Prodavačka bez praxe - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Prodávala jsem dříve pečivo a zaučení během 1 hodiny, nic složitého
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hele na prodavačku fakt není potřeba studovat. Někdo ti ukáže jak funguje ta daná kasa a je to. To je otázka jedné směny. A i když tu praxi máš tak na jiné kase ti to stejně musí někdo zase ukázat. Všude se počítat s nějakou formou zaučení, nikdo nečeká že nastoupíš a budeš znát zrovna tu jejich konkrétní kasu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úplně v pohode, v supermarketu jde tak 99% lidi bez praxe a zaučení rovnou na vec, daji ti tak hodinku- dve na okoukani od nejake zkušené prodavačky a pak uz jedes sama. Nic na tom neni, akorat te ze zacatku bude zpomalovat, ze budes muset hledat kazdy kod (treba k pečivu), ale casem ti to naleze do hlavy, ze to budes delat automaticky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na vysoké jsem to měla jako brigádu, jeden den zaručení a pak už jsem pracovala sama žádná věda nabítko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina v některých obchodech už mají i pokladní ty obrázkový, co jsou u samoobslužných, takže si kódy pamatovat nemusí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius to je možný no, ja tak brigadnicila pred 8 lety, to snad jeste ani samoobsluzne pokladny nebyly
ale krom těch novinek v technice je to pořád nastejno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, je tu někdo kdo neměl praxi pokladní ale dostal možnost to zkusit (nabítka zaučení)? Jaké máte zkušenosti?
Nevím, v jakém městě hledáš práci, ale ve Středních čechách / Praze, by supermarkety pro prodavačku vraždily. Tady by vzali i někoho těsně nad hranicí debility, s jedním okem a bez ruky. Berou skoro každého, takže se neboj. Dokonce je tu v místním Tescu na kase tak polovina Ukrajinek (česky mluví tak napůl, ale jsou slušné a stále se usmívají).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala jsem v Albertu. Prodavačka vyučená nejsem, praxe na pokladně žádná. Jeden den mi to ukázali, druhý den už jsem dostala vlastní kasu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý den, je tu někdo kdo neměl praxi pokladní ale dostal možnost to zkusit (nabítka zaučení)? Jaké máte zkušenosti?
To by měl zvládnout každý, kdo má volební právo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodavačku může dělat i cvičená opice. U nás na střední to měla půlka lidí jako brigádu. Zaučení na deset minut
a myslím, že dnes to bude ještě jednodušší, viz. samoobslužné pokladny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit