Prodavačka bez praxe - zkušenosti

Anonymní
2.10.20 15:04

prodavačka bez praxe zkušenosti

Dobrý den, je tu někdo kdo neměl praxi pokladní ale dostal možnost to zkusit (nabítka zaučení)? Jaké máte zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5866
2.10.20 15:12

Prodávala jsem dříve pečivo a zaučení během 1 hodiny, nic složitého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
2.10.20 15:26

:nevim: hele na prodavačku fakt není potřeba studovat. Někdo ti ukáže jak funguje ta daná kasa a je to. To je otázka jedné směny. A i když tu praxi máš tak na jiné kase ti to stejně musí někdo zase ukázat. Všude se počítat s nějakou formou zaučení, nikdo nečeká že nastoupíš a budeš znát zrovna tu jejich konkrétní kasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
2.10.20 15:35

Úplně v pohode, v supermarketu jde tak 99% lidi bez praxe a zaučení rovnou na vec, daji ti tak hodinku- dve na okoukani od nejake zkušené prodavačky a pak uz jedes sama. Nic na tom neni, akorat te ze zacatku bude zpomalovat, ze budes muset hledat kazdy kod (treba k pečivu), ale casem ti to naleze do hlavy, ze to budes delat automaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35806
2.10.20 15:40

Na vysoké jsem to měla jako brigádu, jeden den zaručení a pak už jsem pracovala sama žádná věda nabítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20896
2.10.20 15:40

@Kriss Tina v některých obchodech už mají i pokladní ty obrázkový, co jsou u samoobslužných, takže si kódy pamatovat nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
2.10.20 15:42

@Cenarius to je možný no, ja tak brigadnicila pred 8 lety, to snad jeste ani samoobsluzne pokladny nebyly :mrgreen: ale krom těch novinek v technice je to pořád nastejno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
2.10.20 16:34
@Anonymní píše:
Dobrý den, je tu někdo kdo neměl praxi pokladní ale dostal možnost to zkusit (nabítka zaučení)? Jaké máte zkušenosti?

Nevím, v jakém městě hledáš práci, ale ve Středních čechách / Praze, by supermarkety pro prodavačku vraždily. Tady by vzali i někoho těsně nad hranicí debility, s jedním okem a bez ruky. Berou skoro každého, takže se neboj. Dokonce je tu v místním Tescu na kase tak polovina Ukrajinek (česky mluví tak napůl, ale jsou slušné a stále se usmívají).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.20 16:56

Dělala jsem v Albertu. Prodavačka vyučená nejsem, praxe na pokladně žádná. Jeden den mi to ukázali, druhý den už jsem dostala vlastní kasu.

• Citovat
  • Upravit
15843
2.10.20 17:25
@Anonymní píše:

To by měl zvládnout každý, kdo má volební právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
2.10.20 20:09

Prodavačku může dělat i cvičená opice. U nás na střední to měla půlka lidí jako brigádu. Zaučení na deset minut :lol: a myslím, že dnes to bude ještě jednodušší, viz. samoobslužné pokladny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat