozeni fakt ne. Uplne uzasny je bazen. Jak do nej vlezu okamzite to odezni.. No ale jak vylezu je to zpet.. Po porodu mi to vzdycky okamzite zmizi.

A mas pocit, ze se to porod od porodu horsi? Ja neco v tom duchu cetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
30.10.16 21:26

@warita ja hlavně pozoruju, ze se ta bolest dostavuje driv a driv. U prvniho tak 5 tydnu pred porodem, u druhe to bylo nekdy kolem toho 27-28 tydne a ted uz chodim jak kacer bolesti nekdy od 20 tydne :( termin az v lednu a vyhlizim ho jako smilování.. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.10.16 21:28
@ppalea píše:
@warita ja hlavně pozoruju, ze se ta bolest dostavuje driv a driv. U prvniho tak 5 tydnu pred porodem, u druhe to bylo nekdy kolem toho 27-28 tydne a ted uz chodim jak kacer bolesti nekdy od 20 tydne :( termin az v lednu a vyhlizim ho jako smilování.. :/

Tak to se mam na co tesit koukam. Me to zacalo bolet az ted, 6 tydnu pred porodem. Ale vapnik a magnezko to drzi v sachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí