Procházky Ostrava-Poruba

57
19.2.13 11:29

procházky Ostrava-Poruba

Ahoj maminky, mám 9-měsíční holčičku, chodíme ven téměř denně, přidá se nějaká maminka s ratolestí k nám? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2583
19.2.13 11:46

@bla bla Ahojky, my máme něco málo přes tři měsíce. Snažíme se taky procházkovat. Víc jak hodinu venku zatím nevydržíme, jsme velcí jedlíci :mrgreen:
Kde přibližně bydlíš? My za Kauflandem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.2.13 12:09

@Veras82 Ahojky, jee to znám, ve třech měsících jsme na tom byly stjně:-)Ted už v pohodě vydržíme i tři hodinky..ale to nevadí klidně můžeme jen na chvilku, pokud bys chtěla společnost. Bydlíme dole na hlavní třídě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
19.2.13 12:17

@bla bla no tak to bychom mohly…akorát nevím jak se domluvit. U nás tomu šéfuje prcek. Chodíme až po obědě, protože z postele lezeme až kolem 10 :D a to teprve vím v kolik vyrazíme, páč pak už papá pravidelně jako hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 18:41

Jé a nemohly bychom se někdy připojit i my? Trpaslíčkovi jsou tři měsíce a bydlíme kousek od Alšáku. A možná se i potkáváme :-) jsem ta s jasně zeleným kočárkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
19.2.13 19:28

@neschopná mamka určitě a jak to máte s procházkama? Kdy cca chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 21:03

Chodíme po obědě - vycházím kolem jedné a vydržíme asi do tří. Ale je to spíš limitováno mnou jak dlouho vydržím. Malá spinká tak jí je jedno jak dlouho chodíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
19.2.13 21:20

@neschopná mamka no vidis to, bla bla psala, ze taky chodi kolem jedne. Tak to by se mohlo zadarit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.2.13 21:31

No super, to by mohla být jízda :palec: Jasně zelený kočárek si nevybavuju, ale možná jak se potkáme tak se poznáme :lol: chodíme po Hlavní třídě nahoru a dolů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.13 11:25

Na Hlavní už máme vychozenou dálnici :-) pokud nás poznáte, hlašte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
20.2.13 11:27

@neschopná mamka ahojky, já budu dnes vycházet kolem třičtvrtě na jednu. Kdyby náhodou, tak černoolivový kočárek a já krémová šála a čepka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
20.2.13 11:29

@neschopná mamka že bych jako přišla a zeptala se…nejste náhodou neschopná mamka? To by bylo asi blbé, kdyby jsi to ty nebyla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
20.2.13 11:45

Budu dnes koukat kolem sebe :lol: Já mám šedočerný kočárek a černou čepku, bundu ještě nevím, kterou si vezmu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.13 11:59

Ahoj :-) dneska vás nenajdu - jdeme odpoledne s Trpaslíčkem cvičit do MC Krteček. Ale zítra budu mít oči na stopkách. Krom zeleného kočaru mám vínový kabát a šedou čepku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
21.2.13 09:09

@neschopná mamka @bla bla ahoj holky, my dneska budeme vycházet až tak po půl druhé, jestli dobře počítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová