Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledam mamcu co take nechce vozit kocarek porad sama. Synovi je 8mesicu a jiste by take uvital kamarada/kamaradku. Spis nejakou mamku do nepohody nez typ jsem ted matka kdo ste vic ![]()
Jj.Sama mamina z kocarkem tady a ja nikoho kdo by byl doma na matersky neznam. A to tady bydlim celi zivot.
kam chodite na prochazky?
No to je divny tady v MB
Ne ja spis myslela ktera cast Boleslavi?
My jsme z Radouce. Ale ona ta Boleslav je mala. Chodite do nejakeho hraciho centra? Ja premyslela, ze bysme od podzimu nekam zacly chodit aby mel malej deti.
Od 3mesicu chodime plavat. Malimu se moc libi deti. Jenze v nasem okoli maji vsichni starsi deti.Ty ho take zajimaji, ale neni to ono.Tak me prave napadlo i nejake to centrum.Ale v Boleslavi jich je hrozne mooooc
Ale na to je jeste cas leto pred namy.Ted to bude dovolena a zahradka.
To plavani je super, doktor mi rekl ze s holcickama se smi az od roku nejdrive kvuli spodku, ze jsou velmi nachylne na infekce ![]()
Co mas za doktora?
holcicky chodi stejne jako kluci od 3mesicu do soukrome vanicky a od 6mesicu do bazenu.My jsme treba zrovna parta dva kluci a jedna holcicka.Ladi se to dle veku a Elinku znam uz od vanicky.Je tam spousta holcicek. Chodime tam uz pul roku a malich holcicek tam je stejne jak kuku.Na roce si neumim predstavit jak by chytla tempo z plavackama, kteri uz od 3mesicu jdou uplne pod vodu
spis se informovat v nejakem plaveckem kurzu.
Chodime do Kulturaku to mate kousek. Kdybys mela zajem urcite ti tam vse vysvetli hygienu vody atd.Nam se to moc libi, obcas chodi z malim i manzel.Je to legrace ze zacatku se deticky moc o sebe vzajemne nezajimaly a ted uz na sebe sahaji pred plavanim si hraji ![]()
Kubelku, a co sem četla diskuze atd. tak to říká víc maminek ![]()