Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, mám 9-měsíční holčičku, chodíme ven téměř denně, přidá se nějaká maminka s ratolestí k nám? ![]()
@bla bla Ahojky, my máme něco málo přes tři měsíce. Snažíme se taky procházkovat. Víc jak hodinu venku zatím nevydržíme, jsme velcí jedlíci ![]()
Kde přibližně bydlíš? My za Kauflandem.
@Veras82 Ahojky, jee to znám, ve třech měsících jsme na tom byly stjně:-)Ted už v pohodě vydržíme i tři hodinky..ale to nevadí klidně můžeme jen na chvilku, pokud bys chtěla společnost. Bydlíme dole na hlavní třídě ![]()
@bla bla no tak to bychom mohly…akorát nevím jak se domluvit. U nás tomu šéfuje prcek. Chodíme až po obědě, protože z postele lezeme až kolem 10
a to teprve vím v kolik vyrazíme, páč pak už papá pravidelně jako hodinky.
Jé a nemohly bychom se někdy připojit i my? Trpaslíčkovi jsou tři měsíce a bydlíme kousek od Alšáku. A možná se i potkáváme
jsem ta s jasně zeleným kočárkem ![]()
@neschopná mamka určitě a jak to máte s procházkama? Kdy cca chodíte?
Chodíme po obědě - vycházím kolem jedné a vydržíme asi do tří. Ale je to spíš limitováno mnou jak dlouho vydržím. Malá spinká tak jí je jedno jak dlouho chodíme ![]()
@neschopná mamka no vidis to, bla bla psala, ze taky chodi kolem jedne. Tak to by se mohlo zadarit.
No super, to by mohla být jízda
Jasně zelený kočárek si nevybavuju, ale možná jak se potkáme tak se poznáme
chodíme po Hlavní třídě nahoru a dolů ![]()
Na Hlavní už máme vychozenou dálnici
pokud nás poznáte, hlašte se ![]()
@neschopná mamka ahojky, já budu dnes vycházet kolem třičtvrtě na jednu. Kdyby náhodou, tak černoolivový kočárek a já krémová šála a čepka.
@neschopná mamka že bych jako přišla a zeptala se…nejste náhodou neschopná mamka? To by bylo asi blbé, kdyby jsi to ty nebyla ![]()
Budu dnes koukat kolem sebe
Já mám šedočerný kočárek a černou čepku, bundu ještě nevím, kterou si vezmu ![]()
Ahoj
dneska vás nenajdu - jdeme odpoledne s Trpaslíčkem cvičit do MC Krteček. Ale zítra budu mít oči na stopkách. Krom zeleného kočaru mám vínový kabát a šedou čepku ![]()
@neschopná mamka @bla bla ahoj holky, my dneska budeme vycházet až tak po půl druhé, jestli dobře počítám.