Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Klára a nepocitas s prodejem na MMB treba, ja bych to prece jen chtela zkusit, kdyz nekdo bude chtit, tak to koupi, kdyz ne, dam to na charitu. Preci jen zadarmo nebyly. Ale mele se to ve mne.
Ja jsem taky za to, boty novy. Obleceni ma za par supu z bazaru a krasny, ale boty je, vlastne jen holiny, ktery stejne nenosi.
taky ma boty vicemene jen jedny, ted na leto dvoje - paskovy a celorocni, v zime uvidime, jaka bude zima, jestli mirna, staci jedna bota. Nam se ani moc nenici, takze nemam potrebu kupovat ani levny kecky.
@suik píše:
@Klára a nepocitas s prodejem na MMB treba, ja bych to prece jen chtela zkusit, kdyz nekdo bude chtit, tak to koupi, kdyz ne, dam to na charitu. Preci jen zadarmo nebyly. Ale mele se to ve mne.Ja jsem taky za to, boty novy. Obleceni ma za par supu z bazaru a krasny, ale boty je, vlastne jen holiny, ktery stejne nenosi.
taky ma boty vicemene jen jedny, ted na leto dvoje - paskovy a celorocni, v zime uvidime, jaka bude zima, jestli mirna, staci jedna bota. Nam se ani moc nenici, takze nemam potrebu kupovat ani levny kecky.
Hele asi ani ne. Já jsem totiž strašně líná
. Dokopala jsem se jen k tomu, že alespoň oblečení udávám tady do místního sekáčku, kde berou do komise. Většinou se skoro vše prodá. Mají tam i boty, tak mto možná zkusím taky tam ![]()
Ahoj, své dceři už teda raději kupuju nové botky, ale ty co jí jsou malé a v dobrém stavu, tak je prodám u nás v bazárku a většinou se i prodaj, myslím, že dětem na běhání někde po zahradě nebo hřišti to stačí.
Kupuju nové, zachovalé prodávám, výčitky nemám.