Procházky a bolení třísel, kyčlí a stydké kosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12003
30.10.16 21:31

@warita a kolikaté těhotenství máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
31.10.16 03:15

Mě trochu pomáhá cvičení na balonu, pomalu kroužit dokola. Pak můžu dát i nohy k sobě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.11.16 11:01

Ahoj děvčata ja mám termín porodu v lednu. Je to me druhé teh. poslední týden mám neskutečné krizové bolesti a nic nezabira, bolí to tak ze mne to budi a nemůžu pořádně chodit u prvního to neznám to jsem si zas užila žlučník. jsem zvědavá jak to zvládnu až do porodu uz teď někdy nemůžu. Drzimvsem palacký at je to lepší. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
1.11.16 13:58

@warita ja mam za sebou jeden porod od 16 tydne bolesti rozestup stxdke spony a tri doktori nezavisle na sobe mi rekli ze to s cim jsem bojovala u prvniho budu mit i u druheho teho a prijde to driv :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.11.16 17:21
@sonulicka píše:
@warita ja mam za sebou jeden porod od 16 tydne bolesti rozestup stxdke spony a tri doktori nezavisle na sobe mi rekli ze to s cim jsem bojovala u prvniho budu mit i u druheho teho a prijde to driv :-/

Takze jsem to cetla spravne… ty jo, to jsou vyhlidky…

Ty sis docela vytrpela koukam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10426
1.11.16 17:46

@pivona mě to bolí už od 14tt, teď jsem ve 28tt a je to ukrutný. Jediný, co pomáhá, že těhotenská jóga. V den cvičení se v noci nevyspim, brečela bych bolestí, ale 2 - 3 dny po cvičení je to fakt výrazná úleva, ale pak to jde zas do kopru, chtělo by to chodit 2× týdně, nebo cvičit doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
2.11.16 15:22

@warita jako ja od 16 tydne bolesti a od 20 t uz jsem lezla po ctyrech bolesti v noci jsem brecela a od 36 t uz me doktor posilal do nemocnice na vyvolani porodu mela jsem to sileny rvala jsem tady manzelovi at uz je venku at uz je konec apod… V nemcnici mi rekli ale maminko jeste to vydrzime atd mela jsem sto chuti pana primare nakopat mezi nohy a rict ae no tak dokurku pohoda ne. Nastesti se mala rohodla ven v 38 t a neprenasela jsem priznam se ale ze jsem si tehu neuzivala ani chvilku a tesila se jen na porod.. Mozna dikybolesti v tehotenstvi jsem se na porod tesil a brala to uplne jinak jo porod trochu bolel ale bya to bolest nejakou hodinu a pak byl konec ale tyhle boesti neprechazely a stupnovaly se… To je taky jeden z duvodu proc se bojim druheho tehu precejen uz tu mam dceru a nebudu moc tehotenstvi prolwzet a proste si ho nedovedu predstavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.11.16 21:01

@Meera doma se snažím cvičit ale bohužel moc to nepomáhá a tady i máš moc pro těhotné není bohužel. Jsem zvědavá co mi řekne za čtrnáct dní doktorka. Mám už dlouhá léta problémů s první páteří po úrazu, ale krizové bolesti jsou snad 100× horší ale moc děkuju za radu. :) a držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí