Hledám kamarádku, těhu Jablonec nad Nisou

Anejdana
18.2.13 11:59

Hledám kamarádku, těhu

Ahoj,
nenajde se nějáká kamarádka, nejlépe těhulka z Jablonce nad Nisou co by si ráda psala nebo se i scházela? :) Jsem ve 23tt :-) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
786
1.3.13 18:23
:) :) :) :) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.4.13 14:50

Ahojky, koukám diskuse se nějak moc nerozjela :) Také bych ráda pokecala aspoň po internetu s nějákou maminou, a klidně i sešla JBC není od Tanvaldu tak daleko. Tak počkám zda se ozveš a můžeme pokecat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
5.4.13 18:42
@Hercendes píše:
Ahojky, koukám diskuse se nějak moc nerozjela :) Také bych ráda pokecala aspoň po internetu s nějákou maminou, a klidně i sešla JBC není od Tanvaldu tak daleko. Tak počkám zda se ozveš a můžeme pokecat :mrgreen:

@Hercendes
no psat si klidne muzeme.. ja jsem primo z jbc.. takze jsem se s Anejdanou (Adélou)3krat sesla… ja mam tedy jeste do toho 27.měsiční dceru a ted cekame chlapce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.4.13 19:45

@makyna91 tak to máš o dva měsíce starší dcerku než je ta moje :) a čekám taky mimčo, opět dcerku :) 30.4.2013 mám TP, na kdy čekáš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
5.4.13 23:25

@Hercendes ted 18.4. ji bude 27mesicu.. ale koukla sem ze vy jste v unoru… takze o mesic a par dni… :) :) :) jinak TP mam 11.-17.6.2013 a cekame kluka… :) :) :) :) :) ja si prala mit dve holky, ale bylo mi souzeny mit parecek.. :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.4.13 07:36

@makyna91 no to já chtěla páreček :mrgreen: každej mi řiká, že si to s dvouma holkama „užiju“ obzvlášť v pubertě.. no mají pravdu 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
6.4.13 11:53

Tjn… ale zase je to krasny mit holky… aspon vis jak se nase mamy citili s nama v puberte… :) :) :) :) :) me to staci kdyz ted vidim jak se chova atd.. je cela ja kdyz sem byla mala… :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.4.13 12:05

@makyna91 to taky poslouchám, že Adriana je celá já - ďábel :mrgreen: až se holky sejdou okolo 10 let věku bude prča :D mami tohle si nevezmu chci to co má Leona :mrgreen: šminky, prášky, pak kluci discotéky :D strašně myslim dopředu a děsí mě to :D ale co to nějak zvládnu :) a kde přesně bydlíš v JBC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
6.4.13 15:36

Bydlim v centru na pražské ulici.. :) pockej aby pak nechteli aby jsme snima sli na diskoteku… :) :) na bude pomalu 40let, ale tak co proc bysme nesli.. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.4.13 15:47

Právě budeme ještě mladý :D no ona je největší pecka že mám segru 3,5 měsíce straou bude chodit na disco s neteřema a jedna je ještě straší jak tetka :D tak to máš dobrý, všude kousek :) a co máš po škole? nebo spíš dodělanou školu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
6.4.13 16:44

Spis nedodelanou.. ted az se malej narodi tak bych chtela dalkove.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišulka09
10.4.13 21:20

Ahoj, tak jsem tady-kamarádka na pokec i kafčo :D..jsem taky těhulka, taky sama a táááák upovídaná :mrgreen:..jsem náplava, tak že rozkoukávám a hledám zdravě praštěné :jazyk: holky na bezvadný ženský drby :lol:..Míša :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
786
13.4.13 18:09
@Mišulka09 píše:
Ahoj, tak jsem tady-kamarádka na pokec i kafčo :D..jsem taky těhulka, taky sama a táááák upovídaná :mrgreen:..jsem náplava, tak že rozkoukávám a hledám zdravě praštěné :jazyk: holky na bezvadný ženský drby :lol:..Míša :mavam: :mavam: :mavam:

@Mišulka09 a taky jsi z jbc? :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišulka09
13.4.13 19:39

@makyna91 …ahoj,kousek od JBC, cca 10km :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie